Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testini hangi günden itibaren yapmaya başlamalıyız kızlar ben ilk defa deneyecem

Ovulasyon testini hangi günden itibaren yapmaya başlamalıyız kızlar ben ilk defa deneyecem
Ben 30-32 günde adet oluyorum. Miratech marka almıştım içinde 5 tane test vardı. Adetimin 14.15.16.17.18.günleri yaptım 15.16 gün pik görmüştüm 17.18 gün silikleşti

Eger düzenli adet oluyorsan, uygulanmadakı tarihten 3 4 gun once basla.. Koyulasmayı sılıklesmeyı takıp edersin..
Kürtaj olduğum gün adet oldum kuzum bende 4 senedir doğru düzgün adet olmuyordum ama bu ay düzenli oldu bugün falan başlayayım ben o zaman

Kürtaj olduğum gün adet oldum kuzum bende 4 senedir doğru düzgün adet olmuyordum ama bu ay düzenli oldu bugün falan başlayayım ben o zaman
Düzensizlik durumu varsa adet biter bitmez baslamak gerek, ama düzenliyse Basla bakalım, ben de pazar gunu yapıcam ovulasyon, bakalım yumurtlama olcak mı

Bu arada 2 lt su ıctım, 1 lt kaldı 12ye kadar içerim onu da 🥰 Ha-ri Ha-ri
Çok iyi spor açısından birşey yaptın mı peki🌸benim 3 lt olmasına az kaldı,bugün spor günümdü o da bitti,sabah bir tatlı kaşığı harnup pekmezi de alındı👌

Çok iyi spor açısından birşey yaptın mı peki🌸benim 3 lt olmasına az kaldı,bugün spor günümdü o da bitti,sabah bir tatlı kaşığı harnup pekmezi de alındı👌
Aksam yapıcam ınsallah yuruyus ☺️ ben de her sabah normal pekmez ıcıyorum bır kasık, dusukten sonra basladım onu da ıcmeye

X