Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülmez mi canım benim. Bende çok üzüldüm kötü düşüncelerden kurtaramadım kendimi. Her bu bebeğimde doktora girerken tir tir titredim.. ama allah yardım ediyor.. her şerden sonra bir hayır geliyor buna inanıyorım.. benim öyle oldu. Seninde ve isteyen herkesinde öyle olur inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi

Amaan erkekler işte hiçbirşey yapmıyorlar işin kaymağını yiyorlar çok istiyorsa yapsın aynen ya da böyle bazen ev yemekleri yapan yerler oluyor yaptircaksın uğraşmicaksın biz çok yoruluyoruz aman börek de olsun tatlı da olsun kurabiye olsun vs. Bol anılı günlere

Amin inşallah çok sağolasın

Aaaaaaa yemek de yapsan hiç yetişmicekmiş diyo bi de. Bişey yapmadığım halde yetişmemiş yani. Bi yerden toparladığın diğer taraftan dağılıyo ama bunların hiç umrunda değil. Yok ya böyle kalabalık davet bana göre değil. Beceremiyorum demek ki. Birer birer ideal. Onun için de bebenin 3-4 yasında kaftan anlayan bi birey olması lazım. O zamana kadar onlar beni çağırsın

Hayırlı olsun kuzum allah analı babalı sağlıklı mutlu uzun ömürler versin ben 31 haftalık doğurmuştum bebişlerimi 43 gün kuvözde kalmışlardı. Seni çok iyi anlıyorum ama haftan iyi çok şükür çok daha az kalırlar minnoşlar bugünler geliyor geçiyor belki de geçmiştir ben daha yeni gördüm mesajını tabi sık sık sütlerini sağ canım o çok önemli sağdıkça artıyor. Sağarken de bebişlerinin resmi varsa bak süt olayının büyük bir kısmı psikolojiden geçiyor onları ne kadar sevdiğini düşün hayal et öpüyorum kocaman güzel anne

Ha-ri kuzum koliklerle ilgili kitap okumuştum çok zor biliyorum ama az kaldı geçicek bu günler inşallah hastanedeki insanlara aşırı sinir oldum şuursuz çok maalesef

Ha-ri kuzum koliklerle ilgili kitap okumuştum çok zor biliyorum ama az kaldı geçicek bu günler inşallah hastanedeki insanlara aşırı sinir oldum şuursuz çok maalesef
Bazen bişey bitip bişey başlıyor gibi geliyor kolik olma durumuna bile alıştım ama şu bayram öncesi bi doktora gittik antibiyotik arkasından 1 aydır ishal diye o ara gördüğüm bişeydi ama onca doktor gördü bişey olsa derler diye umursamadım bebeğimde sakral gamze varmış ortasında minik bir delik de var bu doktor omurilik ile bağlantılı mı diye ultrason çektir dedi daha önce biri de söylemedi öyle sinir oldum ki birde dil bağından bahsetti yine yeni olaylar ile evime dönüyorum resmen

İshal geçti mi canım antibiyotikten mi olmuş? Probiyotik falan veremiyorlar mı? Sakral gamzeyi hiç duymamıştım şimdi baktım çok net değişik bir görüntü olsa sen daha önce farkederdin. Çoğu zararsızdır diyor inşallah bir şey çıkmaz Doktora gittikçe birşeyler çıkarıyorlar zaten. Hele çocuk doktorları her ihtimali düşünüp söylemek zorunda hissediyor çünkü olur da bi ihtimal bir şey çıkar siz söylemediniz deriz diye ödleri kopuyor. Olan bize oluyor o doktor senin bu doktor benim stres üstüne stres. Dil bağını benim kız için de söyledi ama bakıyorum öyle çok büyük bir şey yok bizlerde de bağ var tamamen bağsız dil mi var anlayamadım gitti. Bir de çok üzerinde durmadı ben müdahaleyi gereksiz buluyorum konuşmasında bir problem olursa ancak o zaman dedi. Şimdilik sıkıntı yok gibi konuşmasında dilini de çıkarıyor rahat rahat. İnşallah problem olmaz

İshal hala geçmedi ama kilo alımı iyi diye sadece probiyotik kullanıyor müdahale etmedi doktor, kendi doktoru dil bağı var bile denmez öyle önemsiz dedi bende artık üstünde durmuyorum bugün sakral gamze için ultrason çekildi çok şükür doktor tehlikeli ucu açık bir durum görmedi çocuk doktoru da onayladı şükür bu da böyle bitti

Çok şükür canım bu soru işaretlerinden kurtulmana çok sevindim işte ille bi telaş yapıcaz önce bizim reflü için de öyle yapıyordu doktor kilo alımında problem olmadığı sürece kendiliğinden geçmesini bekliyorsun. Senin için zor oluyordur ama pişik olmasın diye sürekli kontrol et falan ishal olunca çok pişik yapıyordu bizim bebişlerin poposu çok hassas maalesef

Zaten sürecin o sonuca bağlanma kısmı çok sancılı oluyor hangi konu olursa olsun ağzım yüzüm yara oldu resmen evet ishalde sürekli takip ediyorum pişik olmasın diye dediğin gibi bak daha kusma işi de bitmedi mesela hala olur gün içinde, aklıma hep sen geliyorsun ben 1 bebek ile cidden zorlandım sen 2 tane idare ediyorsun maşallah

Ben de çok zorlandım yani ömrümden bi 15 yıl gitti kesin aynı böyle birsürü doktora gittik hepsi iyi de sonuçlanmadı biliyorsun. Kızım o kadar çok kusuyordu ki çok kıyafet aldım hediyeler de geldi bir de yeğenimden gelenler giydiremicem küçülecek diye düşünürken oğlanınkileri bile kıza giydirdiğim halde yetişemiyorduk her gün çamaşır yıkanıyordu. Önlük falan kar etmiyordu kış günü sürekli soy giydir hasta olacak diye korkuyorduk ıslak kalsa yine hasta olacak heryerine bebek temizleme pamuğu koyuyorduk. Ay ne günler şimdi allahtan bir iki kere kusuyor miktarı da azaldı buna da şükür Bir de çok komik artık kaşla göz arasında eğilip kusuyor biyerlere farketmiyoruz ağzında görürsek nereye kustun annecim diyorum gösteriyor profesyonel bi kusucu kendisi senin öyle azsa yakında geçer merak etme bak biz nerelerden nerelere geldik

Ya yerim ben onun kusma şeklini çaktırmadan kusmak nedir Allah aşkına bizimki değişiyor bazen emince arkasına 2 kere bile oluyor bazen bazı emdiği dönemleri es geçiyor bakalım ne zaman biter, zaten kusma gözüme en masum gelen olay oldu bugün de yeni güncelleme geldi en başa döndük 2 satte bir uyanıyor gece

Ah ah bizim hiç değişmedi biliyor musun max 2 saatte bazen ilk uykusu 3 saat oluyor dinleniyorum şu ara saat başı uyanıyor

Oyy minikken çok sık uyanıyorlar cidden ya ama belki sadece 1 günlük böyle olmuştur annesiiii atakları gelmiştir leyluşun

Kızlar, sıze bu haberı verebılmek ıcın gercekten cok bekledım, yeniden transfer oldum, ve cok sukur sonucum pozitif dualarınızı beklıyorum, saglıcakla hayırlısyla kucagıma alabıleyım bu sefer
Ayyy uzun zamandır duyduğum en güzel haber bu dualarımız sizinle canım benim sağlıkla tutunsun, daha güzel haberler ver inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…