Sebepsiz ınfetielite, 2 bucuk yıl olmadı, tüp bebek için gittim, doktor degerlerınz güzel aşılama deneyelim hem de tüp raporu cıkar dedı, aşılama tuttu ama 6.haftada kaldıAminnn canım aminnnİlki de mi aşılamaydı normal yolla neden olmuyor bir sorunmu var ?
Anladım canım İnşallah bu sefer olur dua edeceğimSebepsiz ınfetielite, 2 bucuk yıl olmadı, tüp bebek için gittim, doktor degerlerınz güzel aşılama deneyelim hem de tüp raporu cıkar dedı, aşılama tuttu ama 6.haftada kaldı, düşük Sonrası yıne tüp yapalım dedim, yok normal hamıle kalıyorsun dedı yine asılama yapalım dedi.. 2.adetimin 2.günü cagırdı
Öyle oldu 12 haftalık oldum sanıyorken 9. Haftada kalbi durmuş gelişmemişSizinde mi düşük oldu canım aynen nasip
Ay evet bana da gittiğim bir doktor rahmin ters demişti, ama o kadından o kadar memnun kalmadım ki ciddiye bile almamıştım. Konuşmamıştık aslında sizinle hiç, ama size özelden yazıcam mahsuru yoksa, bir kaç soru daha sorayım bari hazır yakalamışkenMerhaba. Ben daha önce düşük yapmadım ama benim de genelde pıhtılı olur adet kanamalarım. Rahmim ters olduğu için öyle olduğunu okumuştum. Rahim tersliği bir sorun değil bu arada sağlaklık solaklık gibi bir ayrım olduğunu söylüyorlar. Ama ters olduğu için dökülen rahim duvarı hemen vücut dışına atılamıyor bu nedenle pıhtılaşıp atılıyor biraz beklediği için. Hatta aynı nedenle bekleyen kanın rengi değiştiği için ilk ve son günler kanama daha çok kahverengi akıntı şeklinde oluyor. Sizinle daha önce konuşmuştuk sanırım ama sizde de rahim ters miydi yanlış hatırlamıyorsam? Bu nedenle olabilir ekstra bir sorun olacağını sanmıyorum. Tabi pıhtılaşma eğiliminiz varsa ve kan çok çabuk pıhtılaşıyorsa bu nedenle rahim ters olmasa bile böyle pıhtılar olabilir. Ama başlı başına bu bir sorun değil diye biliyorumyine de içiniz rahat etsin derseniz bir sorun
Ohh için rahatladıBende oluyor pıhtılı şekilde. Kafana takma canım normal bence
İşte insan bazen psikopatlaşıyor böyle durumlardaHepsinde olmaz ama benim de pıhtılı olurdu hiç bunu acaba anormal mi diye düşünmedim
Bende 9 diye gittim 6. haftada kalmıştıÖyle oldu 12 haftalık oldum sanıyorken 9. Haftada kalbi durmuş gelişmemiş
Var cnm olmaz mi ben evlendikten sonra 15 kilo aldim çıktı koca göbekMutlaka sor, ihmal etme sakın.. Cunku benım 6.9 iken dırek 2000 mg ılacla baslattı doktor.. Senın de 6.6
Göbek cevresı yaglanma var mı?
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahBende 9 diye gittim 6. haftada kalmıştı
Amin canımRabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Allah razı olsun cnmsınAnladım canım İnşallah bu sefer olur dua edeceğimİki arkadaşım da aşılama yapılacağı ay doğal yolla hamile kalmıştı hemde eşlerinde sorun varken olunca hiç beklenmediği bir an oluyor sizde bana dua edin güzel haberler verelim
Şekerden ziyade insülin direncinden dolayı boyle, şekerin cok yuksek deıl, kılo verememenin sebebı direnc, bak arastır ınternetten nelere dikkat etmen gerektıgını, direnci Bı kırsan oyle guzel gidiyor kı o kilolar..Var cnm olmaz mi ben evlendikten sonra 15 kilo aldim çıktı koca göbek10 unu verdim kaldı 5 kilo veremiyorum bi türlü. Elim ayağım hic tutmazdı hep panik ataktan sanardim demek sekermis
Sağlık ocağındaki doktorum anlattı biraz ama ilac vereyim falan demedi sağlıklı beslenmeyi anlattı.. Ben hamileyken bu kadar kötü değildi değerim cok cikolata tatlı yedim. Yatmadan cikolatali süt içiyodum 10 gune kadar. Simdi biraz daha dikkat ediyorumŞekerden ziyade insülin direncinden dolayı boyle, şekerin cok yuksek deıl, kılo verememenin sebebı direnc, bak arastır ınternetten nelere dikkat etmen gerektıgını, direnci Bı kırsan oyle guzel gidiyor kı o kilolar..
