Hosgeldın cnm, insallah olcakMerhaba kızlar benide ekler misiniz ? Bat 3 Ocak. 1.5 yıldır evliyim haziranda kürtaj oldum 6. Haftada kalbi durduğu için 5aydır da yeniden deniyoruz henüz olmadı inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Benim de kürtaj sonrası bakınca yaşa göre yumurta rezervin düşük,böyle olunca belki yumurta kalitesizdi onadan bebek gelişemeyip kalbi durmuş olabilir dedi doktor,tabi bu ihtimallerden biri sadeceİnsülin direncim içim dıaformın seker ılacı kullanıyorum, aşılama öncesi yumurta kalıtesını artırması ıcın doktor proxywomen kullandırdı, ilkte pozıtıf gorduk ama devam etmedı ıste
Bence hıç alakası yoktur onunla,yanı mantıksız gelıyor bana, cok cok dusuk kısıler hamıle kalıyor, boy boy dogururuyor, bu arada amh kactı senın cnm? Sen de alabılırsın proxywomen, benım az evvel geldi kargo hemn ıctım bi tane, bak içindekileri çekiyorumBenim de kürtaj sonrası bakınca yaşa göre yumurta rezervin düşük,böyle olunca belki yumurta kalitesizdi onadan bebek gelişemeyip kalbi durmuş olabilir dedi doktor,tabi bu ihtimallerden biri sadece,aslında bir yıl önce aynı doktora detaylı bir görünmüştüm hiç yumurta rezervi yaşına göre az dememişti.
Henüz ben hiç bu konu ile ilgili kan vermedim,zaten çocuk süreci de iki yıl eşim hep korundu çocuk düşünüp doktora sadece rutin göründük bir tek eşim sperm testi verdi ve ilk denemede olmuştu ama sonuç malum. Peki buna bi bakayım canım hangi siteden aldın ve ne kadardı?Bence hıç alakası yoktur onunla,yanı mantıksız gelıyor bana, cok cok dusuk kısıler hamıle kalıyor, boy boy dogururuyor, bu arada amh kactı senın cnm? Sen de alabılırsın proxywomen, benım az evvel geldi kargo hemn ıctım bi tane, bak içindekileri çekiyorum
Kan vermeden doktor nasıl bu sekılde yorum yapıyor, ilginc, yasın 27, bence güzel güzel yumurtaların var ve ilk denemede hamıle kaldın. Bosver sen o doktoru..Henüz ben hiç bu konu ile ilgili kan vermedim,zaten çocuk süreci de iki yıl eşim hep korundu çocuk düşünüp doktora sadece rutin göründük bir tek eşim sperm testi verdi ve ilk denemede olmuştu ama sonuç malum. Peki buna bi bakayım canım hangi siteden aldın ve ne kadardı?
Kendisi de dedi ama belki de kürtaj oldun,stres yaşadın,bünyen zayıfladı ondan böyle gözüküyor da olabilir şubatta daha belli olur diye. Bende stres yapmadım ama her ihtimali düşünmekte fayda var. Ben inanıyorum nasibimizde varsa bu sayfada ilaç önerileri değil eşya önerileri konuştuğumuz güne geleceğizKan vermeden doktor nasıl bu sekılde yorum yapıyor, ilginc, yasın 27, bence güzel güzel yumurtaların var ve ilk denemede hamıle kaldın. Bosver sen o doktoru..
