Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim duzenim bozuldu cnm ya ilk adet 43 gun sonra ikincisi 18 gun sonra 3. De 24 gün sonra geldi normalde 28 gunde 1 gelirdi cok nadir 1 kac gün oynardi. O düzenli beslenmeyi benimde yapmam lazım. Kızımı kaybedince tatli çikolata yedim durdum şekerim cikmis

Reactions: H M
İnşallah o senin şu dünyadan cennete yolladığın minik kuşun bunu unutma,sadece bizle geçirecekleri vakit o kadarmış vakitleri bitince bizim olduğumuz yerden daha iyi bir yerde bizi bekleyecekler bunu düşünmek nedense içimi rahatlatıyor.

Benim de 28 günde olurdu ve çok düzenliydi bakalım ne olur, şimdi bizim için toparlanma bünyeye iyi bakma zamanı o yüzden sende bir an önce abur cubura dur diyorsun. Bu konuda bir çok yer okudum ve dinledim hepsinin özeti klasik aslında:
*Bol bol su hem hamileyken hem öncesinde çok önemli
*Yürüyüş veya spor kandaki oksijen dengesini sağladığından kolay hamilelik için yine çok önemli(doğrudur ben bebek düşünmeden beş ay önce kilo vermek için başlamıştım ilk denemede hamile kalmıştım belki faydası vardır)
*Et ve et ürünlerinden protein almak yerine bakliyat türünden almak yumurta kalitesi için daha önemliymiş
*Yeşil sebzelerin ve avakadonun önemini hepimiz zaten biliyoruzdur
*Kür işleri bana kişiye göre değişir geliyor,onun yerine günlük hem şeker isteğim gider diye bir tatlı kaşığı harnup pekmezi,biraz kuru incir yemek daha mantıklı geldi
*Doktorun verdiği beslenmede kuruyemiş bir avuç kadar diyor onu da yapmaya çalışacağım

Amaaa bu paketli gıdadan,abur cubur çikolata işinden daha bir haftadır ayrıldım. Çikolata işi nasıl uç ay olmadan duracağım bakalım

Kızlar benim düşüklerimin sebebi pıhtılaşmaymış bu konularda sorusu olana yardımcı olabilirim
Bende düşük yaptım ama sebep söylemediler 2 3 dusugum olması gerekiyormus kan pıhtılaşma si için yaptirmami önerir misiniz

Bende düşük yaptım ama sebep söylemediler 2 3 dusugum olması gerekiyormus kan pıhtılaşma si için yaptirmami önerir misiniz
İlk düşükte hiç bişey söylemiyorlar normal diyolar ama yaptırabilirsen araştırma hatanesin de yaptır bi sorun varsa neden 2. Kez yaşayasınki aynı sıkıntıyı 2 ayı bulmadan çıkıyor sonuçlar ben ücretsiz yaptırdım araştırma hastanesinde

Aynen cnm bende senin gibi düşünüyorum cennette onlar cok mutlu ve kavuscaz bi gün bizde.. Evet sağlıklı beslenmemiz lazım önerilerine dikkat edicem. Su konusunda hamileyken dikkat ediyordum ama edemiyorum artıkspor da yapıyodum kilo vermiştim o zaman hamile kalmıştım bende..yürüyüş en güzeli aslinda

Hanımlar ben kan pıhtılaşma testi yaptırsam sonuç çıkana kadar hamile kalmış olsam sorun olurmu bilginiz varmi

Bu bahsettiğiniz ilaclar ne ilacı acaba? Benim de ilki düsük oldu simdi tekrar hamileyim ama karın agrım var ve korkuyorum randevumada daha var cok yeni hamileliğim ağrı normal midir

Aman suya dikkat edin çünkü anında enfeksiyon kendini belli ediyor su içimi azalınca

Bu bahsettiğiniz ilaclar ne ilacı acaba? Benim de ilki düsük oldu simdi tekrar hamileyim ama karın agrım var ve korkuyorum randevumada daha var cok yeni hamileliğim ağrı normal midir
Hamileliğin hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerlesin. Ağrılar olabilir canım ama kontrollerini ihmal etme ilk 3 ay dikkatli ol bol bol dinlenmeye bak. Bahsettiğim ilaç kan sulandırıcı iğne ve ilaçlar ama doktorun gerek görse başlardı zaten. Sen yine de kontrole gittiğinde sor canım daha önce düşük yaptığını önlem amaçlı coraspin tarzı ilaçlar kullanmam gerekir mi de bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…