Çok geçmiş olsun sebebini araştırdınız mı peki?17 eylül de 12haftalik bebegimin kalbi durduğu için kurtaj oldum.3ay olmuş.Tekrar çok istiyorum.Ama yine ayni seyi yaşamaktan çok korkuyorum.Bu korku yetiyor zaten.
Ben çok ısrar etsem de araştırmaya gerek duyulmadı. Ilk gebelik kaybı olduğu için sanırım. Tekrarlaması durumunda trombofili paneli baktırmak gerekiyor pıhtılaşma ile ilgili. Ben hemşireyim çok hekime danıştım gerek yok dediler ilk bebek için. Umarım sağlıkla anne oluruz tez zamanda. Kayıp çok zordu...Sonrasında araştırma falan yapıldı mi peki ? Sebebi ne olarak söylendi? Benimde 9 haftalıkken durdu kalbi
Allah bir daha yaşatmasın benim de doktorum ilk gebelik gerek yok dedi ama ben haftaya randevu alabilirsem araştırma hastahanesine gideceğim belki yaparlar diyeBen çok ısrar etsem de araştırmaya gerek duyulmadı. Ilk gebelik kaybı olduğu için sanırım. Tekrarlaması durumunda trombofili paneli baktırmak gerekiyor pıhtılaşma ile ilgili. Ben hemşireyim çok hekime danıştım gerek yok dediler ilk bebek için. Umarım sağlıkla anne oluruz tez zamanda. Kayıp çok zordu...
Haftaya perşembeye kadar regl olmazsam test yapacağımİnşallah bakalımSağol canım sonra gebelik oldumu
Öyle gerçekten canım. Bizi en iyi bizler anlarız. Haftaya perşembe başka bi doktora randevu aldim üniversitede hoca bakalım o ne diyecek. Birde çok merak ediyorum ilk hamileligi böyle olup sonrasında sağlıklı gebelik yaşayan var mı?Ben çok ısrar etsem de araştırmaya gerek duyulmadı. Ilk gebelik kaybı olduğu için sanırım. Tekrarlaması durumunda trombofili paneli baktırmak gerekiyor pıhtılaşma ile ilgili. Ben hemşireyim çok hekime danıştım gerek yok dediler ilk bebek için. Umarım sağlıkla anne oluruz tez zamanda. Kayıp çok zordu...
Bizi de haberdar edersen çok ama çok sevinirim ❤ umarım aynı acıları bir daha hiç bi zaman yaşamayız..Allah bir daha yaşatmasın benim de doktorum ilk gebelik gerek yok dedi ama ben haftaya randevu alabilirsem araştırma hastahanesine gideceğim belki yaparlar diye
Evet.69xxy kromozomu anomalisi cıktı.Bu yaşamla bağdaşmayan bi durummuş.Fazla kromozom almış.Insan başına gelmeden anlamıyor.Çok geçmiş olsun sebebini araştırdınız mı peki?
Canım 12 Aralık geçti, yeni tarih var mı :)Kuzum beni listeye ekleyebilirsin 12 aralık diye
Sohrab canım nasılsın nerelerdesin?
Sohrab noldu sana kız gelemedin
Gerçekten ben de merak ettim kaç gündür hiç birşey demedi. İnşallah sağlık sorunu olmasın da
Sohrab gidiş.o gidiş nereye gittin yahu böyle..
Tabiki de haber veririm yaparlarsa. İnşallah alırızBizi de haberdar edersen çok ama çok sevinirim ❤ umarım aynı acıları bir daha hiç bi zaman yaşamayız..
Annemin çok fazla kaybı olmuş bebeğimi kaybedince onu o kadar iyi anladım ki. Herşeyin üstesinden gelmeyi başarmış, sağlıklı çocukları oldu sonrasında. Biz de çektiğimiz sıkıntıların mükafatını alırız inşallah.
Nerelerdeydin? İlk sokağa çıkma yasağı vardı hafta sonu eşi iledir demiştim ama baya baya kayboldun. İyisin ama değil miGeldim, geldimnasılsınız kızlar
İnşallah bir daha yaşamayızEvet.69xxy kromozomu anomalisi cıktı.Bu yaşamla bağdaşmayan bi durummuş.Fazla kromozom almış.Insan başına gelmeden anlamıyor.
İyiyim cnm, engelliysdim, o yuzden yoktumNerelerdeydin? İlk sokağa çıkma yasağı vardı hafta sonu eşi iledir demiştim ama baya baya kayboldun. İyisin ama değil mi
TabikiBeni de listeye ekler misiniz
Bat 26 Aralık
Hadi inşallah güzel sonuçlaraİyiyim cnm, engelliysdim, o yuzden yoktum
Bu arada pazar günü pik gördüm ovulasyonda
Biz de nerde diyoruzİyiyim cnm, engelliysdim, o yuzden yoktum
Bu arada pazar günü pik gördüm ovulasyonda
Nere gittin anacimGeldim, geldimnasılsınız kızlar
Bi yerde okumustum kürtajdan yaklasık 20 gun sonra yumurtlama görülüyormus, yumurtlmadır, benım ilacla düşük yaptıgım ıcın erken geldı adetim, rahım duvarı zaten atıldı düşükle..Biz de nerde diyoruzyaaa çok heyecanlandım inşallah eeen sağlıklı yumurta ha ile en sağlıklı sperm büyük buluşma yaşamıştır
Ben henüz adet olmadım kürtaj sonrası ama kürtajdan 16 gün sonra sağ tarafım ağrıdı ,ayağıma vurdu aynı yumurtlama dönemi olur ve bilirdim. İnşallah doğru histir ve düzenim bozulmaz