Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun insallah saglıcakla yavrunuzu kucagınıza alırsınız cocugunuz oldugu ıcın mı genetıge yonlendırmedıler acaba
Çocuğunun olması sonradan genetiğin bozulmayacağı anlamına gelmiyor malesef canım. Pıhtılaşma eğilimi de sonradan gelişebiliyormuş Araştırmaktan kafayı yedim valla

Evet canım üniversite hastaneleri ve eğitim araştırmaların genetik bölümü yapıyor testleri. Biri evde biri hastanede 2 düşük yaşadım dersen yapıyorlarmış. Tek düşük deyince yapmazlar belki. Ya da doktor yönlendirmesi ile gidersen hemen yapıyorlarmış araştırmalarıma göre

Amin Allah ol derse olur.. Tedbirler bizden takdir allahtan nasıl uygun gördüyse vakti saati ne zamansa bilir

Tamam o zaman 15 i sonrası randevu alıp araştırmaya gidip yaptıracağım en azından aklımdan çıkmış olur bari

Kızlar bana yardımcı olur musunuz...
Laboquick ve artı med markalarını kullanıyorum ovulasyon testi olarak.
Yumurtlama belirtilerim var, pcos mevcut 18. Gundeyim.
Laboquick marka silik cıktı, diğerini de deniyim dedim aynı idrarla. diğeri sanki daha belirgin, pozitif gibi. Yumurtlama var mı sizce akşam tekrarliyim mi. Mor kapaklı artı med.

Eklentiler

• 20201213_170810.jpg
    144,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 20201213_170751.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar mrb bu persembe 9 haftalik bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim. Cuma kürtajla aldılar. Ilk hamileligimdi. Ikinci ayda hemen hamile kalmıştım. Şimdi artık yok miniğim. Sizler nasıl atlattınız bu süreci. Kafayı yemek üzereyim.

Aynı durumu yaşadım bu yaz. Ilk bebeğimdi. zaten çok zor bi dönemden geçiyordum. O kadar agır geldi ki, tarifsiz. seni hepimiz çok iyi anlıyoruz çok ağladım, üzüldüm, korktum. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın. Hemen diyete başladım o kadar iyi geldi ki zihnime, resmen oyalanıyorum bu şekilde. Bundan sonra ne yapabilirim diye araştırdım çok. Bebeğini kaybettikten sonra anne olan insanların hikayesi ile umutlandım. Ilk bebeklerin kayıp oranı çok yüksekmiş. Acı hep kalpte kalıyor, orası ayrı.. şükür ki güzel yuvalarımız var, allah sıhhat verdikçe anne olmak için dua etmeye devam edeceğiz. elimizden geleni yapacağız. Daha çok taze duyguların. Sakin kendini zorlama, yaşa içindekileri geciktirme.

Ilk günler cok zor geçer cnm ama zamanla insan bu acıyla yasamaya alışiyo.. Benim melek kizim gideli 3 ay olucak crsb günü.. Benim yavrum 15 haftada kalmıştı gelişimi 17 olmasi gerekirken.. Inan ileri haftalarda daha da zor

Ben bebek düşününce aynı markayı kullanmıştım arka arkaya ve net iki çizginin tam koyu olmasını beklemiştim. O yüzden farklı testte nasıl olur net bişey diyemedim. Ahh ahh cidden her aşama bir kafa karışıklığıymış çocuk işinin

Dün öyle yapmıştım arka arkaya aynı marka ile, bugün de farklı marka deniyim dedim, gerçekten kafa karıştırıyor... teşekkür ederim desteğiniz için

Kendine biraz zaman ver. Benim de 24 Kasım'da kürtajım oldu. Zaten atanamadığım için 24 Kasım içim bi buruk olurken artık daha bir bu tatihten soğudum. Ben de 11 veya 12. Haftam diye doktora gittim bebeğimin kalbi 9. Hafta durmuş. Ben öyle saf saf düzenli beslenmeye devam etmişim hamileyim ya güya. Birde seviniyorum vay be 9. Hafta oldu şıp diye halsizlik,mide bulantısı gitti diyeBenim de ilk denemede olmuştu. Ama öncesi iki yıl eşim için sağlık açısından çok önemli süreçler yaşayıp öyle denemiştik. Anlayacağın kolay elde edilmiş gibi gözüken ama aslında zor elde edilen bir gebelikti.

