Bagısıklık sorununuz olup olmadıgını anlamak ıcın rahım ıcınden parca alınır bıyopsıye gder, cd56testı yaptırcaksınız, bagısıklık olayı cok nadır goruluyor, sebebpsız ınfertılıte durumlarında bakılıyor 2 dusukten sonra, ben ılk dusugumde baktırdım, ınsan bı sebp arıyor neden dıye bılıyorum ama ıcınız rahat edecekse cd56 testını yaptırın, basarısız tup bebek denmelerınden sonra tedbır amaclı baskılayıcı tedabı uygulanıyor, fakat bunun d akanıtlanmıs bır etkısı yokmmus, ben onceko tup bbegımde kullandım hamıle kaldım, bunda kulllnamadan hamıle kaldım, kortızollu ılaclardır prograf ve prednol, prednol bırcpk hastalıkta kullanılıyor, esım yuz felcı gecırdı ona da yuksek doz prednol verıldı.. Yanı dıyecegım su kı tedbır amaclı dıyıp bu agır ılacları kullanmayonn, testınızı yaptırın, eger bagısıklık durımunz varsa kullanın.. Aynı pıhtılasma ıgnelerı gıbı dusunun, hastanın pıhtılasma problemı yok, ama doktorlar cerez gıbı dahıtıyor ıgnelerı, bu grupta bu yuzden bebegını kaybeden arkadsımız var,plesantası erken ayrılan.. Insanlarda şöyle bır yargı var iite şu tanıdığımız iğne kullandı cocugu dogdu, bellı pıhtılasma sorunu oldjgı ıcon ogne ona ıyı geldı.. Sadece bir iki test yaptorcaksınız..