Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, 13 nisanda düşük yaptım. Sonra regli düzenim çok değişti. Normalde 27-28 günde birdi simdi 32 gün oldu. Ve bu ay 38. Gün hala regli olamadım bi umutlandım hamileyim diye ama kanda çıkmadı. Şimdi bekliyorum ki regli olayım. Düşük sonrası böyle olan var mı aranızda. Gebelik için düzensizlik korkutuyor beni

İlk aylar düzensizlik normal, ben ilk ay çok geç sonraki ay erken olmuştum

İlk aylar düzensizlik normal, ben ilk ay çok geç sonraki ay erken olmuştum
Bu düzensizlik yumurtlama dönemini nasıl getireceğiz peki. Daha öncekinde 14 gün geri sayma yöntemiyle çok rahat hamile kalmıştım. Ama Şimdi işe yaramıyor

Bu düzensizlik yumurtlama dönemini nasıl getireceğiz peki. Daha öncekinde 14 gün geri sayma yöntemiyle çok rahat hamile kalmıştım. Ama Şimdi işe yaramıyor
Ovulasyon testleri alıp takip edebilirsiniz o zaman tespit edersiniz hangi gün olduğunu, burda testlerle ilgili konuları inceleyebilirsiniz

Bence yumurtlama dönemine odaklanma, akışına bırakmak mantıklı

Kizlar hepinize merhaba pıhtılaşmadan bahsederken ben de düşüncelerinizi almaya geldim. Ben de ikiz bebeklerimi kaybettim 10 haftalıkken kalpleri durdu. Kürtajdan sonra hemen genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdık. Genetikte sorun çıkmadı çok şükür. Pıhtılaşmada da genetik doktorum pıhtılaşma yok sadece folik asit kullanımına özen göster dedi. Ama hala içimde bı korku var. Denemek istiyorum ama bir daha aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.

Eklentiler

• IMG_20230823_222542.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 51
Benim de sonuçlarım benzer ama 2 kayıp olduğu için kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum

Benim de sonuçlarım benzer ama 2 kayıp olduğu için kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum
Hamileyken kullanıyorsunuz değil mi? Bir de memur olarak yeni Şırnak'a atandım bu sonuçları başka bı genetik doktoruna göstermem çünkü yaşadığım yerdeki hastanede yok. Kadın hastalıkları doktoruna göstersem yorumlayabilir mi?

Bana genetikçiler gerek yok dedi, kadın doğum doktorum başladı ilaçlara. Hamileliği öğrenir öğrenmez başlıyoruz

Bana genetikçiler gerek yok dedi, kadın doğum doktorum başladı ilaçlara. Hamileliği öğrenir öğrenmez başlıyoruz
Tamam canım çok teşekkür ederim ben de en kısa zamanda doktora gidip danışacağım. Hamilesin sanırım.

Evet 2. bebeğime hamileyim daha küçük sağ salim kavuşurum inşallah En kısa sürede sağlıklı gebeliğin olur inşallah senin de
Amin canım. Bursa'daki doktorumu aradım öğlende pıhtılaşma varmış bende öğrenmiş oldum ondan. Hamile kalınca oksapar kullanmam gerektiğini söyledi. Sende iğne tarzı mı kullanıyorsun?

Amin canım. Bursa'daki doktorumu aradım öğlende pıhtılaşma varmış bende öğrenmiş oldum ondan. Hamile kalınca oksapar kullanmam gerektiğini söyledi. Sende iğne tarzı mı kullanıyorsun?
Hem iğne hem hap kullanıyorum.Oksapar 0.4 ve ecopirin 100 mg kullanıyorum günde bir kere canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…