Ben akakceden bakıyorum, fernante diye bi firma var ertesı gün hemen kargoya verıyor, iki kere aldım ıkısınde de cok hızlı geldı, ve ıkı sıparısımde de en uygun sıte oydu, ilk siparişim 210 TL ye aldım 3 ayda fiyatlar artmıs 270 e aldım, eczaneler cok pahalı soyluyor o yuzden sıparıs edıyorum
O zaman bol su ve düzenli beslenme ile macera başlasınHepinize merhaba, ben salı günü yumurta takibi için kontrole gittim. Çatlatma iğnesine gerek görmedi. Haftaya perşembe tekrar gideceğim. Bat 21 aralık
İnşallah çok teşekkürler. Ecopirin ve folik asite devamO zaman bol su ve düzenli beslenme ile macera başlasıninşallah son bat takibin olur
İlk senden güzel haber gelicek insallahhHepinize merhaba, ben salı günü yumurta takibi için kontrole gittim. Çatlatma iğnesine gerek görmedi. Haftaya perşembe tekrar gideceğim. Bat 21 aralık
Ağzınızdan bal damlıyor. İnşallahİlk senden güzel haber gelicek insallahh
Ahh ah insallahKendisi de dedi ama belki de kürtaj oldun,stres yaşadın,bünyen zayıfladı ondan böyle gözüküyor da olabilir şubatta daha belli olur diye. Bende stres yapmadım ama her ihtimali düşünmekte fayda var. Ben inanıyorum nasibimizde varsa bu sayfada ilaç önerileri değil eşya önerileri konuştuğumuz güne geleceğizmuhtemelen en son denemeye başlayacaklardan biri benim ama olsun keyifle hepinizi takip edeceğim
Zaten kafa dağıtmak önemli ilk günler kim hangi testleri yapmış,kime doktor ne demiş,kaç düşük kaçıncı hafta düşmüş,kan ilacı çocuk denerken mi öğrenince mi,acaba bende testleri yaptırsam mı diye milyon soru geçiyordu. Çünkü biz kolay çocuk sahibi olabilecek gibi gözüksek de eşimle ilgili iki yıldır ne sağlık sorunları ile mücadele ettik ne stresler yaşadık da bu evreye gelmiştik. Ondan bebek olacağını anlayınca ne tedbirler ne dikkat etmeler ama nasip olmayınca olmuyormuş.Ahh ah insallahzaten hep düşükten konusmayalım, sohbet muhabbet de edelim
Bi de ilk denemelerimi hatırlıyorum, yumurta mı onda neymıs modundaydım, hıcbı bılgım yoktu, hepsını yasadıgım ıcın her konuda az cok kendıme yetecek kadar bılgım var, tecrubesız oldugum kısım 9haftalık gebelıkten sonrakı kısım, ınsallah tekrar hamıle kalırız da onu da deneyimleriz, saglıcakla bu sefer tabıkiZaten kafa dağıtmak önemli ilk günler kim hangi testleri yapmış,kime doktor ne demiş,kaç düşük kaçıncı hafta düşmüş,kan ilacı çocuk denerken mi öğrenince mi,acaba bende testleri yaptırsam mı diye milyon soru geçiyordu. Çünkü biz kolay çocuk sahibi olabilecek gibi gözüksek de eşimle ilgili iki yıldır ne sağlık sorunları ile mücadele ettik ne stresler yaşadık da bu evreye gelmiştik. Ondan bebek olacağını anlayınca ne tedbirler ne dikkat etmeler ama nasip olmayınca olmuyormuş.
O yüzden şimdi oluncaya kadar aklımızın ister istemez bir köşesinde bebek fikri olsa da biraz rutin hayata,normal muhabbetlere dönmemiz lazım
Aynen ikimiz de 9. Haftaya kadar görebildik ama vardır bir hayır,inşallah 2021 de sağlıkla çok farklı şeyler konuşacağızBi de ilk denemelerimi hatırlıyorum, yumurta mı onda neymıs modundaydım, hıcbı bılgım yoktu, hepsını yasadıgım ıcın her konuda az cok kendıme yetecek kadar bılgım var, tecrubesız oldugum kısım 9haftalık gebelıkten sonrakı kısım, ınsallah tekrar hamıle kalırız da onu da deneyimleriz, saglıcakla bu sefer tabıki
İnsallahh cnmAynen ikimiz de 9. Haftaya kadar görebildik ama vardır bir hayır,inşallah 2021 de sağlıkla çok farklı şeyler konuşacağız
Ya yine yeni görüyorum kusuruma bakma
Biz de kendı halimizde takılıyoruz oyleYa yine yeni görüyorum kusuruma bakmaNapayım kuzu valla Chloe Ting’le uğraşıyordum şu an, canım çıktı dinlenme aramda buraya geldim Siz napıyorsunuz?
Kızlar neler yapıyorsunuz?Biz de kendı halimizde takılıyoruz oyleyarın haftasonu bol bol yurucem ınsallah
Yemek telaşı, yaptım kocayı beklıyorumKızlar neler yapıyorsunuz?