Tmm cnm haberdar et benı deHaftaya önce sağlık ocağına gidip sorayım cnm bakalım ne dicek..
Bazen oluyor canım ya benim oldu bu adette önceleride oluyordu gerçiKızlar ben size ne sorucam yaSiz de regl olurken pıhtı şeklinde oluyor musunuz, yoksa bu bir hastalık falan mı? Ona göre doktora söylücem de, takıntılı demesin bana
Adetin bittiğinde denemeye başlayabilirsin.Ovulasyon testini hangi günden itibaren yapmaya başlamalıyız kızlar ben ilk defa deneyecem
Ben 30-32 günde adet oluyorum. Miratech marka almıştım içinde 5 tane test vardı. Adetimin 14.15.16.17.18.günleri yaptım 15.16 gün pik görmüştüm 17.18 gün silikleştiOvulasyon testini hangi günden itibaren yapmaya başlamalıyız kızlar ben ilk defa deneyecem
Kasığımda batma var sanki adet olacakmışım gibi. Doktor adetin 2.günü gel demişti.Tmm cnm haberdar et benı de
Teşekkür ederim canımBen 30-32 günde adet oluyorum. Miratech marka almıştım içinde 5 tane test vardı. Adetimin 14.15.16.17.18.günleri yaptım 15.16 gün pik görmüştüm 17.18 gün silikleşti
Eger düzenli adet oluyorsan, uygulanmadakı tarihten 3 4 gun once basla.. Koyulasmayı sılıklesmeyı takıp edersin..Ovulasyon testini hangi günden itibaren yapmaya başlamalıyız kızlar ben ilk defa deneyecem
Deneme yaptınız mı hıc bu ayKasığımda batma var sanki adet olacakmışım gibi. Doktor adetin 2.günü gel demişti.
Yok canım. Dondurulmuş embriyolarımız bizi bekliyorDeneme yaptınız mı hıc bu ay
Kürtaj olduğum gün adet oldum kuzum bende 4 senedir doğru düzgün adet olmuyordum ama bu ay düzenli oldu bugün falan başlayayım ben o zamanEger düzenli adet oluyorsan, uygulanmadakı tarihten 3 4 gun once basla.. Koyulasmayı sılıklesmeyı takıp edersin..
denese miydiniz acaba, belkı kendılıgınden olurduYok canım. Dondurulmuş embriyolarımız bizi bekliyorzaten kaç aydır korunuyoruz
Düzensizlik durumu varsa adet biter bitmez baslamak gerek, ama düzenliyse Basla bakalım, ben de pazar gunu yapıcam ovulasyon, bakalım yumurtlama olcak mıKürtaj olduğum gün adet oldum kuzum bende 4 senedir doğru düzgün adet olmuyordum ama bu ay düzenli oldu bugün falan başlayayım ben o zaman
Hadi bakalım canım hayırlısıDüzensizlik durumu varsa adet biter bitmez baslamak gerek, ama düzenliyse Basla bakalım, ben de pazar gunu yapıcam ovulasyon, bakalım yumurtlama olcak mı
Korkuyorum yine bişey olursa diye. Tüp bebekte embriyoları rahminde uygun olan yere yerleştiririz dedi dr.um. Inşallah herşey yolunda gider. Rabbim başka dert vermesindenese miydiniz acaba, belkı kendılıgınden olurdu
İnsallahh yaHadi bakalım canım hayırlısıinşallah önümüzdeki ay
Amin cnmKorkuyorum yine bişey olursa diye. Tüp bebekte embriyoları rahminde uygun olan yere yerleştiririz dedi dr.um. Inşallah herşey yolunda gider. Rabbim başka dert vermesin
Çok iyi spor açısından birşey yaptın mı peki
Aksam yapıcam ınsallah yuruyusÇok iyi spor açısından birşey yaptın mı pekibenim 3 lt olmasına az kaldı,bugün spor günümdü o da bitti,sabah bir tatlı kaşığı harnup pekmezi de alındı