Bende yemekle uğraşıyorumYemek telaşı, yaptım kocayı beklıyorumsen napıyosun cnm
Arada burdayımYemek telaşı, yaptım kocayı beklıyorumsen napıyosun cnm
Ben bugun tam diyet yemek yaptım(yumurtalı ıspanak), ekmeksiz de gitmiyor napayım, neresinden tutayım diyetin bilemedimBende yemekle uğraşıyorum
SormaBen bugun tam diyet yemek yaptım(yumurtalı ıspanak), ekmeksiz de gitmiyor napayım, neresinden tutayım diyetin bilemedim
Sen zayıftın diye hatırlıyorum benSormasanırım ben de artık hiç diyet yapamam. Eşim nefis yemekler istiyor bende ona eşlik ediyorum
Nerdeee. 73 kiloyum seninle aynıSen zayıftın diye hatırlıyorum ben
Bizde yemek faslı bitti artık çay yanı abur cubur işi bitti bende çay yanı ne yesem modundayımKızlar neler yapıyorsunuz?
Hormon ilaçları yüzünden 20 kilo aldımSen zayıftın diye hatırlıyorum ben
Cidden bu dengeyi bulmaya çalışmak bile adamı zayıflatırBen bugun tam diyet yemek yaptım(yumurtalı ıspanak), ekmeksiz de gitmiyor napayım, neresinden tutayım diyetin bilemedim
Ben hergun vişne kurusu yiyorum ya, pazarda bi amcadan almıstım 1 kılo, ınsallah o amcayı yenıden bulurum da umarım bıtmemıstırBizde yemek faslı bitti artık çay yanı abur cubur işi bitti bende çay yanı ne yesem modundayım
Ben tam bıraktım çünkü beni öyle meyve kurusu vs kesmiyor illaki çikolata tarzı şeyler olmalı ama hazır olan herşey yasaklandıBen hergun vişne kurusu yiyorum ya, pazarda bi amcadan almıstım 1 kılo, ınsallah o amcayı yenıden bulurum da umarım bıtmemıstır
ilk denememizdi canım hattaHosgeldın cnm, insallah olcaktedavısiz mı hamıle kalmıstın? Erken dusuk ler genelde 6.haftada kalıyor, benım de oyle oldu
Yediğimiz şeylerin kalitesi uç ay önceden bile etkiliyormuş yumurta kalitesiniYediklerimizin kilomuzun etkisi oluyor mudur cidden ya
Benim de hedefim üç kilo eğer verirsem 45 olacağım zaten boyum 1.52 yeter banaKızlar ben 2 haftadır diyetteyim, 3 kilo harici bel bölgemden 3 cm inceldim şimdidenO yüzden geç kalmadan başlayın derim ben
Yaaa benim de tedavisiz ilk denemede olmuştu hatta baya bi şaşırmıştım ama nasip işteHosgeldın cnm, insallah olcaktedavısiz mı hamıle kalmıstın? Erken dusuk ler genelde 6.haftada kalıyor, benım de oyle oldu
ilk denememizdi canım hattaTedavisizdi evet. Ama sonra 5 aydır olmadı bende yine hemen olacağım sandım
Hadi yaaaaaYediğimiz şeylerin kalitesi uç ay önceden bile etkiliyormuş yumurta kalitesini
Ben de akşam olunca abur cubur çay ile çikolataBizde yemek faslı bitti artık çay yanı abur cubur işi bitti bende çay yanı ne yesem modundayım