Kürtaj dinlenme süresi boyunca doktor yumurta kalitesi arttırmak için bana hazır her şeyi,hamur işini,tatlıyı yasakladı yoksa ohoooBen de akşam olunca abur cubur çay ile çikolata
Evet bana doktorum şuan hazır olan her şeyi yasakladı,doğal beslen dedi,spor bol su, et proteininden ziyade bakliyat,avakado dedi günlük ama günlük avakado yiyecek ben kimimHadi yaaaaa
Süper yeye avokado çok güzel limonlaEvet bana doktorum şuan hazır olan her şeyi yasakladı,doğal beslen dedi,spor bol su, et proteininden ziyade bakliyat,avakado dedi günlük ama günlük avakado yiyecek ben kimim
Kız o ne kuş kadarBen tam bıraktım çünkü beni öyle meyve kurusu vs kesmiyor illaki çikolata tarzı şeyler olmalı ama hazır olan herşey yasaklandıneyse en azından kilo için de faydalı yememem. Ama asla evlendiğim kadar zayıf olmak da istemiyorum 41.5 kilo ile evlenmiştim
Olur ve olacak daHosgeldın cnm, insallah olcaktedavısiz mı hamıle kalmıstın? Erken dusuk ler genelde 6.haftada kalıyor, benım de oyle oldu
ilk denememizdi canım hattaTedavisizdi evet. Ama sonra 5 aydır olmadı bende yine hemen olacağım sandım
Senın program cok zor gıbı amaKızlar ben 2 haftadır diyetteyim, 3 kilo harici bel bölgemden 3 cm inceldim şimdidenO yüzden geç kalmadan başlayın derim ben
İnsülin nasıl? Benım seker 90 üzerine cıkmıyor hiç ama insülin fırlamıstı, ilk tedaviye baslıdıgımdaBenimde şekerim çıktı kızlar kızımı kaybettikten sonra.. 77 ydi ne güzel sağlıklı besleniyodum çikolata tatlı yiye yiye 100 e cikmis
Evet gerçekten canımı çıkartıyor yaSenın program cok zor gıbı ama
Benim düşükten sonra tahlil yaptıklarında 121’di, şimdi ne durumda bilmiyorum valla belki düşükle alakalı olabilirBenimde şekerim çıktı kızlar kızımı kaybettikten sonra.. 77 ydi ne güzel sağlıklı besleniyodum çikolata tatlı yiye yiye 100 e cikmis
Sağlık ocaginda baktirdim cnm 25 mis sinir 26 çıkmış benimİnsülin nasıl? Benım seker 90 üzerine cıkmıyor hiç ama insülin fırlamıstı, ilk tedaviye baslıdıgımda
Oda olabilir cnm. Ama benim genelde sınırda yada yüksek oluyodu bi hamileyken iyiydi onda da sağlıklı besleniyodum ama kılo almıştım 4 buçuk ayda 3 buçuk kilo ama göbeğim çıkmıştı sadece baska yerden almamistimEvet gerçekten canımı çıkartıyor yaAma değecek gibi
Benim düşükten sonra tahlil yaptıklarında 121’di, şimdi ne durumda bilmiyorum valla belki düşükle alakalı olabilir
Stresten erimiştim ne gerek var halbuki altı üstü evlilikmişKız o ne kuş kadarbenım şeker ilacı dan ötürü hıc sekerlı seylerı canım cekmıyor, paketlı gıda tuketmıyorum, seker ıhtıyacımı bol bol meyve yiyerek karsılıyorum, bıraz abartıyor da olabılırım
Emin misin Aclık ınsulın 26, glikoz 100 mü? 6.4 insülin direncin cok yuksek, ben İlk tedaviye basladıgında 6.9 du direk şeker ilacına baslattı..Sağlık ocaginda baktirdim cnm 25 mis sinir 26 çıkmış benim
İnsallah cnmStresten erimiştim ne gerek var halbuki altı üstü evlilikmişay inşallah bir minik gelirde ondan sonra yine tek sıkıntın şekerini dengelemek felan
Haydi bakalım yapabilsemO zaman yarın baslıyoruz
Güzel de maşallah parası da şahaneSüper yeye avokado çok güzel limonla
Şurda bir topik açsam 40 hamile arkadaş toplasam her kadına bir ayetel kursi okuyup dua edin bizler için desemmi acaba. Kendim de dua ediyorum. 40 hamile kadın birer ayetel kürsi okursa hamilelerin duası kabul oluyormuş.İnsallah cnm
Açabilirsin cnm dua topikleri var, ya da benım eski topik haziran annelerine gir herkes okurŞurda bir topik açsam 40 hamile arkadaş toplasam her kadına bir ayetel kursi okuyup dua edin bizler için desemmi acaba. Kendim de dua ediyorum. 40 hamile kadın birer ayetel kürsi okursa hamilelerin duası kabul oluyormuş.