O haberi gördüm bana inme indisömestr 3 hafta oldu aklıma sen geldin, ara tatıl donusu deneyecekti diye, belki tatilde denersiniz kafan daha rahat olur ve hemen tutar
Ovulasyon testı yap da, koyulasma gorunce hemen kacarsınızO haberi gördüm bana inme indibizim iki aile yanında da asla deneme şansımız yok,öyle olunca artık eskisi gibi tatili uzun tutmayacağız galiba şu ilk adeti bir olayım düzenim belli olsun da. Hayır 3 Hafta tatili şimdi mi bulmuşlar pes ya
Aynen aynen sürekli tatili beklersem ohooOvulasyon testı yap da, koyulasma gorunce hemen kacarsınız
Düzensizlik olması normalmiş, benim ilaçla dusuk oldu, düşügün 18.gunu koyu kahve leke gıbı geldı 5 gun boyunca, adetın 13.gunu de yumurtlama gördüm sımdı 2. Adeti bekliyorum.Kızlar bende ilk adetten sonra denemeyi düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bakalım ne zaman gelcek adet. Kürtaj sonrası düzensizlik oluyor mu ? Sizin kanamalariniz kac gun sürmüştü? Bi hafta oldu bugün hala devam ediyor benimki..
Sen hepimizden once hamıle kalıcam gıbı gelıyor, tatile gitmeden halledin bu işiAynen aynen sürekli tatili beklersem ohoo
Benim kürtajdan tam bir ay sonra geldi günü gününe kanamam da 6 gün falan sürmüştü kürtajdan sonraKızlar bende ilk adetten sonra denemeyi düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bakalım ne zaman gelcek adet. Kürtaj sonrası düzensizlik oluyor mu ? Sizin kanamalariniz kac gun sürmüştü? Bi hafta oldu bugün hala devam ediyor benimki..
Benim çok düzensiz oldu cnm malesef 16 eylülde kaybettim kızımı 4 buçuk aylikti belki ondandır. Ilk adet 43 gunde ikincisi 18 gün 3. De 24 gün sonra geldi ki normalde 28 günde gelirdi.. Hormonlarım cok bozuldu sanırımKızlar bende ilk adetten sonra denemeyi düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bakalım ne zaman gelcek adet. Kürtaj sonrası düzensizlik oluyor mu ? Sizin kanamalariniz kac gun sürmüştü? Bi hafta oldu bugün hala devam ediyor benimki..
Amin ins cnm benım amin.. Hareketlerini hissetmeye başlamıştımSeninki büyüktü bi de bizdenAllahım hepimize sabır versin insallah
Yok yok öncelik sizin,ben az mola vereyim,gideyim eşimin ailesinin yanında Heidi gibi yeni doğan oğlaklar ile az sekeyimSen hepimizden once hamıle kalıcam gıbı gelıyor, tatile gitmeden halledin bu işi
Yaa cok tatlı olur onlar daYok yok öncelik sizin,ben az mola vereyim,gideyim eşimin ailesinin yanında Heidi gibi yeni doğan oğlaklar ile az sekeyim
Tmm dır canım..Düzensizlik olması normalmiş, benim ilaçla dusuk oldu, düşügün 18.gunu koyu kahve leke gıbı geldı 5 gun boyunca, adetın 13.gunu de yumurtlama gördüm sımdı 2. Adeti bekliyorum.
kürtaj da 35-40gune kadar normalmıs
Öncesinde düzenli miydi peki? Ben 33 günde bir oluyordum bakalım şimdi nasıl gelcekBenim kürtajdan tam bir ay sonra geldi günü gününe kanamam da 6 gün falan sürmüştü kürtajdan sonra
Başınız sağolsunBenim çok düzensiz oldu cnm malesef 16 eylülde kaybettim kızımı 4 buçuk aylikti belki ondandır. Ilk adet 43 gunde ikincisi 18 gün 3. De 24 gün sonra geldi ki normalde 28 günde gelirdi.. Hormonlarım cok bozuldu sanırım
Bencede stres de cok etkiliyor. Cok sağolun Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.. Mesela adetim biteli 12 gün oldu 3 4 gündür sanki adet olcakmisim gibi ağrılarım varBaşınız sağolsungebelik haftasiyla alakalıdır belki.. ki zaten psikolojik olarakta çöktüğümüz için oda etkiliyodur
Yenı mı cıktı? Doktorla görüşmem ne zamanArias stella reaksiyonu gösteren endometrial doku yazıyor pataloji raporundane demek acaba
Rabbim yar ve yardımcımız olsun canım. Bizimde sınavımız buymuş. Inşallah sağlıklı bebelerimiz olurda biraz olsun tutunacak bişey buluruz hayata. Hoş hepsinin yeri ayrı ama iste...Bencede stres de cok etkiliyor. Cok sağolun Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.. Mesela adetim biteli 12 gün oldu 3 4 gündür sanki adet olcakmisim gibi ağrılarım var
Şimdi msj geldi canım. Bu perşembe doktor randevumYenı mı cıktı? Doktorla görüşmem ne zaman
Canım valla ben 4 senedir adet olmuyordum doğru düzgün spralden dolayı ama önceleride düzenli gelirdi ama kürtajdan sonra düzensizlik olabiliyormuş inşallah düzenli gelir ya senindeÖncesinde düzenli miydi peki? Ben 33 günde bir oluyordum bakalım şimdi nasıl gelcek
Insalh canım ya bi de yapışıklık vs sorunuyla uğraşmak istemem.Canım valla ben 4 senedir adet olmuyordum doğru düzgün spralden dolayı ama önceleride düzenli gelirdi ama kürtajdan sonra düzensizlik olabiliyormuş inşallah düzenli gelir ya seninde