Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H M H M kuzum senın topıge gelıcem 6bın adımı gecınce 🙈bugun 1200 olmus sadece,utandım yazmaya 😅😅😅 yurume bandı geldı bugun

• Muhteşem
Reactions: H M
H M H M kuzum senın topıge gelıcem 6bın adımı gecınce 🙈bugun 1200 olmus sadece,utandım yazmaya 😅😅😅 yurume bandı geldı bugun
Bende bi bakayım dedim topige ,🤗
Harika ozaman mis gibi kulaklığını tak yürü şahane olur 😍 beklerim her zaman bı yurudunmu devamı geliyor inan ki bende hareketli olmaya gayret gösteriyorum. Adet Ken bile yavaş seyirde egzersizlerimi ve normal yuruyusumu yaptım 🤗

İkisini çarpıp 405 e böleceksin, 2.5 üst sınır, bence dahiliyeye bi görün derim ilaca baslatabılırler.. 6.6 cıkıyor direncin 😔
Elim ayağım tutmuyor ac kalinca ya. Bi sağlık ocağındaki doktora sorayım bakayım ne dicek duruma göre giderim cnm

Bende bi bakayım dedim topige ,🤗
Harika ozaman mis gibi kulaklığını tak yürü şahane olur 😍 beklerim her zaman bı yurudunmu devamı geliyor inan ki bende hareketli olmaya gayret gösteriyorum. Adet Ken bile yavaş seyirde egzersizlerimi ve normal yuruyusumu yaptım 🤗
Yarın bomba gıbı Bı sayı ile gelcem insallah🥰🙏🏻yani insallah

• Muhteşem
Reactions: H M
Elim ayağım tutmuyor ac kalinca ya. Bi sağlık ocağındaki doktora sorayım bakayım ne dicek duruma göre giderim cnm
Mutlaka sor, ihmal etme sakın.. Cunku benım 6.9 iken dırek 2000 mg ılacla baslattı doktor.. Senın de 6.6
Göbek cevresı yaglanma var mı?

Bana 14 Kasım da ılacla düşük yaptırdılar cnm, İlk adetim 18. Gün geldi,, ikinci adet için gün sayıyorum bakalım
Daha çok yeni canım çok geçmiş olsun adetin de çabuk gelmiş 😌 ikinci adetten sonramı tekrar deneyeceksin nasipse

X