Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ara vermek çok iyi gelmedi mi? Ben de bi senedir ara verdim. Atanmayı bekledim olmadi, özeli de gözüm tekrar yemedi iş teklifleri gelse de. Ozel hastanelerin durumu belli...
Bana detoks oldu yeni işe zımba gibi başlarım neresi olursa. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bana çok iyi geldi valla resmen kitap yüzü göresim yokmuş,şuan tek odak noktam sağlık,normal hayat az böyle olsun😊

Canım seni zayıflattımı hap benim bugün 5. Gün oldu tek dozla başladım iki gündür sabah akşam almaya başladım zaten diyette yapıyorum ama herkes miğde bulantısı ishal yaptı demiş bende şuan öyle bi etki olmadı hemen başlamışmıydı sendede böyle etkiler
Diaformın mı basladın, ben de yan etkiyi azaltsın diye bir hafta yarım yarım aldım, ikinci hafta yarım+tam, ucuncu hafta tam +tam almıstım, yanlıs hatırlamıyorsam 3 4 gun sonra fecı ishal yapmıstı, bır haftada 3 4 kılo vermıstım.. Glifor mide bulantısı yapıyormus, dıaformın de ishal yapıyo

Her acıdan sonra ben yasayamam dedim nasıl dayanıcam dedim hep, ama Rabbım güc veriyor, insallah 2021 bıze ugurlu gelsın
Bende cnm bende ağır depresyon yaşadım babami kaybettikten sonra hastalık sürecinden itibaren cok kotu günler geçirdik antidepresan kullandım 4 yil kadar.. Zor bıraktım tekrar baslamak istemiyorum ben bu kez dualarda namazda buldum terapiyi..

Ben de 2014 Eylul de babamı kaybettim, 😔herkesın Bı ortak yonu cıkıyor bu grupta,
Bende babasız büyüyenlerdenim kızlar. Kaderlerimiz ortak belliki. Trafik kazası geçirmiştik Rabbim onu aldı yanına bana hiç bişey olmadi. Burnum bile kanamamıştı. Şimdi mobillerimizle yan yanadırlar. Onlara emanetler 🤲

Bende cnm bende ağır depresyon yaşadım babami kaybettikten sonra hastalık sürecinden itibaren cok kotu günler geçirdik antidepresan kullandım 4 yil kadar.. Zor bıraktım tekrar baslamak istemiyorum ben bu kez dualarda namazda buldum terapiyi..
Allahım kabul etsin ınsallah dualarını ❤️🙏🏻rabbım annelerimize sevdiklerimize uzun ömür versin insallah

Bende babasız büyüyenlerdenim kızlar. Kaderlerimiz ortak belliki. Trafik kazası geçirmiştik Rabbim onu aldı yanına bana hiç bişey olmadi. Burnum bile kanamamıştı. Şimdi mobillerimizle yan yanadırlar. Onlara emanetler 🤲
Mekanı cennet olsun 😔🙏🏻 rabbım hepımıze sbaır versın insallah

Allahım kabul etsin ınsallah dualarını ❤️🙏🏻rabbım annelerimize sevdiklerimize uzun ömür versin insallah
Ah annelerimiz onlar iyiki var.. Babamın emaneti bana.. Ne zaman annemle biraz kavga etsek rüyama geliyor babam kızıyor bana.. Yada aşırı üzülsem geliyor ruyalarima konuşmuyor benimle😑

X