Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer bebeğin kalbinin durması sırasında anlamına gelcek belirtiler soruyorsan bende olmadı. Siyahımsı leke geldiğinde kalbi duralı 7gün olmuştu bende. Ama şu dikkatimi çekmişti. Her gün memelerim biraz daha dolgunlaşıp daha da hassaslaşıyodu. Memelerimin kendi kendine olan o acısı hassaslığı gitmişti. Alıştığımı düşünmüştüm meğer gelişim ve hormonlar durduğu içinmiş. Ve gece çişlerim kesilmişti.

Benım de uyku halim kesılmıstı, kese büyümeye devam ettıgı ıcın hcg artısı vardı, ama son kontrolümde yeteri kadar yukselmmemıstı, doktor sıkıntı var demıstı, göğüs hassasıyetı de düşükten sonra azalmaya basladı ve bitti..

Kürtajdan sonraki gün sabah afedersiniz memelerimi tutarak uyandım ben. Nasıl bir acı nasıl bir gerilme batma uyuşma hissi anlatamam. Yani sanki böyle preslemişlerde patlatmışlar Keşke bir teknoloji olsa da vücudumuzun verdiği tepkiler vücudumuzun ağzından açıklamalı olarak yazıya dökükse biz de okusak

Benimde 12. Gün olur yumurtlama ilk ay için sarkması bana da normal geldi. Bir de şu adeti olsam da inşallah tam temizlenmiş olsa
Sen içini ferah tut spor,beslenme,takviye bol dua devam et. Ben inanıyorum şubatta ben daha ilk kez deneyecekken senin listede adının yanında bir hamile emojisi olacak olumlu düşünelim

Ah keşke, küçükken izlediğim bi cizgi film vardı, İnsan vucudunun içinde insan yemek yemeye basladıgında sistemler konusmaya basliyordu, işte yemek geliyor, oo cok sekerlı, beyin karaciğere hazır olun tarzı uyarılar falan yolluyordu, aklıma o geldi

Bebeğimizi kucagımıza alınca hepsını unutcaz, ben ılacla düşük yaptım cok sancı cektım cok kanamalı Bı gun gecırdım hastanede, hemsıreler hep gececek dıyıp elımden tuttular.. İnsallah dedikleri gibi olur

İnsallah canım, guzel enerjı verelim birbirimize ilk hamılemiz hepimize umut olsun
Sen 2 adet gecırdıktne sonra denıceksın deıl mı

Reactions: H M
Ben de rahim filmi çekildim kanamam var azar azar bu ay döngü alt üst olmassa iyi

Ben de rahim filmi çekildim kanamam var azar azar bu ay döngü alt üst olmassa iyi
Döngünü etkilemiyor canm, filmden ötürü hafif kanamalar olabılır, yumurtlama donemine gırdın mı ilk 3 ay cok cok sanslısınovulasyon yap mutlaka kacırma

Çizgi filmin adı "bir varmış bir yokmuş" hala arada youtube dan açar izlerim

Döngünü etkilemiyor canm, filmden ötürü hafif kanamalar olabılır, yumurtlama donemine gırdın mı ilk 3 ay cok cok sanslısınovulasyon yap mutlaka kacırma
Benm 2nci çekilişim canım yok 10.gundeyim daha canim adet biter bitmez gittim sorun çıkmadı şükür ama doktor rahim hafif t gibi dedi kendi doktorum izinde ona sorucam sora ben transfere hazirlanicam aksilik olmazsa yavru obur ay.

Yaa ınsallah bu ay senın yuruyuslerle hazırdır rahım zaten, bebısın gelmemesi ıcın neden yok

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…