İli gündndür kımse yokburdayım cnm.
Biz de Kalıcaz insallahYeni konulara bakıyorum. Hamile kalanları gördükçe çok seviniyorum kendim hamile kalmışım gibi
İnşallahBiz de Kalıcaz insallah
Tekrar evde spor yapmaya başladımburdayım cnm.
Bunu rutin bende yapıyorum acaba kendimizi strese sokuyormuyuzdur gizli gizliYeni konulara bakıyorum. Hamile kalanları gördükçe çok seviniyorum kendim hamile kalmışım gibi
Bugün doktora gittim canım. Kürtaj sonrası kullandığım antibiyotikten dolayı vajinit olmuşum. Akıntımın artması da yumurtlamadan değil bundan kaynaklanıyormuş. Fitil ve sistit ihtimali için suya katılan bir ilaç verdi ağrılarım hemen hafifledi çok şükür. İki gün oruç tutmuştum su tüketimi azalınca hemen enfeksiyona çevirdi
Ben de hergun leslie ye baslıcam bi türlü baslayamadımTekrar evde spor yapmaya başladımyaşlı teyzeler gibi şuan evde dolaşırken of of of kolum bacağım ay güldürme karnım acıyor modunda dolaşıyorum herşey yumurta rezervi kalitesi için
Olsun anladım benGaliba ilk yanlış alıntı yaptım ama olsundu
Kac gundur antibiyotik bana da verdıler ama 3 tane sadece, 3 gun ıctım bıttı.. Kuruyum ben de akıntı cok cok azBugün doktora gittim canım. Kürtaj sonrası kullandığım antibiyotikten dolayı vajinit olmuşum. Akıntımın artması da yumurtlamadan değil bundan kaynaklanıyormuş. Fitil ve sistit ihtimali için suya katılan bir ilaç verdi ağrılarım hemen hafifledi çok şükür. İki gün oruç tutmuştum su tüketimi azalınca hemen enfeksiyona çevirdi
Valla başlamak lazım bir yerden. Normalde çok üşengeç bir insanım ama bir yola başladım madem hakkını vereyim diyorum bakalım,ama inanıyorum bu aşamadan bir üst aşamaya da zıplayacağız inşallahBen de hergun leslie ye baslıcam bi türlü baslayamadım
Sen ne uyguluyorsun cnm,Valla başlamak lazım bir yerden. Normalde çok üşengeç bir insanım ama bir yola başladım madem hakkını vereyim diyorum bakalım,ama inanıyorum bu aşamadan bir üst aşamaya da zıplayacağız inşallah
Ben rutin yürüyüş sonrası,rahatsız olduğum yerler için oradan buradan birleştirtirdiğim karışık hareketlerim var,yürüyüş her gün spor kısmı haftada uç gün,bol su düzenli beslenme,üç kilo vermek istiyorum bakalım olacak mıSen ne uyguluyorsun cnm,medusasli da Chloe Ting uyguluyordu, baya agır demıstı, bana leslie de agır geliyor
Harikasın, duzenlı yapıyorsan kesınlıkle verirsin, keske ben de 5 kılo versem, verebilsem, yarın baslıcam leslie ye en azından hareket olmus olur banaBen rutin yürüyüş sonrası,rahatsız olduğum yerler için oradan buradan birleştirtirdiğim karışık hareketlerim var,yürüyüş her gün spor kısmı haftada uç gün,bol su düzenli beslenme,üç kilo vermek istiyorum bakalım olacak mı
Canım aslında antibiyotik biteli çok oldu. Kürtaj olduğum gün yani 13 kasımda başlayıp 19 kasımda bitti ilaç ama şimdi vajinit oldum ve doktor ondandır dedi anlamadım. Biri bitiyor biri başlıyor kadınlık çok zor beeKac gundur antibiyotik bana da verdıler ama 3 tane sadece, 3 gun ıctım bıttı.. Kuruyum ben de akıntı cok cok az
Epey de zamann gecmıs ustunden aslında.. Diyorum şu cektıgımız adet sancısını erkekler bi kere cekseCanım aslında antibiyotik biteli çok oldu. Kürtaj olduğum gün yani 13 kasımda başlayıp 19 kasımda bitti ilaç ama şimdi vajinit oldum ve doktor ondandır dedi anlamadım. Biri bitiyor biri başlıyor kadınlık çok zor bee
İnşallah hedeflere bir bir tik atılacakHarikasın, duzenlı yapıyorsan kesınlıkle verirsin, keske ben de 5 kılo versem, verebilsem, yarın baslıcam leslie ye en azından hareket olmus olur bana