Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canım benımmm,
cok sagolasın,
oy maşallaaahhh, Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallahh
ne kullanıyorsun ıgne progestan mı ?kan sulandırıc mı ?

amin canım benımmm,
cok sagolasın,
oy maşallaaahhh, Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallahh
ne kullanıyorsun ıgne progestan mı ?kan sulandırıc mı ?
Canım oksapar hergün 1 tane. Progstanı da fitil olarak atıyorum işte.
İnşallah sağlıklı doğumlar nasip olur
Senin de diğer kızların da müjdesi gelir ve tamamlamak nasip olur

Canım oksapar hergün 1 tane. Progstanı da fitil olarak atıyorum işte.
İnşallah sağlıklı doğumlar nasip olur
Senin de diğer kızların da müjdesi gelir ve tamamlamak nasip olur
çok amın canımmm, saglıklı dogumların olsun hayıral buyut bebegını ınsallaahh,
benımde ıkı genımde pıhtılasma var tup bebek doktorum pek onemsemedı ama kurtaj yapan doktorum coraspırın verdı,gebelık olusursa da hemen ıgne başlaman lazım dedı,
mthfr homozigot, faktör 5 : heterezigot..
amiiin canımmm burdan bizlerde yazarız ınsallah bebeklerımıze sağlıkla kavuştuk dıye

Bak çaresi var şeninde benim gibi inşallah başlarsın bir şeylikler olmaz önemli olan sorunun bulunması ki o da bulunmuş çok şükür. Müjde ver sen de bana bir an önce

Merhaba kızçelerr hatırlayanınız vardır belki 2022 temmuzda 8 haftalık bebeğimi kalp durması sonucu kaybetmiştim, koronadan demişti doktor. O zaman ismim farklıydı ece9494 die. Buraya yazmak istedim çünkü o sıra darmadağın olmuşken burası bana çok iyi gelmişti, hepinizden tekrar allah razı olsun ve hepiniz en kısa zamanda inşallaj sağlıkla bebeklerinize kavusursunuz
Kürtajdan 4 ay sonra hamile kaldımm şuan herşey yolunda şükür erkek bebiş geliyor Sohrab cım benide ilk baştaki listeye ekleyebilirmisinnn

Bizimkid3 son derece anaç Aaaa maşallah nice nice mutlu güzel yaşları olsun kuzum ne iyi anı olur size mis gibi çok öpüyorum sizi
Değişir değişir merak etme. Bir günleri diğerine uymuyor. Çok sağol canım benim. Geldi geçti bile dün foto çektirdik o kadar güzel oldu ki anlatamam. Doğum günü çok içime sinmese de fotoğraflar içimi eritti. Biz de sizi öpüyoruz minnoşunla

Niye doğum günü içine sinmedi ki?

Niye doğum günü içine sinmedi ki?
Ya benim aileden kimse yok yakınımda. Haliyle temizlik, hazırlık hep bendeydi. Eşimin ailesi yakın ama işi var herkesin. Akşam iftara geldiler işte sonra pasta kestik. Eşim çocukla ilgileniyo ama sürekli birşeyler istiyo benden. İyi kötü hazırlıkları tamamladık ama çok yavandı ya. Pasta desen tam bir hayaller- hayatlar... İlk ve son kutlama dedim resmen. Artık çocuğu uyuturken ayak bileklerim zonkluyodu ha ben zaten başta istememiştim, ama eşim mutlu olsun diye tamam dedim ona da pişman oldum

Anaaa sizin taraftan ksenin olmaması asıl yorucu olan olmuş kuzu, hem çocuğa bakmak hem iftar hem hazırlık zor bir yükün altına girmişsin, pastada büyük talihsizlik olmuş, geçmiş olsun yavrum, bende bı 2 yaş doğum günü yaptım tek başıma komşular çoluk çocuk, ortalık felaketti anlıyorum seni. Zor durumlar, gelmiş geçmiş oldu canım paşanın canı sağolsun

Evet canım aslında benim ailem yok diye de istemedim yapmayı. Çekirdek aile bi pasta keser foto çekerdik. Ama eşim özenir ailesi de görsün ister diye yapalım dedim. Basit birşeyler yaparız dedik başta sonra diyo ki sulu yemek olsa daha iyi olur. E yap o zaman yapabiliyosan... Ay valla böyle davetlerin hepsi sıkıntı illa gerçekten yardımcı olabilecek birisi olması lazım. Geldi geçti gerçekten şimdiden anı oldu işte

Merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınoza alın inşallah
Kaybettiğiniz hamilelikte covidi hamile ikenmi gecirdiniz ?
Bende geçen ay kalbi durması sonucu kaybettim tüp bebekti. Transferden 2 hafta önce falan covid olmuştum. Bir doktor ona bağladı kayıp nedeninide

Merhaba kaybınız için çok üzgünüm.. umarım en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Evet ben hamileyken corona geçirdim. Benim doktorumda direkt ona bağladı çünkü genetik test pıhtılaşma testide yaptırdım ben herhangi bi sorun çıkmamıştı.. 2 ay korunma verdi doktorum ardından deneyebilirsin dedi, deneyemeue başladığımda da bu bebeğim oldu şükür

Bizimde tüm testlerimiz yapıldı sorun yoktu. Bebeğe pgt yapıldı oda çok sağlıklı bir bebekti. Doktor covidin etkisi birkaç ay vücudda kalır bebeğe pıhtı atmış dedi. Biz biraz inanmak istemedik cünkü tüp bebek doktorum hiç böyle bir olanak vermemişti. Siz hiç covid sonrası kalp krizi gecirip ölen duymadınızmı yada beynine falan pıhtı atan dedi.
Nasip böyleymiş ama insan üzülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…