İki veya üç ara tatilden dönüş belirleyecek aslında. Kesinlikle olumlu düşünmeliyiz,sürekli karamsar teorilerin bize faydası yokİnsallah canım, guzel enerjı verelim birbirimize ilk hamılemiz hepimize umut olsun
Sen 2 adet gecırdıktne sonra denıceksın deıl mı
İnşallah canım rahim filmi cekildigim ay genelde erken geliyor benm adetYaa ınsallah bu aysenın yuruyuslerle hazırdır rahım zaten, bebısın gelmemesi ıcın neden yok
Hayırlısı olsun ınsallah hakkındaİki veya üç ara tatilden dönüş belirleyecek aslında. Kesinlikle olumlu düşünmeliyiz,sürekli karamsar teorilerin bize faydası yok
İyiyim kuzum valla sen nasılsın pik çizgin inşallah gebelik dede aynı performansı gösterir
Rahim filmi dedikleri gibi çok acılı oluyor mu peki ? Ay inşallah bunun ardından bir bakmışsın hamilesinİnşallah canım rahim filmi cekildigim ay genelde erken geliyor benm adethepimize güzel bı ay olur inşallah
İnsallahh insallahİnşallah canım rahim filmi cekildigim ay genelde erken geliyor benm adethepimize güzel bı ay olur inşallah
Dün eczaneye ilac almak ıcın girdim, 2 tane gebelik testi aldımİyiyim kuzum valla sen nasılsın pik çizgin inşallah gebelik dede aynı performansı gösterir
Ne yaptın canım ya gelemedin kaç gündür merak ettim diğer gruptan sordum seni eczhnm söyledi banlanmışsın. İyi olmaya çalışıyorum iltihap geçmedi antibiyotik verdi doktor. Sen nasılsınGeldim, geldimnasılsınız kızlar
Ne yaptın canım ya gelemedin kaç gündür merak ettim diğer gruptan sordum seni eczhnm söyledi banlanmışsın. İyi olmaya çalışıyorum iltihap geçmedi antibiyotik verdi doktor. Sen nasılsın
Evet aşılama olcagı ıcın uzulmem cıkmasa da, cok surprız olur cıkarsa daAynen canım bekle mutlaka ya olursa olur olmazsa zaten aşılama şansın var hiç sıkma kendini bende ovulasyon testi ile birlikte 2 test aldim bilmiyorum ya insan dayanamıyor alıyor Zaman gecsede hemen yapsak
Labaquık ile yaptım, ama en ıyısi innovita, yurtdısından geldiği için son zamanlarda pek sarısı olmuyor, bulamayınca Labaquık aldım, daha dogrusu yazdan kalma 8 test vardı, 3 tanesini kullandım, tam pik gunu yaptım testıSohrab canım yumurtlma testi hangi marka kullanıyorsun
O sürprizi de görürüz bak anlaşma yaptık henüz ayı belli olmasa da gene aynı topikde .... Annelerin de beraber olacaz inanıyorumEvet aşılama olcagı ıcın uzulmem cıkmasa da, cok surprız olur cıkarsa da
Inşallah sizinki neden oldu düşük ?İnşallah bir daha yaşamayız
İnsallahh kuzumO sürprizi de görürüz bak anlaşma yaptık henüz ayı belli olmasa da gene aynı topikde .... Annelerin de beraber olacaz inanıyorum
Belli değil ilk gebelik olunca araştırılmadı. Bakalım uç ay geçsin sonra ne olur nasipInşallah sizinki neden oldu düşük ?
Iki gündür deli gibi merak ettiğim bi soru bu. Leslie 3 mile yaptım dün bugün de 2. Bi sorun olacağını düşünmüyorum inşallahYumurtlamadan sonra yurumek sakıncalı olur mu daha dogrusu leslie falan, pazar yumurtlama oldu
Benim dr. bi de kimyasal vardı deyip üniversite hastanesine git dedi.Orda genetik testleri yaptırdık.Sormadilar bile bu kaçıncı diye.Belli değil ilk gebelik olunca araştırılmadı. Bakalım uç ay geçsin sonra ne olur nasip