Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy uzun zamandır duyduğum en güzel haber bu dualarımız sizinle canım benim sağlıkla tutunsun, daha güzel haberler ver inşallah
Allahnrazı olsun canım benımm, rabbım yeniden yuzumuzü güldürdü, inşallah devamı da gelır, saglıcakla kucagıma alabılırımm

Kızlar, sıze bu haberı verebılmek ıcın gercekten cok bekledım, yeniden transfer oldum, ve cok sukur sonucum pozitif dualarınızı beklıyorum, saglıcakla hayırlısyla kucagıma alabıleyım bu sefer
Çok sevindim cnm rabbim bu kez sağlıkla kavuşmayı nasip etsin,

Kızlar, sıze bu haberı verebılmek ıcın gercekten cok bekledım, yeniden transfer oldum, ve cok sukur sonucum pozitif dualarınızı beklıyorum, saglıcakla hayırlısyla kucagıma alabıleyım bu sefer
Ben şuan doğru mu okuyorum bi bana söylermisin

Evet, o gun bugun nihayet kalbim yeniden pırpır
Test var mı test her şeyi güzel güzel sıra ile sağlıkla yaşayalım inşallah ay topik tam anlamı ile canlandı çabuk kendini tabloya ekleçok heyecanlandım şuan yaa bol dua edelim bol okuyalım Rabbim seni de kuzuyu da nazarlardan korusun inşallah

Çok şükür canım, sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına al

Kantestı yaptırdım kuzum, ıdrar testını yarın alıp yapacagım tabloya kalp atısından sonra ınsallah

Çok sevindim Allah vaktinde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canımm çok mutlu oldum bu habere hayırlısı olsun inşallah

Amınnn canımm benım, Allah razı olsun çok korkuyorum ama rabbime şükürler olsun
Rabbim korktuklarımızdan emin kılsın bizi iyi düşünelim, o bebek sağlıkla kucağına gelecek Allahın izniyle, dualarımızın karşılığı gizliden hep dua ettim, biliyordum, hissediyordum, hamd olsun Allah'a

Ayy canım o kadar sevindim ki.. kendim haberimi almış gibi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kolay bir hamilelik kolay bir doğum nasip etsin inşallah canım benim

Amınnn canımm benım, Allah razı olsun çok korkuyorum ama rabbime şükürler olsun
Korkma canım arkadaşım Rabbim yeterki nasip etmek istesin sağlıkla ilerleyecek bak gör yok ben illa korkacağım diyorsan sonrasından kork mesela gelmekte olan feci bişey hem tatlı hem feci zor bak benim güncel derdim kakada kan çıktı

Kuzum Allah razı olsun bitanesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…