- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
Gerçekten ben de merak ettim kaç gündür hiç birşey demedi. İnşallah sağlık sorunu olmasın daSohrab noldu sana kız gelemedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten ben de merak ettim kaç gündür hiç birşey demedi. İnşallah sağlık sorunu olmasın daSohrab noldu sana kız gelemedin
Çok geçmiş olsunAynı şeyleri yaşamışız. 23 Kasım'da 12. Haftada olduğumu düşünerek gittim. Ve o ana kadar sadece bir kez çok minik bir kan ve bir iki kez pembe akıntı gelince 25 Kasım'dan erkene alıp gitmiştim. Aynı 9. Haftada kalp atışı ve gelişim durmuş ve 24 Kasım'da kürtaj oldum. Bebek patolojiye gitmedi. İlk hamilelik sürecimdi. Bir hafta sonra araştırma hastahanesi testlerimi yaparsa yaptıracağım. Henüz adet olmadım. Bakalım düzen nasıl olacak. Mart ayına kadar dinlenmeyi düşünüyorum.Merhaba bende 9 aralıkta 12. hafta kontrolüme gittiğimde bebeğimin 9.haftadan sonra gelişiminin durduğunu söylediler. 11 aralıkta ilacla düşük yaparak gebeliğim sonlandırıldı. Tarif edilmez bi acı Allah kimseye yaşatmasin. Burda sizin yazdiklarınızı okudukça aslında yanlız olmadığımı gördüm. Herbiriniz adına ayrı ayrı üzüldüm ayrı ayrı dua ettim. Bu süreci nasıl atlatırım bilmiyorum, ilk gebeliğimdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sonraki süreçte genetik veya trombofili yaptırıp veya bebeğinin pataloji sonucunu alan var mi? Bundan sonraki süreçte nasil bir yol izlemeliyim beni neler bekliyor?
Hiç dinlenmeden mi tekrar istiyorsunuz?Canım benide alirmisin bende 8 kasimda düşük yaptım kürtaj oldum 13 Aralık'ta adet oldum adet bitince tekrar gebelik istiyorum
Gittiğim doktor rahmin toparlandigini söyledi bu yüzden istiyorumHiç dinlenmeden mi tekrar istiyorsunuz?
Benimki en az 3 ay dedi kürtaj sonrasıGittiğim doktor rahmin toparlandigini söyledi bu yüzden istiyorum
Geçmiş olsun canım sağlıkla tekrar nasip olur inşallahMerhaba arkadaşlar. Aranıza katılıyorum ben de maalesef Aşırı geç döllenme ile hamile kalmıştım. Sat'a göre gelişim tutmadığından ultrasonla tarihlendirilmişti kaç haftalık olduğu. 9+2de kontrole gittim. Kontrolden bir gün önce sabah uyanıp çişe gittiğimde iç çamaşırımda simsiyah bir kanama gördüm ama çok değildi. Külodumun ağını boyuyacak kadardı. Hemen kontrol randevumu öne çekip ertesi gün doktora gittim. 8+2de kalbi durmuş. Düşük de kendiliğinden başlamadı diye doktor kürtaj önerdi. Evde düşük yapmak mantıklı değil dedi. O şokla istemedim kürtaj. Evde düşük yapmak sanki kendimi korumak gibi bir düşünceydi ve "ilk gebelikte kürtaj olmak" benim için kabustu. İlk gebelikte kürtaj olanların çocuğu olmaz diye bir mit var ya ondan Ama burda bir başlığa yazdım ve sağolsunlar beni kürtaja ikna ettiler. Randevu alıp 18 Kasımda kürtaj oldum. Şimdi adet olmayı bekliyorum. Kürtajdan sonr iki gün çooook az pembe lekelenmem oldu daha da bişey gelmedi.
Merhaba canım bende Bugün gittim klomen içeceğim ocakta sanırım yumurtlarım gelişmiyorHepinize merhaba kızlar, ben de bugün yumurtalarım çatlamış mı diye kontrole gittim. Hepsi çatlamış görünüyor, şu an istediğimiz gibi ilerliyor her şey dedi. Haftaya perşembeye kadar adet olmazsan test yap, pozitifi görürsen hemen bana gel dedi. Olmazsa da yeni adetle yeni tedavi başlayacak. Benim için son 8 artık inşallah her şey istediğimiz gibi olur
Merhaba 7 aralıkta kalp atışını duymuştum bebeğiminKızlar mrb bu persembe 9 haftalik bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim. Cuma kürtajla aldılar. Ilk hamileligimdi. Ikinci ayda hemen hamile kalmıştım. Şimdi artık yok miniğim. Sizler nasıl atlattınız bu süreci. Kafayı yemek üzereyim.
Merhaba,Merhaba 7 aralıkta kalp atışını duymuştum bebeğimin
Bugün gittiğimde kalp atışı yok kese gelişmemiş dedi doktor
Salıya kadar kanamam olmazsa Çarşamba kürtaj yaparız dedi
Sizin öncesinde evde kanamanız oldu mu?
Biraz anlatır mısınız?
Kimyasal sonrası başlayan kanamamın 6.günü doktora gittim hemen klomene başladım. Bayağı da yumurtam oluşmuştu. İnşallah sizde de sağlıklı yumurtalar oluşurMerhaba canım bende Bugün gittim klomen içeceğim ocakta sanırım yumurtlarım gelişmiyor
İnşallah bakalım Sağol canım sonra gebelik oldumuKimyasal sonrası başlayan kanamamın 6.günü doktora gittim hemen klomene başladım. Bayağı da yumurtam oluşmuştu. İnşallah sizde de sağlıklı yumurtalar oluşur
Benim kanamam en başından beri az az vardı canım. Ama doktor normal olduğunu hatta kese etrafında kanama alanının olmadığımı vajinal olduğunu söylemişti. Ben bi gün uyandığımda bel agrım olduğunu fark ettim acile gittim o şekilde öğrendim. Kese bozulmaya başlamış hemen almamız lazım dediler. Bi hafta olmuş kalbi durali fark etmemiştim.Merhaba 7 aralıkta kalp atışını duymuştum bebeğimin
Biraz anlatır mısınız?
Sonrasında araştırma falan yapıldı mi peki ? Sebebi ne olarak söylendi? Benimde 9 haftalıkken durdu kalbiMerhaba,
Benim hiç kanamam olmamıştı 6. Haftada kalbi durmuş bebeğimin 8. Haftada ogrenip kürtaj oldum..
Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim 6. Hafta iki kez pembe akıntı geldi ama bir sorun olmadı,en son 12. Hafta iki damla kan geldi gittim 9. Hafta kalp atışı durmuş ben uç hafta öyle dolaşmışım. Sonra kürtaj oldum. Anestezi ile olunca şükürbir sıkıntı olmadı,uyanınca adet sancısı gibi bir ağrı iki saat sürdü ve bitti.Merhaba 7 aralıkta kalp atışını duymuştum bebeğimin
Biraz anlatır mısınız?
Ben de merak ettim son görülme vs yok belki de buraya girip sürekli hatırlamamak için kendine zaman da vermiş olabilirSohrab gidiş.o gidiş nereye gittin yahu böyle..