Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben 15 ağustosta kürtaj olmak zorunda kaldım hemen yaptırmam gereken testleri yaptırmak için araştırma yaptım protein s, protein c, antitrombin III, trambofili paneli ve kromozom analizi testlerimi yaptırdım, bunlardan henüz ilk ucunun sonucu çıktı ve protein s 59-118 referans aralığı varken benim 37 çıktı, şimdi daha önce bu sureclerden maalesef ki geçmiş olan sizlere bir sorum var, ben kürtajdan 2 hafta sonra yaptırdım bu testleri, bazı yerlerde 6 hafta sonra yapılması doğru sonuç verir yazıyor, testi 6 haftalık süre dolduktan sonra tekrarlamam bir seyi değiştirir mi sizce, tekrarlayıp farklı sonuç alan oldu mu, gen testi diye düşünerek değişmez sonuç zaten bu benim genetiğimde olan bir şey mantığı ile yaptırmıştım ama şuan kafam karışık bu konuda net bilgiye doktorundan ulaşan var mı, tüm sonuçlar çıktıktan sonra doktoruma gidebileceğim

Aminnn Oy maşallah çok geçmiş olsun size, anne diyince herşeyi diyor ve birdaha susmuyor canım acele etme öpüyorum sizi

Aminnn Oy maşallah çok geçmiş olsun size, anne diyince herşeyi diyor ve birdaha susmuyor canım acele etme öpüyorum sizi
Sağolasın, anne diyordu aslında ama bıraktı çok sıkışırsa söylüyo sadece. Canı sağolsun kelimeler var o yüzden takılmıyorum. Sen de gör inşallah güzel günlerini biz de öpüyoruz sizi

Kızlar hepinize merhaba, nasılsınız?
Uzun süredir aktif değildim. Nasıl olduğunuza bakmaya geldim. Güzel haberler gördüm ama hepimiz için en mutluluk veren haberi Sohrab vermiş. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım. Ben ise kızı büyüttüm. Bu süreçte ülkemizi yasa boğan felakete Antakya’da yakalandık. Canımızdan başka her şeyimizi kaybettik. Maddi kayıplarımızın yerine yenisini yavaş da olsa getirdik ama manevi kayıplarımızın üzüntüsü hala içimizde. 7 ay kadar ailelerimizle birlikte kaldıktan sonra İstanbul’a tayinim çıktığı için İstanbul’a yerleştik. Bir de bu ay sürpriz bir haber aldık. Kızım abla oluyor Öylece kendiliğinden, plansız, akışa bırakarak… Eğer bebiş tüm etapları başarıyla geçerse mayıs ayında bizimle olacak. Hamile olan bütün arkadaşlarıma hayırlı, sağlıklı doğumlar diliyorum. Hepinize çok çok selamlar.

Hosgeldin, çok geçmiş olsun zor günler yasamissiniz.. Sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbım inşallah miniğine

Merhabalar 2 hafta önce 14 haftalık gebeligim bir çok sebepten ötürü ve bana zarar verebilme ihtimalinden dolayı sonlandırıldı. Gebelik sonlandırılması önce amniyosentez yapıldı. Düşük olduktan sonra da patoloji ve otopsi de yapılacağını söylediler tip fakültesinde genetik bölüme de başvurduk. Bebek icin genetik incelemeler de yapılacakmış. Devlet hastanesi olduğu için doktorlara sorduğum bi çık sorunum karşılığını alamadım. Sonuçlar ne zaman çıkar bilgisi olanlar var mı. Bebegimin tamamen iskelet sistemi eklemleri hastaydı. bu şekilde bebekte anolmaliler olup başına benim gibi bisey gelip ikinci kez tekrarlama ihtimali var mı veya sağlıklı gebelik elde edenler var mi. Su anda gerçekten çok korkuyorum ikinci gebelikte tekrarlar diye . Doktora eşimle ikimiz de genetik test yaptıralım mı dedim gerek yok dediler yönlendirme yapmadılar. Acaba antalya eğitim araştırmaya da kendi istegimle yonlendirme olmadan gitsem genetik testleri yaparlar mı? Şimdiden herkese teşekkürler

Son düzenleme:
Öncelikle başınız sağ olsun, kızımı 18 haftalıkken suyumun bitmesi sonucu kaybettim, benzerdi sizinle sorunumuz, kromozom bozukluğu vardı, genetige yollamadık ama doktorum ultrason bulgularından söyledi, 2020 eylülde meleğimi kaybettim 2021 haziran da oğluma kavuştum sağlıkla çok şükür, şuanda küçük oğluma hamileyim çok şükür bi sıkıntımız yok, bize de doktorum tekrarlama ihtimali çok düşük dedi, ona güvendik bi test yaptırmadık, ama içiniz rahat etmezse araştırma hastanesine gidip kromozom analizi yaptırabilirsiniz eşinizle

Canım cok cok cok gecmıs olsun, cok sukur kı ıyısınz, benım aılemde deprem bolgesınde, cok sukur onlar da ıyıler, ama bı abımın evı yıkıldı okulu yıkldı, canları sag
Yavrunu saglıcakla kucagına alırsın ınsallah, sızın ıcın moral olmustur yenı bı bebek

Başın sağolsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın..
Randevunu alıp git canım yaparlar ben genetik testlerimi orda yaptırdım,
anlattım doktora durumu sağolsun yardımcı oldu...

Canım maşallah ne güzel ilerlemiş haftan kızımız mı oluyor?

Cok sukur canım
Evet, Allah ızın verırse bi kızım olacak
Sen nasılsın, bebıs nasıl

Oh maşallah, kız evlat bir başka

Biz de iyiyiz hamdolsun, 4 gün sonra 7 aylık olacak kızım. Ek gıda veriyorum artık onun hazırlıkları oluyor. Ben ücretsiz izin aldım evdeyim bu sene

Benim okulum da ağır hasarlıydı. Yıkım kararı vardı en son. Özlük dosyam bile olmadan yeni okula geçtim. Evimiz de ağır hasarlıydı. Elde sıfır vardı ama başlarken de sıfırdık diyoruz. Size de çok çok geçmiş olsun. Allah geride kalan herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.
Bebiş nasıl peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…