- 16 Şubat 2020
- 405
- 521
Bir tanesi kortizon diğeri organ nakli ilacı.. Alâkasız gibi gelebilir nakil olan organı vücut reddetmesin diye bağışıklığı düşüren bir ilaç hamilelikte vücudun bebeği reddetmemesi için kullanılıyor..Bu saydıklarınız kortizon ilaçları mı. Ben de arayış içerisindeyim ama net bilgi bulamadım. Bide koskoca formda benm gibi kayıp yaşayan yok herhaldeçnkü benm 2 saat önce sorunsuz kalp atışı olan bebeiği düştü 2 kere. Ve sadece 1 saat içinde oluyor. Gerçekten atıyor vücudum. Ben de kendimde bağışıklıkla ilgili bir sorun olduğuna inanamayaca başladım. Ama böyle bir sorun varsa bile ilk gebelikte ortaya çıkmıyor öu acaba. İlkinde hiç böyle bir sorun yaşamadm
İlk defa duyuyorum.. Prednol kullanan arkadaşlar oldu forumda zaten 3 .ayın sonuna kadar kullanılıyorBen prednolü sadece transfer zamanı 5 6 gün kadar kullandım sonra bıraktırdı doktor. Kayıptan sonra devam etseydim 12. Haftaya kadar dediğimde hayır bebekte yarık dudak yapıyor dedi. BAşkada hiçbir bilgim yok gittiğim hiçbir doktor öneride bulunmadı bununla ilgili
Saçma ama vardır bir mantığı. Vücut bebeği de dışardan bişe görüyor demek ki kabul etsin diye veriliyor. Bana da biraz açıkladı doktorum ama pek dinleyemedim o an. Bugün kontrolüm var gidince ne diyecek bakalım.Bir tanesi kortizon diğeri organ nakli ilacı.. Alâkasız gibi gelebilir nakil olan organı vücut reddetmesin diye bağışıklığı düşüren bir ilaç hamilelikte vücudun bebeği reddetmemesi için kullanılıyor..
Tabii ki canım denenmiş tedaviler bunlar sonuç alınmış çok şükür ama hangi ilaç olması gerektiği kafamı kurcalıyor sadece.Saçma ama vardır bir mantığı. Vücut bebeği de dışardan bişe görüyor demek ki kabul etsin diye veriliyor. Bana da biraz açıkladı doktorum ama pek dinleyemedim o an. Bugün kontrolüm var gidince ne diyecek bakalım.
Aslında o da sıkıntı sadece denenmiş ama bilimsel olarak açıklayamamşlar. Aminn canım. Sen Şuan hamile misinTabii ki canım denenmiş tedaviler bunlar sonuç alınmış çok şükür ama hangi ilaç olması gerektiği kafamı kurcalıyor sadece.
Hayırlı haberlerle gel inşAllah
Yok canım düşük yaptım. Yediklerime dikkat ediyorum bu ara şekeri unu sütü kestim (peynir, yoğurt yiyiyorum) sebze ağırlıklı besleniyorum. Henüz hamile kalamadım hayırlısı bakalım.Aslında o da sıkıntı sadece denenmiş ama bilimsel olarak açıklayamamşlar. Aminn canım. Sen Şuan hamile misin
Sizin kaç düşüğünüz olmuştu. Bide hangi haftalarda. En kısa zamanda sağlıkla kalırsınız inşallah. Benim önümde uzun bir süre var bekler miyim bilmiyorum.Yok canım düşük yaptım. Yediklerime dikkat ediyorum bu ara şekeri unu sütü kestim (peynir, yoğurt yiyiyorum) sebze ağırlıklı besleniyorum. Henüz hamile kalamadım hayırlısı bakalım.
Evet bağışıklığı baskılıyorlar işte klasik batı tıbbı.. Sebebi araştırılıp sorun giderilmeli aslında. Herkeste kan pıhtılaşması var tetikleyen faktörlere bakmak lazım
İnşAllah canım Allah razı olsun siz de inşAllah en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla kolaylıkla evladınızı kucağınıza alırsınızSizin kaç düşüğünüz olmuştu. Bide hangi haftalarda. En kısa zamanda sağlıkla kalırsınız inşallah. Benim önümde uzun bir süre var bekler miyim bilmiyorum.
Aynen öyle. Keşke hamile kalmadan bunlar araştırılsa hatta. 2. Veya 3. Düşükten snra değil. O kadar canımız yanıyor ki. 1 düşüğü kimse önemsemiyor bile. Çektiğimizi bir biz biliyoruz
Özelden yazaym canmİnşAllah canım Allah razı olsun siz de inşAllah en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla kolaylıkla evladınızı kucağınıza alırsınız
4 oldu benimEn fazla 7. haftaya gelebildi kalp atışları yavaştı hemen iğneye geçsek düzelir miydi bilmiyorum
10 tane de çocuk doğursam onların yeri ayrı Allah ahirette kavuşturur inşAllah
Sizin kaç düşüğünüz oldu şimdi nasıl bir tedavi uygulanıyor biraz yazarsanız sevinirim
Yan etkilerinde böyle bir ihtimal varsa onu söylemiştir belkide doktorum. Kimseyi kötü etkilemek istememİlk defa duyuyorum.. Prednol kullanan arkadaşlar oldu forumda zaten 3 .ayın sonuna kadar kullanılıyor
Dudak yarığı problemi yaşayan arkadaşımız varsa yazarsa çok sevinirim bizler de öğrenmiş oluruz başka tedavi yöntemlerine bakarız.
Ben prograftan daha sıcak bakıyordum prednole aslında ..
Teşekkür ederim açıkladığınız içinYan etkilerinde böyle bir ihtimal varsa onu söylemiştir belkide doktorum. Kimseyi kötü etkilemek istememKullanan arkadaşlarıda hiçbir sorun görmemiştir
Çok şükür kuzu, ıkımızde ıyıyız sımdılıkSohrab nasılsın canım? Bebiş nasıl
Tabiki canım benim dualarımız hep seninleÇok şükür kuzu, ıkımızde ıyıyız sımdılık20 haftaya az kaldı, onu da atlatırsam rahatlıcam, dua edın bana nolur
Gercekten her asama benım ıcın mucıze seyrinde ilerliyor, bebegı kucagıma verdıklerınde benım olduguna ınanabılır mıyim bilmiyorumTabiki canım benim dualarımız hep seninleçok şükür bu günlere geldin daha güzelleri de gelecek inşallah
Canım uzun zamandır girmiyordum buralara, yeni gördüm. Çok sevindimGercekten her asama benım ıcın mucıze seyrinde ilerliyor, bebegı kucagıma verdıklerınde benım olduguna ınanabılır mıyim bilmiyorum
Allah analı babalı büyütsün çok şükür sağlıkla kavuştunYol arkadaşlarım 11 agustosta doğum yaptım sukur bebek de ben de iyiyiz. Darısı isteyen herkese inşallah
Yaa maşallhh, çok şükür canım, darısı bana inşallahYol arkadaşlarım 11 agustosta doğum yaptım sukur bebek de ben de iyiyiz. Darısı isteyen herkese inşallah