- 22 Haziran 2023
- 68
- 14
- 27
Bebekte mi kromozom.bozukluğu çıktı ?Hayır doktorum hepsini önlem amaçlı kullandı, ilk gebeliğim malesef kaybettim kromozom bozukluğu vardı, ikinciye sağlıkla kavuştum çok şükür, bu üçüncü gebeliğim pıhtılaşma için iğne dışında bisey kullanmıyorum
Evet ultrason bulguları dan öyle söyledi doktorumBebekte mi kromozom.bozukluğu çıktı ?
Analdim canım bizim genetiğe gitdi bebek orda dediler down sendromu oldugunuEvet ultrason bulguları dan öyle söyledi doktorum
İlk aylar düzensizlik normal, ben ilk ay çok geç sonraki ay erken olmuştumMerhaba, 13 nisanda düşük yaptım. Sonra regli düzenim çok değişti. Normalde 27-28 günde birdi simdi 32 gün oldu. Ve bu ay 38. Gün hala regli olamadım bi umutlandım hamileyim diye ama kanda çıkmadı. Şimdi bekliyorum ki regli olayım. Düşük sonrası böyle olan var mı aranızda. Gebelik için düzensizlik korkutuyor beni
Bu düzensizlik yumurtlama dönemini nasıl getireceğiz peki. Daha öncekinde 14 gün geri sayma yöntemiyle çok rahat hamile kalmıştım. Ama Şimdi işe yaramıyorİlk aylar düzensizlik normal, ben ilk ay çok geç sonraki ay erken olmuştum
Ovulasyon testleri alıp takip edebilirsiniz o zaman tespit edersiniz hangi gün olduğunu, burda testlerle ilgili konuları inceleyebilirsinizBu düzensizlik yumurtlama dönemini nasıl getireceğiz peki. Daha öncekinde 14 gün geri sayma yöntemiyle çok rahat hamile kalmıştım. Ama Şimdi işe yaramıyor
Teşekkür ederimOvulasyon testleri alıp takip edebilirsiniz o zaman tespit edersiniz hangi gün olduğunu, burda testlerle ilgili konuları inceleyebilirsiniz
Bence yumurtlama dönemine odaklanma, akışına bırakmak mantıklıBu düzensizlik yumurtlama dönemini nasıl getireceğiz peki. Daha öncekinde 14 gün geri sayma yöntemiyle çok rahat hamile kalmıştım. Ama Şimdi işe yaramıyor
Evet stres oluyor ki olumsuz bir etken oluyor ama elde değilBence yumurtlama dönemine odaklanma, akışına bırakmak mantıklı
Kafanı biseyler ler oyalamaya calis, 2 hamileliğimde de ne zaman kafamdan attim o zaman olduEvet stres oluyor ki olumsuz bir etken oluyor ama elde değil
Tavsiyeni dinleyeceğim teşekkür ederimKafanı biseyler ler oyalamaya calis, 2 hamileliğimde de ne zaman kafamdan attim o zaman oldu
Benim de sonuçlarım benzer ama 2 kayıp olduğu için kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorumKizlar hepinize merhaba pıhtılaşmadan bahsederken ben de düşüncelerinizi almaya geldim. Ben de ikiz bebeklerimi kaybettim 10 haftalıkken kalpleri durdu. Kürtajdan sonra hemen genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdık. Genetikte sorun çıkmadı çok şükür. Pıhtılaşmada da genetik doktorum pıhtılaşma yok sadece folik asit kullanımına özen göster dedi. Ama hala içimde bı korku var. Denemek istiyorum ama bir daha aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
Hamileyken kullanıyorsunuz değil mi? Bir de memur olarak yeni Şırnak'a atandım bu sonuçları başka bı genetik doktoruna göstermem çünkü yaşadığım yerdeki hastanede yok. Kadın hastalıkları doktoruna göstersem yorumlayabilir mi?Benim de sonuçlarım benzer ama 2 kayıp olduğu için kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum
Bana genetikçiler gerek yok dedi, kadın doğum doktorum başladı ilaçlara. Hamileliği öğrenir öğrenmez başlıyoruzHamileyken kullanıyorsunuz değil mi? Bir de memur olarak yeni Şırnak'a atandım bu sonuçları başka bı genetik doktoruna göstermem çünkü yaşadığım yerdeki hastanede yok. Kadın hastalıkları doktoruna göstersem yorumlayabilir mi?
Tamam canım çok teşekkür ederimBana genetikçiler gerek yok dedi, kadın doğum doktorum başladı ilaçlara. Hamileliği öğrenir öğrenmez başlıyoruz
Evet 2. bebeğime hamileyim daha küçük sağ salim kavuşurum inşallahTamam canım çok teşekkür ederimben de en kısa zamanda doktora gidip danışacağım. Hamilesin sanırım.
Amin canım.Evet 2. bebeğime hamileyim daha küçük sağ salim kavuşurum inşallahEn kısa sürede sağlıklı gebeliğin olur inşallah senin de
Hem iğne hem hap kullanıyorum.Oksapar 0.4 ve ecopirin 100 mg kullanıyorum günde bir kere canımAmin canım.Bursa'daki doktorumu aradım öğlende pıhtılaşma varmış bende öğrenmiş oldum ondan. Hamile kalınca oksapar kullanmam gerektiğini söyledi. Sende iğne tarzı mı kullanıyorsun?