Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah canım, guzel enerjı verelim birbirimize ilk hamılemiz hepimize umut olsun
Sen 2 adet gecırdıktne sonra denıceksın deıl mı
İki veya üç ara tatilden dönüş belirleyecek aslında. Kesinlikle olumlu düşünmeliyiz,sürekli karamsar teorilerin bize faydası yok

İnşallah canım rahim filmi cekildigim ay genelde erken geliyor benm adet hepimize güzel bı ay olur inşallah
Rahim filmi dedikleri gibi çok acılı oluyor mu peki ? Ay inşallah bunun ardından bir bakmışsın hamilesin

İyiyim kuzum valla sen nasılsın pik çizgin inşallah gebelik dede aynı performansı gösterir
Dün eczaneye ilac almak ıcın girdim, 2 tane gebelik testi aldım ama cok korkuyorum, adet gunune kadar beklıcem mıkroskopla görülen cızgı aramak ıstemıyorum, varsa adet gunu cıkar zaten

Aynen canım bekle mutlaka ya olursa olur olmazsa zaten aşılama şansın var hiç sıkma kendini bende ovulasyon testi ile birlikte 2 test aldim bilmiyorum ya insan dayanamıyor alıyor Zaman gecsede hemen yapsak

Ne yaptın canım ya gelemedin kaç gündür merak ettim diğer gruptan sordum seni eczhnm söyledi banlanmışsın. İyi olmaya çalışıyorum iltihap geçmedi antibiyotik verdi doktor. Sen nasılsın

Evet cnm bıraz uzun sürdü
Yaaa, yumurtlama gelmeden gecsseydı, antibiyotik fayda edecektir ınsallah

Aynen canım bekle mutlaka ya olursa olur olmazsa zaten aşılama şansın var hiç sıkma kendini bende ovulasyon testi ile birlikte 2 test aldim bilmiyorum ya insan dayanamıyor alıyor Zaman gecsede hemen yapsak
Evet aşılama olcagı ıcın uzulmem cıkmasa da, cok surprız olur cıkarsa da

Sohrab canım yumurtlma testi hangi marka kullanıyorsun
Labaquık ile yaptım, ama en ıyısi innovita, yurtdısından geldiği için son zamanlarda pek sarısı olmuyor, bulamayınca Labaquık aldım, daha dogrusu yazdan kalma 8 test vardı, 3 tanesini kullandım, tam pik gunu yaptım testı

3ay korunmak için yeterli değilmi kızlar ya.Herhangi bi sorun yok gibi şuan.Zaten hemen olmama gibi bi durumda var.Siz ne dusunuyorsunuz?

Belli değil ilk gebelik olunca araştırılmadı. Bakalım uç ay geçsin sonra ne olur nasip
Benim dr. bi de kimyasal vardı deyip üniversite hastanesine git dedi.Orda genetik testleri yaptırdık.Sormadilar bile bu kaçıncı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…