- 19 Eylül 2019
- 62
- 24
- 43
Dr yaptırabilirsiniz dedi ama şu an hastanelere çok fazla girip çıkmak istemiyorumÇok geçmiş olsuninsallah saglıcakla yavrunuzu kucagınıza alırsınız cocugunuz oldugu ıcın mı genetıge yonlendırmedıler acaba
Yok yok.. tahlilleri falan iyiydi kontlerimide yaptırdım.. Bilemem herşey allahtan tabii ilki 6 haftalıktı annem gözümün önünde kaza geçirmişti ölümden döndü onun şoku ile bir şeymi oldu diyerek ona bağlamıştım gene bilemem, 2 ci gebelikte kalp atışını duydum Dr baktı kese küçük dedi 6 7 ay iğne vurulacaksın dedi bana Bi iğne verdi adını unuttum celaxsin miydi neydi bana Bi açıklama yapmadı internetten araitırmaktan kafayı yedim.. Fazla sürmedi düştü o iğneyi pıhtılaşma olduğu zaman veriyorlarmış galiba bilmiyorum ama neyse hayırlısı allahtan Allah isteyen herkese versingeçmiş olsun canım. Yaşadıklarımız benzer. Benim de bir oğlum var sezaryenle doğum yaptım. 3 yıl sonra hamile kaldım kimyasal gebelik oldu. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım 8 haftalıkken gelişmediği için kürtaj oldum. Oğlum yumrta geliştirici ilaç tedavisiyle oldu diğerlerine tedavisiz hamile kalmıştım. Doktor kimyasalı düşükten saymadığı için testlere gerek görmedi ama ben pıhtılaşma testlerini yaptırdım 20 gün sonra çıkacak sonuçlar. 2 ay ara verip tekrar denemeyi düşünüyouz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ama evlatlarımız kardeşsiz kalmasın inşallah rabbim tekrar nasip etsin sağlıklı evlatlar hepimize. Doktor konusunda ben de pek şanslı sayılmam. Sende pkos var mıydı? Ben pkos olmama bağlıyorum ama doktor alakası yok diyor
Maalesef öyleDr yaptırabilirsiniz dedi ama şu an hastanelere çok fazla girip çıkmak istemiyorumkorona illeti hastaneleri çok doldurdu
Bende pekmeze düşükten sonra başladımAksam yapıcam ınsallah yuruyusben de her sabah normal pekmez ıcıyorum bır kasık, dusukten sonra basladım onu da ıcmeye
3200 adım atabıldımBende pekmeze düşükten sonra başladım
Çokkkk erken daha, yumurtlama gununden eminsen eger, dollenmeden 9 gun sonra rahme yerlesme ye baslıyor, yanı 9.gunden once ogrenmen olanaksız..en az 3 4 gun daha bekleyınMrb arkadaslar adetime 8 gun var bugün betahcg kan testi yaptirdim. <0.2 çıktı. Erken mi yaptırdım acaba.
duzensiz reglim acikcasi hic bilmiyorum acikcasi bosluktayim resmen yumurtlama belirtiai filan hic yasamadim 26 gunle 30 gun arasi degisiyor reglim hayirlisi bakalimÇokkkk erken daha, yumurtlama gununden eminsen eger, dollenmeden 9 gun sonra rahme yerlesme ye baslıyor, yanı 9.gunden once ogrenmen olanaksız..en az 3 4 gun daha bekleyın
Yaptirirsaniz bilgi verir mısınız?Kızlar yine durdum durdum içim rahat etmedi bu kan pıhtılaşması olup olmadığını vs bu testleri yaptırmak için tıbbi genetik bölümüne gitmek gerekiyor değil mi? Tek düşükte yapmazlarmış ama ben eğitim araştırmaya gidip bi şansımı deneyeyim dedim
Ben tedbirimi alıp gideceğim galiba genetik bölümüne,bir yerde araştırma hastahanesi yapıyor diye okudum bakalım yaparsa tabiki haber veririmYaptirirsaniz bilgi verir mısınız?ben de 3 doktora danıştım gerek yok dedi. Tekrarlarsa yapılıyor dedi hepsi. Özelde yaptırmak zaten mümkün değil, aşırı pahalı. Kaybımdan sonra çok istedim yaptırayım ama pandemiden dolayı gitmedim hastaneye. Trombofili paneli ismi yaptırmak istersen diye yazmıştı doktor.
Kuzum beni listeye ekleyebilirsin 12 aralık diyeÇokkkk erken daha, yumurtlama gununden eminsen eger, dollenmeden 9 gun sonra rahme yerlesme ye baslıyor, yanı 9.gunden once ogrenmen olanaksız..en az 3 4 gun daha bekleyın
Canım bende çok tedirgindim ama 3 yete gittim gerek yok dediler zaten hamile kalınca ilaç veriyorlarmış bende o yüzden kafaya takmamaya karar verdim bizim burada şehir hastanesi yapmıyormuş ama tıp fakültesi yapıyormuş sen yinede bi baktır bakalımKızlar yine durdum durdum içim rahat etmedi bu kan pıhtılaşması olup olmadığını vs bu testleri yaptırmak için tıbbi genetik bölümüne gitmek gerekiyor değil mi? Tek düşükte yapmazlarmış ama ben eğitim araştırmaya gidip bi şansımı deneyeyim dedim
Onu hiç dert etme, bir ilaç veriyorlar düşürüyorlar onu. Bizim o ilaçtan sonra hamile kalan bir tanıdığımız oldu.Bende bu ay hormonlara baktırayım dedim şimdi kafama takacağım yeni birşey çıktıProlaktin değerim biraz yüksek devletteki doktor pek önemsemedi normal dedi ama araştırdığım ve okuduğum kadarıyla 25 üstü zor hamile kalıyormuş benim 28,75 birde özele gideceğim yine stres yine stres..
İşte vermedi doktor çok ilgisizdi özele gideceğim canım bu hafta içi inşallah dediğin gibi olurOnu hiç dert etme, bir ilaç veriyorlar düşürüyorlar onu. Bizim o ilaçtan sonra hamile kalan bir tanıdığımız oldu.
Evet canım pıhtılaşma iğnelerini genelde düşük yaşayanlara veriyorlar. benim doktorum da teste gerek görmeden sonraki gebelikte direkt iğne başlarız dedi ama araştırmalarıma göre gereksizken iğne kullanmak da düşüğe sebep oluyormuş. testleri yaptırdım bakalım ne çıkacak. Düşük sebebi hiçbir zaman tam olarak bilinmez dedi doktor. o yüzden boşa uğraşıyorum gibime geliyor. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahYok yok.. tahlilleri falan iyiydi kontlerimide yaptırdım.. Bilemem herşey allahtan tabii ilki 6 haftalıktı annem gözümün önünde kaza geçirmişti ölümden döndü onun şoku ile bir şeymi oldu diyerek ona bağlamıştım gene bilemem, 2 ci gebelikte kalp atışını duydum Dr baktı kese küçük dedi 6 7 ay iğne vurulacaksın dedi bana Bi iğne verdi adını unuttum celaxsin miydi neydi bana Bi açıklama yapmadı internetten araitırmaktan kafayı yedim.. Fazla sürmedi düştü o iğneyi pıhtılaşma olduğu zaman veriyorlarmış galiba bilmiyorum ama neyse hayırlısı allahtan Allah isteyen herkese versin