Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gerçekten dayak yemişten beter oldum tabiki yorulup uyuduğu da oldu ama uyandığında sakin bir ortam değil ya sinirden emmedi bile hanımefendi 🤦‍♀️😅ama şimdi taşlar yerine oturdu kv ben hiç bir yere gidemezdim diyor eşim için zor bir çocukmuş kızı da işte ondan kalır yanı yok 😂
Bide o var demi sinirden emmemek, benim eşim de oyleymis hatta kaynanam bağlıyordum artık dedi, oğlum da o kadar çok hareketli ki

İyi şükür canım, cok yogundum, cok giremedım siteye, bildirimde gelmedi bana hıc. Bakıp cıktım bazen, ara tatıle girince takılayım dedim ☺️
Sen sınava hazırlıyodun sanırım öğrencileri demi

Başlarda biraz kıskançlık olur ama sonra alışır bence. Kız büyük olunca daha iyi oluyor sanki. Anaç oluyorlar çünkü. İnşallah çok güzel anlaşırlar🌸 evet oğlum var😅 biz iyiyiz canım çok şükür. Salı günü doğum günü😢 yarın kutlayacağız nasipse haftaiçi zor olur bana diye düşündük. Yenidoğan çekimi çok istemiştim nasip olmamıştı, o yüzden o gün de birkaç foto çektireceğim🤗
Bizimkid3 son derece anaç 😆Aaaa maşallah ❤️ nice nice mutlu güzel yaşları olsun kuzum 🙏 ne iyi anı olur size mis gibi 🥰 çok öpüyorum sizi

İnzivaya cekıldım bıraz 😆 napayım kız okul ev okul ev, sen nasılsın, kac haftalık cinsiyet belli oldu mu
Sana iyi geldiyse tabiki kuzum☺️❤️ okul ev bizimde valla, bı de yüksek lisans çıkardım başıma az geldi zaar 😅 15 haftalık teyzesi, oğlan geliyor dediler 💙

Merhabalar arkadaşlar 1 aylık hamileyim 2 gündür beyaz akıntım oluyor ve kaşık ile bel ağrılarım devam ediyor bu normal mi acaba. İlk olduğu için biraz tecrübesizim henüz falza bilgim yok 🙏

Merhabalar arkadaşlar 1 aylık hamileyim 2 gündür beyaz akıntım oluyor ve kaşık ile bel ağrılarım devam ediyor bu normal mi acaba. İlk olduğu için biraz tecrübesizim henüz falza bilgim yok 🙏
Normal bence canım, beyaz akıntı hamilelikte çok oluyor, ağrılarında normal, ilk aylar dikkatli olmalısın kendini yorma

Hem nasıl macera şu zamana kadar aileden kim görüdü ise gözü korktu, eşimin yengesi ben ikiz büyüttüm böyle zorlanmadım dedi 😂😂aman sağlığı yerinde olsun geçecek illa bu günler ama şuan tatil dönüşü o araba ile yine nasıl gideceğiz bilmiyorum 😂
sanırım şimdiki bebeklerin hepsi aynı :)
zamane çocukları,
kardesımde aynı seylerı söylüyor çünkü :))
Allah kolaylık ,sağlık versın hepsine :KK36:

canım çok sagollasın şükürr iyiyim,
beta takıbım hafatda bırden uc hafatada bire cıktı şukur ,
arefe gunu baktırcam bakalım, en son 17 idi..
sen nasılsın ?
Allah daha iyi etsin canım inşallah rabbim gönül muradını versin en kısa zamanda hayırla sağlıkla. İyiyim ben de çok şükür 20 haftalık oldu cinsiyeti de erkek. Hergün iğneye devam bu hafta fitil bitiyor inşallah

X