Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız o ne kuş kadar benım şeker ilacı dan ötürü hıc sekerlı seylerı canım cekmıyor, paketlı gıda tuketmıyorum, seker ıhtıyacımı bol bol meyve yiyerek karsılıyorum, bıraz abartıyor da olabılırım

Olur ve olacak da vucudun kendını hazırlıyor oyle dusün

Benimde şekerim çıktı kızlar kızımı kaybettikten sonra.. 77 ydi ne güzel sağlıklı besleniyodum çikolata tatlı yiye yiye 100 e cikmis

Benimde şekerim çıktı kızlar kızımı kaybettikten sonra.. 77 ydi ne güzel sağlıklı besleniyodum çikolata tatlı yiye yiye 100 e cikmis
İnsülin nasıl? Benım seker 90 üzerine cıkmıyor hiç ama insülin fırlamıstı, ilk tedaviye baslıdıgımda

Senın program cok zor gıbı ama
Evet gerçekten canımı çıkartıyor ya Ama değecek gibi
Benim düşükten sonra tahlil yaptıklarında 121’di, şimdi ne durumda bilmiyorum valla belki düşükle alakalı olabilir

Evet gerçekten canımı çıkartıyor ya Ama değecek gibi

Benim düşükten sonra tahlil yaptıklarında 121’di, şimdi ne durumda bilmiyorum valla belki düşükle alakalı olabilir
Oda olabilir cnm. Ama benim genelde sınırda yada yüksek oluyodu bi hamileyken iyiydi onda da sağlıklı besleniyodum ama kılo almıştım 4 buçuk ayda 3 buçuk kilo ama göbeğim çıkmıştı sadece baska yerden almamistim

Stresten erimiştim ne gerek var halbuki altı üstü evlilikmişay inşallah bir minik gelirde ondan sonra yine tek sıkıntın şekerini dengelemek felan

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar. Ben iki gündür vajinit ve sistit için ilaç kullanıyorum bugün daha iyiyim çok şükür. 2 gün önce yumurtlama testi koyuydu atmıştım buraya hatta. Bugün silik çıktı yani cidden yumurtlamaydı sanırım yada enfeksiyon kaynaklı öyle çıktı bilmiyorum 13 gün sonra adet olurum umarım. Bundan sonra hijyene su tüketimine ve kendimi üşütmemeye daha çok dikkat etmeliyim. Bu ay değerlendirmek istesem bile ilaç kullanmak zorunda olduğum için boşa gidecekti. Bu arada hasta olmak moralimi bozdu diyeti ve sporu aksattım yarın yeniden başlıyorum inşallah. Bende durumlar böyle :)

Şurda bir topik açsam 40 hamile arkadaş toplasam her kadına bir ayetel kursi okuyup dua edin bizler için desemmi acaba. Kendim de dua ediyorum. 40 hamile kadın birer ayetel kürsi okursa hamilelerin duası kabul oluyormuş.
Açabilirsin cnm dua topikleri var, ya da benım eski topik haziran annelerine gir herkes okur

Sohrab proxywomen cidden içeriği çok iyi canım ben de elimdeki takviyeler bitsin hemen sipariş edeceğim. Sana da şifa olsun gelsin sağlıklı yumurtalar olsun tatlı tatlı bebişler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…