Ah geldi mi cennet kokulularKızlar selamBen ikizlerime aniden suyumun gelmesiyle doğum yaptım. 34+6 ydım. Küvezdeler şuanda. Siz kader ortaklarımla da paylaşmak istedim burcusami @Teneffus Zili @PembeAnkaKusu
Ha-ri @Random3 ejce Sohrab ve adını yzmayı unuttuklarım.
Çok teşekkür ederimSenin de gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün
AminAnaa taze bir bebe dahasağlıkla büyüsün inşallah
Ćok teşekkür ederim kuzumAa çok sevindim canım gözünüz aydın
Kucağına da sağ salim alırsın inş.
Çok sevindim kuzumKızlar selamBen ikizlerime aniden suyumun gelmesiyle doğum yaptım. 34+6 ydım. Küvezdeler şuanda. Siz kader ortaklarımla da paylaşmak istedim burcusami @Teneffus Zili @PembeAnkaKusu
Msji yeni görüyorum kuzumAy yok dur bilemem bi deöyle geçti içimden gönül gözüm de şok
Yok canım sorun değil. Ben de giremiyorum ard arda birkaç gün. Koşturmacada vakit kalmıyor, anlayabiliyorum. Kızın vardı değil mi senin? Hazır mı kardeşeMsji yeni görüyorum kuzumkusuruma bakma, tamam tamam bişey yapmıyorum
Ah geldi mi cennet kokulularTebrik ederim canım en kısa sürede evinize dönersiniz oğluşlarla inşallah
Sağolun kızlarÇok sevindim kuzumRabbim kolaylaştırsın bu süreci
O çok istiyordu zaten canımYok canım sorun değil. Ben de giremiyorum ard arda birkaç gün. Koşturmacada vakit kalmıyor, anlayabiliyorum. Kızın vardı değil mi senin? Hazır mı kardeşe
Başlarda biraz kıskançlık olur ama sonra alışır bence. Kız büyük olunca daha iyi oluyor sanki. Anaç oluyorlar çünkü. İnşallah çok güzel anlaşırlarO çok istiyordu zaten canımbide erkek olsun diyordu Allah onun gönlüne göre verdi, şimdilik çok seviyor doğunca durumlar değişebilir gibi bakalım, siz nasılsınız ne kadar oldu bebiş seninde oğlun var diye hatırlıyorum
Gözünüz aydın canımKızlar selamBen ikizlerime aniden suyumun gelmesiyle doğum yaptım. 34+6 ydım. Küvezdeler şuanda. Siz kader ortaklarımla da paylaşmak istedim burcusami @Teneffus Zili @PembeAnkaKusu
Leyloşla maceralar basladı mıKızlar hepinizi tek tek alıntılayamadım çok sağolunbizim Leyloş iyi çok şükür amaa biz pert bugün memlekete geldik ama nasıl gelmek beni bitirdi arkada eşimin sülale aile ilk kez gördü hepsinin gözü korktu çocuktan tam bir kolik ya
Kızz sen hamile misin, niye demiyorsun tabloya eklerdıkĆok teşekkür ederim kuzumaminn Allah razı olsun, bekleyen kardeşlerimize bebiş Aminn
İyiym canım. İnşallah kavuşuruz bit an önce. Solunum desteği alıyorlar damardan besleniyorlar işteGözünüz aydın canım
Geçmiş olsun sana da, nasılsınız şimdi, cabucak kavusursunuz inşallah
Olsun canım, onlar ıcın guvenlı yerdeler, sen de kendini toparlarsın bu surede, bol enerji ihtiyacın olacakİyiym canım. İnşallah kavuşuruz bit an önce. Solunum desteği alıyorlar damardan besleniyorlar işte
Hem nasıl macera şu zamana kadar aileden kim görüdü ise gözü korktu, eşimin yengesi ben ikiz büyüttüm böyle zorlanmadım dediLeyloşla maceralar basladı mı
Yolculuk Ömer için de çok zor oluyor tatile gidicez yazin şimdiden düşünüyorum napcaz diye, bayram için de memlekete gidicez 1 bucuk saat oyalarim inşallah diyorumHem nasıl macera şu zamana kadar aileden kim görüdü ise gözü korktu, eşimin yengesi ben ikiz büyüttüm böyle zorlanmadım dediaman sağlığı yerinde olsun geçecek illa bu günler ama şuan tatil dönüşü o araba ile yine nasıl gideceğiz bilmiyorum
Bak sana diyorum o kız cok zeki, cok basarili olcak, cocuklugunda boyle olan bebekler ılerızekalı oluyormusHem nasıl macera şu zamana kadar aileden kim görüdü ise gözü korktu, eşimin yengesi ben ikiz büyüttüm böyle zorlanmadım dediaman sağlığı yerinde olsun geçecek illa bu günler ama şuan tatil dönüşü o araba ile yine nasıl gideceğiz bilmiyorum
Ben gerçekten dayak yemişten beter oldum tabiki yorulup uyuduğu da oldu ama uyandığında sakin bir ortam değil ya sinirden emmedi bile hanımefendiYolculuk Ömer için de çok zor oluyor tatile gidicez yazin şimdiden düşünüyorum napcaz diye, bayram için de memlekete gidicez 1 bucuk saat oyalarim inşallah diyorum