Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sömestr 3 hafta oldu aklıma sen geldin, ara tatıl donusu deneyecekti diye, belki tatilde denersiniz kafan daha rahat olur ve hemen tutar
O haberi gördüm bana inme indi bizim iki aile yanında da asla deneme şansımız yok,öyle olunca artık eskisi gibi tatili uzun tutmayacağız galiba şu ilk adeti bir olayım düzenim belli olsun da. Hayır 3 Hafta tatili şimdi mi bulmuşlar pes ya

Ovulasyon testı yap da, koyulasma gorunce hemen kacarsınız

Düzensizlik olması normalmiş, benim ilaçla dusuk oldu, düşügün 18.gunu koyu kahve leke gıbı geldı 5 gun boyunca, adetın 13.gunu de yumurtlama gördüm sımdı 2. Adeti bekliyorum.

kürtaj da 35-40gune kadar normalmıs

Benim kürtajdan tam bir ay sonra geldi günü gününe kanamam da 6 gün falan sürmüştü kürtajdan sonra

Benim çok düzensiz oldu cnm malesef 16 eylülde kaybettim kızımı 4 buçuk aylikti belki ondandır. Ilk adet 43 gunde ikincisi 18 gün 3. De 24 gün sonra geldi ki normalde 28 günde gelirdi.. Hormonlarım cok bozuldu sanırım

Başınız sağolsun gebelik haftasiyla alakalıdır belki.. ki zaten psikolojik olarakta çöktüğümüz için oda etkiliyodur

Başınız sağolsun gebelik haftasiyla alakalıdır belki.. ki zaten psikolojik olarakta çöktüğümüz için oda etkiliyodur
Bencede stres de cok etkiliyor. Cok sağolun Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.. Mesela adetim biteli 12 gün oldu 3 4 gündür sanki adet olcakmisim gibi ağrılarım var

Arias stella reaksiyonu gösteren endometrial doku yazıyor pataloji raporunda ne demek acaba

Bencede stres de cok etkiliyor. Cok sağolun Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.. Mesela adetim biteli 12 gün oldu 3 4 gündür sanki adet olcakmisim gibi ağrılarım var
Rabbim yar ve yardımcımız olsun canım. Bizimde sınavımız buymuş. Inşallah sağlıklı bebelerimiz olurda biraz olsun tutunacak bişey buluruz hayata. Hoş hepsinin yeri ayrı ama iste...

Öncesinde düzenli miydi peki? Ben 33 günde bir oluyordum bakalım şimdi nasıl gelcek
Canım valla ben 4 senedir adet olmuyordum doğru düzgün spralden dolayı ama önceleride düzenli gelirdi ama kürtajdan sonra düzensizlik olabiliyormuş inşallah düzenli gelir ya seninde

Canım valla ben 4 senedir adet olmuyordum doğru düzgün spralden dolayı ama önceleride düzenli gelirdi ama kürtajdan sonra düzensizlik olabiliyormuş inşallah düzenli gelir ya seninde
Insalh canım ya bi de yapışıklık vs sorunuyla uğraşmak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…