Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa gözün aydın sağlıkla eve geldikleri günleri de görmek nasip olsun nasıllar peki sen nasılsın şimdi
Amin canımm sağol iyiler solunum desteği alıyorlar şuan bende daha iyym ağrılarım oluyor.

Bosver cnm takma kafana herkes konuşur, Ömer 1 bucuk aylık bronşitten yattı hastanede, aaa kucucukmus nasıl usuttun dedi durdu herkes, öyle çok ağladım ki
2 aylıkken bizde evcek hasta olduk o gelen hastalık neydi bilmiyorum ama tam 2. Ay aşıları arkası oldu öksürük de vardı ama şükür hastahanede yatmadan geçti tabi 3.haftaya dönecek hala antibiyotik etkisi yüzünden 7 bez bile olan ishal var ne zaman düzene gerecek bilmiyorum, şuan için takmıyorum ama artık hastahaneye gidesim gelmiyor sürekli bir akıl veren neden ağlıyor vah vah çeken yüzünden

Aslında başa göre çok azaldı önce 5 saat bile ağlardı dediğin gibi neler yapardık hala süpürge sesi ile uykuya dalar mesela şimdi sadece uykuya geçmek istediği zaman olan bir ağlama kaldı hele yer değişiyorsa zaten ağlar uyumada yer seçiyor öyle olunca başka yerde sakinleşmedi, gaz sancıları azaldı onu da fark ediyorum ama 13. Haftada atak mı denk geldi ne oldu ağlama artmıştı yoksa ağladı mı süpürge sesi arkadaşım eşşek bunlar durduruyor tabi hastahane ve misafirlik istisna oralarda canımıza okuyor

Aynı şekildeyim canım büyük okula başladı onunla uğraşıyoruz.
Ee bebiş hanım da zaten çok hareketlendi.
Ben çok enerjisizim ama bilmiyorum belki de ramazan dolayısıyla böyleyimdir.
Oo sizin daha zor cnm ya ben tek çocukla çok zorlanıyorum, Allah yardımcin olsun.. Ramazandandir cnm bende öyleyim ya evde olduğum günler tutuyorum ama Ömer emdikce içim çekiliyor valla

Yaa kıyamam minigime, kış bebeği zor büyüyor malesef bağışıklık güçsüz oluyor küçükken

Mesajımı yarısı gelmemiş anlamadım
Ha-ri bi sorun olursa yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Dünyaya ayak uydurmaya çalışıyor annesi.
Aynı benim kız inan aynılarını yaşadım.Hatta ablam da yaşadı yeğenim böyleydim
Bütün yeğenlerim kolik doğuyor benimkiler de dahil.
Dördüncü ayda farkı görürsünüz inş.
Miss kokulunu öptüm.
Sakıncası yoksa ismi ne merak ettim

Oo sizin daha zor cnm ya ben tek çocukla çok zorlanıyorum, Allah yardımcin olsun.. Ramazandandir cnm bende öyleyim ya evde olduğum günler tutuyorum ama Ömer emdikce içim çekiliyor valla
Evet emzirme acıktırıyor.Ömer paşa yürümeye başladı mı peki?
Bizde Ömer çok hepsi de zeki valla adıyla büyüsün kuzum.Yerime öpersin küçük beyi.

Evet emzirme acıktırıyor.Ömer paşa yürümeye başladı mı peki?
Bizde Ömer çok hepsi de zeki valla adıyla büyüsün kuzum.Yerime öpersin küçük beyi.
Başladı cnm yaşında yürüyordu şimdi koşuyor 14 aylık oldu, bizimki de öyle sanırım ya yaramaz ama algıları çok açık maşallah

Yaa kıyamam minigime, kış bebeği zor büyüyor malesef bağışıklık güçsüz oluyor küçükken
Gerçekten zormuş buna da şükür tabi ama hem deneyimsiz hem de kışın bir bebekle olmak bizden çok bebeğe zor oldu sanki ufacık zamanında başına gelmeyen kalmadı

Değişik bir durum olursa mutlaka sorarım şuan için tek gündemimiz antibiyotik yüzünden oluşan ishalin geçmesini beklemek yok ne sakıncası olsun Leyla kimisi de 4. Ay daha kötü atak var diyor

Değişik bir durum olursa mutlaka sorarım şuan için tek gündemimiz antibiyotik yüzünden oluşan ishalin geçmesini beklemek yok ne sakıncası olsun Leyla kimisi de 4. Ay daha kötü atak var diyor
Aa pişikte yapar ama geçer elbet.
İsmi çook güzel maşallah

Gerçekten zormuş buna da şükür tabi ama hem deneyimsiz hem de kışın bir bebekle olmak bizden çok bebeğe zor oldu sanki ufacık zamanında başına gelmeyen kalmadı
Öyle düşünme her bebek hasta oluyor malesef, geçenlerde misafir geldi bize, bi kac gün sonra Ömer hasta oldu, pişman oldum bidaha almam misafir dedim ama olmuyor yani mecburen olucak lar hasta

Öyle insanları hemen tepikliceksin. Anneyi yıpratan başka bişey daha yok. Bizimki 3 günlükken çişini yapmayınca çocuk doktoru durup durup sütün yetmemiş annesi, susuz kalmış annesi dedi üstüne hastaneye yatacağı zaman başka doktordan da fikir almak istiyoruz diyince beni azarlamıştı. Çocuk baygın önümde yatıyor ben ameliyatlı... 6 aylık olana kadar kendime gelemedim. O sinir, depresyon yeni yeni geçiyor. İnsanlar çok acımasız. Şimdiki aklım olsa neler neler söylerdim. Sen kimseyi dinleme, senden çok kimse düşünemez kızını. İlk 3 ay sıkıntı oluyor ama sonra geçiyor. Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de

Kızlar selam. Kürtaj olalı yarın 1 hafta olcak dün geceden beri bel kasık karın ağrım var şu son 2 saattir iyice çoğaldı birde hafif sarımsı akıntı var gibi.
Normalmi ya böyle birşey yarın bir kontrolemi gitsem. Dün misagir ağırladım biraz temizlik falan yorulduğumdanmı acaba yoksa enfeksiyon falanmı oldu

Onlar çıkıncaya sen de toparlanırsın sonra zaten macera başlar
Aynen canımleyla nasıl
Ahhh canım sağlıkla gelmişler çok şükür gözünüz aydın bir an önce evlerine ana kucağına kavuşmak da nasip olsun
Sağol canım amin inşallah
Gözünüz aydın sağlıkla evlerine de gelsinler inşallah, hep güzel günleriniz olsun
Çok sağol canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…