Bizim yasam tarzımız olması gerekıyor dusuk glısemık beslenme, ben cok arastırdım ne yemeliyim, ne yememelıyım.. İlacın yanında beslenmeye de dıkkat ettım 13 kılo verdım 85 i görmüştüm, benım boyum 170, herkes bellı deıl dıyor da ben hissediyordum her tarafım odem olmus gıbı şiişmişti.. Öyle gittim ilk doktora, hemen ilaca basladık, hatta doktor bıle anlatmadı, arastır, uygula dedı..şimdi 73 74 geziniyorum, 70ın altına düşmeliyim, en azından ıkıncı asılamaya kadar, yarın kesın baslıyorumSağlık ocağındaki doktorum anlattı biraz ama ilac vereyim falan demedi sağlıklı beslenmeyi anlattı.. Ben hamileyken bu kadar kötü değildi değerim cok cikolata tatlı yedim. Yatmadan cikolatali süt içiyodum 10 gune kadar. Simdi biraz daha dikkat ediyorum
Benim boyum da kisa cnm 1 58.bekarken 55 58 arasiydim bi ara kilo ald 63 le evlendim sonra 78 leri gördüm topaç gibi old um vallaBizim yasam tarzımız olması gerekıyor dusuk glısemık beslenme, ben cok arastırdım ne yemeliyim, ne yememelıyım.. İlacın yanında beslenmeye de dıkkat ettım 13 kılo verdım 85 i görmüştüm, benım boyum 170, herkes bellı deıl dıyor da ben hissediyordum her tarafım odem olmus gıbı şiişmişti.. Öyle gittim ilk doktora, hemen ilaca basladık, hatta doktor bıle anlatmadı, arastır, uygula dedı..şimdi 73 74 geziniyorum, 70ın altına düşmeliyim, en azından ıkıncı asılamaya kadar, yarın kesın baslıyorum
canım d vitamini önemli özellikle pkos varsa yumurtlama ve düzenli regl için sık sık ölçtürüp 50 nin üzerinde olmasını sağlamak için takviye kullanmak gerek. şu sıralar koronadan korunmak bağışıklık kuvvetlendirmek için de çok kullanan var. mesela benim son tahlilimde 9 çıkmıştı yani epey düşüktü. 1 ay comedan kullanıp tekrar baktırcamKız banada eski doktorum d vitamini vermişti aldım öylece kaldı hiç kullanmadım doktor değiştirdim tüp bebek doktorum vitamin vermiyor bana
geçmiş olsun canım. Yaşadıklarımız benzer. Benim de bir oğlum var sezaryenle doğum yaptım. 3 yıl sonra hamile kaldım kimyasal gebelik oldu. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım 8 haftalıkken gelişmediği için kürtaj oldum. Oğlum yumrta geliştirici ilaç tedavisiyle oldu diğerlerine tedavisiz hamile kalmıştım. Doktor kimyasalı düşükten saymadığı için testlere gerek görmedi ama ben pıhtılaşma testlerini yaptırdım 20 gün sonra çıkacak sonuçlar. 2 ay ara verip tekrar denemeyi düşünüyouz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ama evlatlarımız kardeşsiz kalmasın inşallah rabbim tekrar nasip etsin sağlıklı evlatlar hepimize. Doktor konusunda ben de pek şanslı sayılmam. Sende pkos var mıydı? Ben pkos olmama bağlıyorum ama doktor alakası yok diyorBende 2 defa düşük yaptım 1 oğlum var normal doğum.. 2 düşük ardından 1 sene geçkin ara verdim gözüm kaldırmadı vücudum yorgun düştü 3, 4 aydr korunmuyoruz Dr um tüm kan testlerimi yaptırdı.. Genetik araştırma yaptırmadıım ama sonuç ne olur bilmiyorum folik asit kullanıyorum 2 aydır ilk düşüğğm gelişmedi 6 haftalıktı 2.si 8 haftalıktı Dr kese küçüklüğü var dedi beklşcez dedi zaten haftası düşük yaptım beni güzel aydınlatabilecek bir Dr a denk gelemedim maalesef.. Bende buradan benim dertlerimle aynı olanları okuyor moral buluyorum.. İnşallah sağlıklı güzwl haberler okuruz burdan
O zaman kullanayım ben cnmcanım d vitamini önemli özellikle pkos varsa yumurtlama ve düzenli regl için sık sık ölçtürüp 50 nin üzerinde olmasını sağlamak için takviye kullanmak gerek. şu sıralar koronadan korunmak bağışıklık kuvvetlendirmek için de çok kullanan var. mesela benim son tahlilimde 9 çıkmıştı yani epey düşüktü. 1 ay comedan kullanıp tekrar baktırcam
158e 63, cok goze batmaz, 5 kılo verirsen tammdır o zamanBenim boyum da kisa cnm 1 58.bekarken 55 58 arasiydim bi ara kilo ald 63 le evlendim sonra 78 leri gördüm topaç gibi old um vallasimdi 68 im ama yağdan verdim sanırım 63 kiloyken olan kıyafetlerim rahat oluyo.
Suan 68im cnm 66 ya düşünce hamile kalmıştım. Vermek istiyorum kilo cok spor yaptım diyet yaptım ama demek insülin direnci olduğu için cok veremedim. O kadar sıkı diyet yapardım ayda 2 kilo verirdim158e 63, cok goze batmaz, 5 kılo verirsen tammdır o zaman
Bak ihmal etme onu.. Mutlaka git doktora, benn dahiliyeye gıtmıstimSuan 68im cnm 66 ya düşünce hamile kalmıştım. Vermek istiyorum kilo cok spor yaptım diyet yaptım ama demek insülin direnci olduğu için cok veremedim. O kadar sıkı diyet yapardım ayda 2 kilo verirdim
Haftaya önce sağlık ocağına gidip sorayım cnm bakalım ne dicek..Bak ihmal etme onu.. Mutlaka git doktora, benn dahiliyeye gıtmıstim