İlk burada okumadığın sayfa kalmaz,yapmayı düşündüğün testleri öğrenir yapayım dersin,her an aklında hamilelikle ilgili fikirler uçuşur. Ama galiba zamanla azalıyor. Ben kendimi düzenli beslenme,bol su,spor üçlüsüne verdim baya içimi açmaya başladı. Bide ilk adeti bekliyorum eskiden 28 günde bir tam zamanlı olurdu ama 3-4 gün ve az. Bakalım nasıl olacak buna odaklandım şimdilik.

Dün öyle yapmıştım arka arkaya aynı marka ile, bugün de farklı marka deniyim dedim, gerçekten kafa karıştırıyor... teşekkür ederim desteğiniz için
Günde birden fazla mı yapılıyor ki. Valla ben her ikindin bir kez yaptım. Baya amatör işi ama şansa hamile kalmışım demek. Normali nasıl takip etmemiz daha garanti ?Rica ederim ne dedim ki ben de hepsi topu bir ay yapmıştım zaten ne kadar bilgim olsun

Günde bir kez 2 saat sıvı kısıtlaması sonrası 16.45 gibi yapıyorum her gün, böylesi yeterli. Ama ben bugün belirtiler artınca tekrar yapmak istedim aynı idrarla farklı marka denedim.. pimpirikli olmak adlı çalışmam :)

Ben de kendimden korkuyorum ama kürtaj sonrası dinlenme süresi bitinceye normale dönerim diye umut ediyorumara tatilde eşimin ailesinde keçilerin oğlakları olacak 30-40 kadar onlarla terapi düşüncem var

Canım benide alirmisin bende 8 kasimda düşük yaptım kürtaj oldum 13 Aralık'ta adet oldum adet bitince tekrar gebelik istiyorum

Merhaba bende 9 aralıkta 12. hafta kontrolüme gittiğimde bebeğimin 9.haftadan sonra gelişiminin durduğunu söylediler. 11 aralıkta ilacla düşük yaparak gebeliğim sonlandırıldı. Tarif edilmez bi acı Allah kimseye yaşatmasin. Burda sizin yazdiklarınızı okudukça aslında yanlız olmadığımı gördüm. Herbiriniz adına ayrı ayrı üzüldüm ayrı ayrı dua ettim. Bu süreci nasıl atlatırım bilmiyorum, ilk gebeliğimdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sonraki süreçte genetik veya trombofili yaptırıp veya bebeğinin pataloji sonucunu alan var mi? Bundan sonraki süreçte nasil bir yol izlemeliyim beni neler bekliyor?

Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın böyle acılar inşallah. Ben de 13 kasımda 9 haftalıkken ama gelişim 6.haftada durduğu için kürtaj oldum. İlk gebeliğim sorunsuz geçti sağlıklı bir şekilde doğum yaptım. 2. Kimyasal gebelik oldu 3. De anlattığım gibi kürtajla son buldu. Pıhtılaşma testlerini yaptırdım ama sonuçlar ay sonunda çıkacak bakalım ne diyecek doktorum. Patoloji sonucu da sadece 9ml kürtaj ürünü yazmışlar ne anlama geliyor niye patolojiye gönderdiler madem bişey yapmayacaklar anlamış değilim. 3 ay korunup şubatta tekrar denemelere başlamayı düşünüyorum ama hala adet olmadım bakalım neler yaşayacağım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…