- 12 Nisan 2019
- 24.059
- 38.182
Cok merak ettım ben de ya, bilen biri cıkar belkı.Şimdi msj geldi canım. Bu perşembe doktor randevum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok merak ettım ben de ya, bilen biri cıkar belkı.Şimdi msj geldi canım. Bu perşembe doktor randevum
Nette dış gebelik vs birşeylerle ilişkili yazıyor ama benimki normal gebelikti. Olsa söylerlerdi doktor dimi. Rahim dışında vs olsa o kadar doktor gezdim bilemedim canimCok merak ettım ben de ya, bilen biri cıkar belkı.
O zaman başka bişeyle alakalı bi terim zaten patolojiden bişey çıkmıyor muş benimkisi bi bi merakTabı canım dıs gebelık ıse zaten hıc bekletmeyio hemen sonlandırıyorlar
Çok güzel yazmışsın canım çok duygulandım doğru söylüyorsun kalp sesini bile duydukBir kitapta kayıplarınız yok saymayın,onlar sizinle var olabilmek için geldi,sizi mutlu etti ve zamanı bittiği için gitti. Bu demek değil ki hiç var olmadı,hayatınıza katkısı olmadı. Aksine iyisi ile kötüsü ile anılarınızı saklayın ve yolunuza yaşadıklarınızı bilerek devam edin diyordu.
Biz de evlatlarınızı isterse 2-3 hafta bedenimizde yaşamış olsun yok saymayacağız. Onlar vardı,bize annellik nedir hissettirdi ve şimdi cennette bizden bir parça olarak bizi bekliyorlar. Biz bile cenneti görürmüyüz bilmezken onlar bari bu dünyadan daha iyi bir yerdeler minik kuşlar
Ben nasip olup bir evladım olsa da ilk evladımın son ultrason resmini albüme koydum. Sonuçta o vardı kalp sesini bile duyduk. Bunu kendime hüzün,acı yapmaktansa böyle kabul ettim.
Benim de tek umudum o .Sonra dönüşte bakalım bu grupta neler yaşayacağız,2021 de bebelerden konuşalım Allahım çok aminYaa cok tatlı olur onlar da pozitif enerji depola bol bol
Evet genelde bısey cıkmaz dıyolar, bakalım ne dıyecek doktorun, persembe ye de daha cok var, mesajla mı sorsan?O zaman başka bişeyle alakalı bi terim zaten patolojiden bişey çıkmıyor muş benimkisi bi bi merak
Ahhh inşallahhBenim de tek umudum o .Sonra dönüşte bakalım bu grupta neler yaşayacağız,2021 de bebelerden konuşalım Allahım çok amin
Canım çok düzensizlik oldu benim 3 ay sonra eski düzenine döndü bi adetim kısa sürdü mesela biri uzun sürdü falan derken anca toparlandımKızlar bende ilk adetten sonra denemeyi düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bakalım ne zaman gelcek adet. Kürtaj sonrası düzensizlik oluyor mu ? Sizin kanamalariniz kac gun sürmüştü? Bi hafta oldu bugün hala devam ediyor benimki..
Duyduk tabiki,onlar vardı canım,yüzlerini görmedik ama ilmek ilmek hissettik. Haftanın ne önemi var. O yüzden yavrularımızı bir ciğer acısı olarak değil minik meleklerimiz olarak hep hatırlayıp,umutla geleceğe bakacağızÇok güzel yazmışsın canım çok duygulandım doğru söylüyorsun kalp sesini bile duyduk
Numarası yok canım. Gebeligimde gazi üniversitesi hastanesinde normal polikliniğe gidiyordum. Böyle bi şey olunca prof hocaya randevu aldım bu perşembe gorcem onu daha.Evet genelde bısey cıkmaz dıyolar, bakalım ne dıyecek doktorun, persembe ye de daha cok var, mesajla mı sorsan?
Kadın olmak çok zor ya. Her konuda bi sınava tabiyiz. Benimki kısmen düzenli sayılırdı 33 günde bir olurdum şimdi iyice cozutmaz inşallah.. kanamamış kaç gün sürmüştü peki kürtaj sonrasıCanım çok düzensizlik oldu benim 3 ay sonra eski düzenine döndü bi adetim kısa sürdü mesela biri uzun sürdü falan derken anca toparlandım
Ankarada mısın sen de ben de baskente gidiyorumNumarası yok canım. Gebeligimde gazi üniversitesi hastanesinde normal polikliniğe gidiyordum. Böyle bi şey olunca prof hocaya randevu aldım bu perşembe gorcem onu daha.
Aynen öyle canım çok teşekkürler senin ne zaman oldu kaybın ? Öğretmen misin bu arada sende ?Duyduk tabiki,onlar vardı canım,yüzlerini görmedik ama ilmek ilmek hissettik. Haftanın ne önemi var. O yüzden yavrularımızı bir ciğer acısı olarak değil minik meleklerimiz olarak hep hatırlayıp,umutla geleceğe bakacağız
Fazlasıyla hissettik canım. Ama başkaları anlamıyor. Kaybedilen bi bebek değilde eşya gibi davranıyorlar yerine yenisi konulabilen . Yenisini yaparsın olur biter mantigi. Yok görmemişiz dokunmamışız. Kimse anlamiyo. Bizi en iyi biz anlarız.Duyduk tabiki,onlar vardı canım,yüzlerini görmedik ama ilmek ilmek hissettik. Haftanın ne önemi var. O yüzden yavrularımızı bir ciğer acısı olarak değil minik meleklerimiz olarak hep hatırlayıp,umutla geleceğe bakacağız
Aynen canım çok zor çok erkekler için daha rahat her şey. Benim adetim 37 gün sonra falan oldu . Kürtaj sonrası da 14 gün neredeyse oldu kanamam . Bir ara azaldı arttı falan değişikti.Kadın olmak çok zor ya. Her konuda bi sınava tabiyiz. Benimki kısmen düzenli sayılırdı 33 günde bir olurdum şimdi iyice cozutmaz inşallah.. kanamamış kaç gün sürmüştü peki kürtaj sonrası
Ins cnm ins.. Elbet onların yeri ayrı ama bi Yavrumuz olsa onunla avunuruz..Rabbim yar ve yardımcımız olsun canım. Bizimde sınavımız buymuş. Inşallah sağlıklı bebelerimiz olurda biraz olsun tutunacak bişey buluruz hayata. Hoş hepsinin yeri ayrı ama iste...
Evet ankaradayım canım geçen cuma kürtaj oldum bu cuma çıktı canım..Ankarada mısın sen de ben de baskente gidiyorum
O zaman bekleyeceğiz, cabucak gelsın persembe, kac gunde cıktı patoloji sonucu? Benımkı ne zaman cıkar acaba ya 1 ayı gectı
Inşallah o günleride görürüzIns cnm ins.. Elbet onların yeri ayrı ama bi Yavrumuz olsa onunla avunuruz..
Atanamadım ve 24 Kasım'da kürtaj oldumZaten o gün benim için buruk geçerdi şimdi benim için tam tuhaf bir tarih olduAynen öyle canım çok teşekkürler senin ne zaman oldu kaybın ? Öğretmen misin bu arada sende ?