Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir tanesi kortizon diğeri organ nakli ilacı.. Alâkasız gibi gelebilir nakil olan organı vücut reddetmesin diye bağışıklığı düşüren bir ilaç hamilelikte vücudun bebeği reddetmemesi için kullanılıyor..

İlk defa duyuyorum.. Prednol kullanan arkadaşlar oldu forumda zaten 3 .ayın sonuna kadar kullanılıyor
Dudak yarığı problemi yaşayan arkadaşımız varsa yazarsa çok sevinirim bizler de öğrenmiş oluruz başka tedavi yöntemlerine bakarız.
Ben prograftan daha sıcak bakıyordum prednole aslında ..

Saçma ama vardır bir mantığı. Vücut bebeği de dışardan bişe görüyor demek ki kabul etsin diye veriliyor. Bana da biraz açıkladı doktorum ama pek dinleyemedim o an. Bugün kontrolüm var gidince ne diyecek bakalım.

Tabii ki canım denenmiş tedaviler bunlar sonuç alınmış çok şükür ama hangi ilaç olması gerektiği kafamı kurcalıyor sadece.
Hayırlı haberlerle gel inşAllah

Aslında o da sıkıntı sadece denenmiş ama bilimsel olarak açıklayamamşlar. Aminn canım. Sen Şuan hamile misin
Yok canım düşük yaptım. Yediklerime dikkat ediyorum bu ara şekeri unu sütü kestim (peynir, yoğurt yiyiyorum) sebze ağırlıklı besleniyorum. Henüz hamile kalamadım hayırlısı bakalım.
Evet bağışıklığı baskılıyorlar işte klasik batı tıbbı.. Sebebi araştırılıp sorun giderilmeli aslında. Herkeste kan pıhtılaşması var tetikleyen faktörlere bakmak lazım

Sizin kaç düşüğünüz olmuştu. Bide hangi haftalarda. En kısa zamanda sağlıkla kalırsınız inşallah. Benim önümde uzun bir süre var bekler miyim bilmiyorum.
Aynen öyle. Keşke hamile kalmadan bunlar araştırılsa hatta. 2. Veya 3. Düşükten snra değil. O kadar canımız yanıyor ki. 1 düşüğü kimse önemsemiyor bile. Çektiğimizi bir biz biliyoruz

İnşAllah canım Allah razı olsun siz de inşAllah en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla kolaylıkla evladınızı kucağınıza alırsınız
4 oldu benim En fazla 7. haftaya gelebildi kalp atışları yavaştı hemen iğneye geçsek düzelir miydi bilmiyorum
10 tane de çocuk doğursam onların yeri ayrı Allah ahirette kavuşturur inşAllah
Sizin kaç düşüğünüz oldu şimdi nasıl bir tedavi uygulanıyor biraz yazarsanız sevinirim

Özelden yazaym canm

Yan etkilerinde böyle bir ihtimal varsa onu söylemiştir belkide doktorum. Kimseyi kötü etkilemek istemem Kullanan arkadaşlarıda hiçbir sorun görmemiştir

Yan etkilerinde böyle bir ihtimal varsa onu söylemiştir belkide doktorum. Kimseyi kötü etkilemek istemem Kullanan arkadaşlarıda hiçbir sorun görmemiştir
Teşekkür ederim açıkladığınız için

Merhaba kızlar ben 6 haftalık gebeydim 30 haziranda düşğm yaptım ve hiç korunmadık bat 28 temmuz ama ilk gebelikteki gibi belirtilerim yine var betam sıfırlanmıştı cuma günü beta baktordım varsa düşük olmadan önlemimi alayım diye ama 0.10 çıktı bat tarihine 6 gün öncesinde bakmış oldum erkenmi davrandım acaba aranızda benim gibi yaşayan varmı acaba

Çok şükür kuzu, ıkımızde ıyıyız sımdılık 20 haftaya az kaldı, onu da atlatırsam rahatlıcam, dua edın bana nolur
Tabiki canım benim dualarımız hep seninle çok şükür bu günlere geldin daha güzelleri de gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…