Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hedeflere bir bir tik atılacak başla cidden hareket çok önemli derlerdi yeni anlar oldum
İnsülin direncim için de hareketli olmam gerek ama işte
Dün proxywomen sıparıs ettım, gebeliğe ilk adımı attım, yarın da ikinci adımı atayım leslie yaparak

Kızlar spor konusunda ben biraz kararsızım ya kilo verip hamile kalmıştım ama eşim hep yapma spor tutunmayı engeller demişti spor yapmadığım ay hamile kalmıştım şimdi de korkuyorum açıkçası eşim de yapma spor falan diyo..

Agır hareketler deıl de yürüyüs yapılabilir..

Benımkının ıcınde sadece 3 tane vardı, gunde 1 ıctım
Bende doluydu şuan hala demir vitamin B12 folik asit karışımı kapsül verdi bide hamileyken de almıştım bulantimdan icememistim kan değerlerim için o kutulara devam ediyorum

Bende doluydu şuan hala demir vitamin B12 folik asit karışımı kapsül verdi bide hamileyken de almıştım bulantimdan icememistim kan değerlerim için o kutulara devam ediyorum
Benım de gebelık baslayınca aldıgım folık asitte b12 vardı, simdi proxywomen kullanıcam kargoya verılmıs cumaya gelır sanırım, onun ıcınde de yok yok

Reactions: H M
Benım de gebelık baslayınca aldıgım folık asitte b12 vardı, simdi proxywomen kullanıcam kargoya verılmıs cumaya gelır sanırım, onun ıcınde de yok yok
Kullan canım iyi olur

Ben rahim filmide cekilseydim bı rahatlatacaktım hastayım şuan bitsin bakicam bu ay onu halletmem lazm mecbur

Rahim fılmını dusukten sonra mı istedi doktorun??
Benim bu 3ncu canim 2 sini ben düşürdüm erken haftada bu eşi kürtaj oldu sadece işte
Evet bı cekilsen iyi olur dedi benm icim elvermez içim rahat olsun diye cekilicem herhangi anomali olursa daha detaylisini yaptırcam. Kürtaj için dedi yapsan iyi olur dedi yoksa kürtaj yapan iyi yaptıysa sorun yok tabi ki ama olabiliyormus bazı durumlar kürtajdan sora

Evet duymustum onu, rahimde yapısıklık, tüplerde tıkanıklık olusabılıryormus hıc dogum yapmamışlar da, bana o yuzden ilacla dusuk yaptırdı doktorum..
O zaman az kaldı desene filmden sonra hemen hamişssin

Ne güzel kolay dedin olsun inşallah herkesin. Çok şükür düzenli mensim hadi hayırlısı olur inşallah

Lesliede bi hareket var, bacakları hafıf acıp arkaya tekme hareketi, onun yapmıyordum yumurtlamadan sonra
Iste ben hepsini hızlı hızlı yapiyodum simdi yürüyüş yaparım sadece yada hafif hareketlerini leslie nin

Ne güzel kolay dedin olsun inşallah herkesin. Çok şükür düzenli mensim hadi hayırlısı olur inşallah
Zaten rahım filminden sonra bi ben hamıle kalamadım galıba, forumlarda herkes ilk aydan hamıle kalmıs diye denk geldim hep

İnsülin direncim için de hareketli olmam gerek ama işte
Dün proxywomen sıparıs ettım, gebeliğe ilk adımı attım, yarın da ikinci adımı atayım leslie yaparak
Gerçekten bir faydası var mı onun peki ben alsam mı arada kaldım? Zaten o tür rahatsızlık belirtisi varsa hemen başla ve bugün haber ver birinci gün diye

Merhaba kızlar benide ekler misiniz ? Bat 3 Ocak. 1.5 yıldır evliyim haziranda kürtaj oldum 6. Haftada kalbi durduğu için 5aydır da yeniden deniyoruz henüz olmadı inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Gerçekten bir faydası var mı onun peki ben alsam mı arada kaldım? Zaten o tür rahatsızlık belirtisi varsa hemen başla ve bugün haber ver birinci gün diye
İnsülin direncim içim dıaformın seker ılacı kullanıyorum, aşılama öncesi yumurta kalıtesını artırması ıcın doktor proxywomen kullandırdı, ilkte pozıtıf gorduk ama devam etmedı ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…