Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hergun vişne kurusu yiyorum ya, pazarda bi amcadan almıstım 1 kılo, ınsallah o amcayı yenıden bulurum da umarım bıtmemıstır
Ben tam bıraktım çünkü beni öyle meyve kurusu vs kesmiyor illaki çikolata tarzı şeyler olmalı ama hazır olan herşey yasaklandı neyse en azından kilo için de faydalı yememem. Ama asla evlendiğim kadar zayıf olmak da istemiyorum 41.5 kilo ile evlenmiştim

Hosgeldın cnm, insallah olcak tedavısiz mı hamıle kalmıstın? Erken dusuk ler genelde 6.haftada kalıyor, benım de oyle oldu
Hosgeldın cnm, insallah olcak tedavısiz mı hamıle kalmıstın? Erken dusuk ler genelde 6.haftada kalıyor, benım de oyle oldu
ilk denememizdi canım hatta Tedavisizdi evet. Ama sonra 5 aydır olmadı bende yine hemen olacağım sandım

Kızlar ben 2 haftadır diyetteyim, 3 kilo harici bel bölgemden 3 cm inceldim şimdiden O yüzden geç kalmadan başlayın derim ben

Yaaa benim de tedavisiz ilk denemede olmuştu hatta baya bi şaşırmıştım ama nasip işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…