- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
İkisini çarpıp 405 e böleceksin, 2.5 üst sınır, bence dahiliyeye bi görün derim ilaca baslatabılırler.. 6.6 cıkıyor direncinŞimdi tekrar baktım cnm sağlık ocağındaki tahlillere glukoz 103 insulin 26 yazıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisini çarpıp 405 e böleceksin, 2.5 üst sınır, bence dahiliyeye bi görün derim ilaca baslatabılırler.. 6.6 cıkıyor direncinŞimdi tekrar baktım cnm sağlık ocağındaki tahlillere glukoz 103 insulin 26 yazıyo
Cok guzel boyle ıstıkrarlı emın olmancok memnun oldum senı tanıdıgım ıcın, tavsiyelerini dikkate alıcamİlk ben de öyle yapıyordum baktım olmuyor hususi ölçüyorum artık
Bende bi bakayım dedim topige ,H M kuzum senın topıge gelıcem 6bın adımı gecınce bugun 1200 olmus sadece,utandım yazmaya yurume bandı geldı bugun
Elim ayağım tutmuyor ac kalinca ya. Bi sağlık ocağındaki doktora sorayım bakayım ne dicek duruma göre giderim cnmİkisini çarpıp 405 e böleceksin, 2.5 üst sınır, bence dahiliyeye bi görün derim ilaca baslatabılırler.. 6.6 cıkıyor direncin
Yarın bomba gıbı Bı sayı ile gelcem insallahyani insallahBende bi bakayım dedim topige ,
Harika ozaman mis gibi kulaklığını tak yürü şahane olur beklerim her zaman bı yurudunmu devamı geliyor inan ki bende hareketli olmaya gayret gösteriyorum. Adet Ken bile yavaş seyirde egzersizlerimi ve normal yuruyusumu yaptım
Aynen canım sağol inşallah Sen ne zaman kürtaj oldunOlur ve olacak da vucudun kendını hazırlıyor oyle dusün
Mutlaka sor, ihmal etme sakın.. Cunku benım 6.9 iken dırek 2000 mg ılacla baslattı doktor.. Senın de 6.6Elim ayağım tutmuyor ac kalinca ya. Bi sağlık ocağındaki doktora sorayım bakayım ne dicek duruma göre giderim cnm
Sizinde mi düşük oldu canım aynen nasipYaaa benim de tedavisiz ilk denemede olmuştu hatta baya bi şaşırmıştım ama nasip işte
Bana 14 Kasım da ılacla düşük yaptırdılar cnm, İlk adetim 18. Gün geldi,, ikinci adet için gün sayıyorum bakalımAynen canım sağol inşallah Sen ne zaman kürtaj oldun
Daha çok yeni canım çok geçmiş olsun adetin de çabuk gelmiş ikinci adetten sonramı tekrar deneyeceksin nasipseBana 14 Kasım da ılacla düşük yaptırdılar cnm, İlk adetim 18. Gün geldi,, ikinci adet için gün sayıyorum bakalım
Evet ben günlük bir dilim yiyorum . Çok ağır zaten tadıNasıl yanı? Bi tane mi bi hafta gider
İkinci adette asılama ıcın gıdıcem cnmDaha çok yeni canım çok geçmiş olsun adetin de çabuk gelmiş ikinci adetten sonramı tekrar deneyeceksin nasipse
Hayırlısı olsun canım sağlıklaİkinci adette asılama ıcın gıdıcem cnm
1 dilim az yarım yemeye calıs, gunluk ıhtıyacını karsılamıs olursunEvet ben günlük bir dilim yiyorum . Çok ağır zaten tadı
İnsallahh cnm insallah tutar aşılama, Rabbım kımseyı cok aratmasın ınsallahHayırlısı olsun canım sağlıkla
Yarın sabah başlıyorum sağlıklı beslenmeye1 dilim az yarım yemeye calıs, gunluk ıhtıyacını karsılamıs olursun
Ya ınsallah ben de yarın yürüyüse baslıcam, 3 lt su ıcmeye.. Hersey güzel olcakYarın sabah başlıyorum sağlıklı beslenmeye
inşallahhh başlangıç yapalımYa ınsallah ben de yarın yürüyüse baslıcam, 3 lt su ıcmeye.. Hersey güzel olcak
Aminnn canım aminnn İlki de mi aşılamaydı normal yolla neden olmuyor bir sorunmu var ?İnsallahh cnm insallah tutar aşılama, Rabbım kımseyı cok aratmasın ınsallah