Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım.❤️ Bursa'daki doktorumu aradım öğlende pıhtılaşma varmış bende öğrenmiş oldum ondan. Hamile kalınca oksapar kullanmam gerektiğini söyledi. Sende iğne tarzı mı kullanıyorsun?
Kim bursadaki doktorun

Kızlar merhaba ilk gebeliğim 5+3 te dün düşük yaptım ama doktor hiçbir test kontrol istemedi sadece bikaç gün sonra hcg baktır düştüyse sorun yok bitti gitti dedi. Normal mi bu? Kalıntı kalma durumu varmış yapması gerekmez miydi? Doktorumu değiştirmeli miyim? Düşük sonrası süreç nasıl ilerliyor hastanede yazar mısını?

Kızlar merhaba ilk gebeliğim 5+3 te dün düşük yaptım ama doktor hiçbir test kontrol istemedi sadece bikaç gün sonra hcg baktır düştüyse sorun yok bitti gitti dedi. Normal mi bu? Kalıntı kalma durumu varmış yapması gerekmez miydi? Doktorumu değiştirmeli miyim? Düşük sonrası süreç nasıl ilerliyor hastanede yazar mısını?
Muayene etmedi mi

Hayır kanamam var diye gittim ultrasonla baktı rahim incelmiş dedi kan testi istedi, test sonucu geldi değer inince de evet düşük olmuş dedi tekrar muayene etmedi
Tekrardan muayene olman lazim, Allah korusun parça falan kalmasın

Başka doktora git bence içinde parça kalmaması lazım parça kalmazsa başka bir şey yapmana gerek yok zaten ama kanaman ara sıra devam edebilir benim bitiyordu tekrar geliyordu 1 aya yakın ara kanamalarım hep oldu korkma çok geçmiş olsun

Oyy hoşgelmiş sefa getirmiş🥰 sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Sen nasılsın? Toparlanabildin mi
Teşekkür ederiz teyzesi 💙😇, aminnn, ben iyiyim kuzum 5. Gün kendime gelebildim ağrım tamamen geçti vs. Bugün 1.hafta oldu işte , sen nasılsın bebiş nasıl?,☺️🙏

Heeee doğurdum kızzzz😆🫶☺️ oğluşumu daha bana vermediler küvezde kuzum, 34nde doğdu anamı bu kadar beklettim daha çok bekletmim dedi erken geldi🥰🤩
Aaa hayırlı olsun allah analı babalı sağlıklı mutlu uzun ömürler versin kuzum 🥰💙🤲🏻🧿 inşallah en kısa zamanda çıkar çok zor biliyorum 🥹 kaç haftalık doğdu minnoş?

Aaa hayırlı olsun allah analı babalı sağlıklı mutlu uzun ömürler versin kuzum 🥰💙🤲🏻🧿 inşallah en kısa zamanda çıkar çok zor biliyorum 🥹 kaç haftalık doğdu minnoş?
34 haftalık doğdu kuzum cuma kavuştuk şükür ❤️🥰 8 gün kaldı küvezde, senin minnoşlar nekadar kalmıştı kuzu?

Teşekkür ederiz teyzesi 💙😇, aminnn, ben iyiyim kuzum 5. Gün kendime gelebildim ağrım tamamen geçti vs. Bugün 1.hafta oldu işte , sen nasılsın bebiş nasıl?,☺️🙏
Çok şükür 🌻 gelmiş geçmiş olsun canım benim. Kuzucuk da gelmiş yanına, bir daha ayırmasın Rabbim🤲 biz iyiyiz, bebiş 16 aylık küçük bir dana oldu. Her söylediğinizi anlıyor. Kelimeleri tekrar ediyor. Bir tek anne demesi zor geliyo kendisine😒 babıy, babba, babbımm gibi babanın her tonunu söylüyor ama😅 ishal olmuştu en son ondan kaynaklı biraz iştah sorunumuz var ama geçecek inşallah 🤗

X