- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
Amin canımm sağol iyiler solunum desteği alıyorlar şuan bende daha iyym ağrılarım oluyor.Yaaa gözün aydın sağlıkla eve geldikleri günleri de görmek nasip olsun nasıllar peki sen nasılsın şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımm sağol iyiler solunum desteği alıyorlar şuan bende daha iyym ağrılarım oluyor.Yaaa gözün aydın sağlıkla eve geldikleri günleri de görmek nasip olsun nasıllar peki sen nasılsın şimdi
2 aylıkken bizde evcek hasta olduk o gelen hastalık neydi bilmiyorum ama tam 2. Ay aşıları arkası oldu öksürük de vardı ama şükür hastahanede yatmadan geçti tabi 3.haftaya dönecek hala antibiyotik etkisi yüzünden 7 bez bile olan ishal var ne zaman düzene gerecek bilmiyorum, şuan için takmıyorum ama artık hastahaneye gidesim gelmiyor sürekli bir akıl veren neden ağlıyor vah vah çeken yüzündenBosver cnm takma kafana herkes konuşur, Ömer 1 bucuk aylık bronşitten yattı hastanede, aaa kucucukmus nasıl usuttun dedi durdu herkes, öyle çok ağladım ki
Aslında başa göre çok azaldı önce 5 saat bile ağlardı dediğin gibi neler yapardık hala süpürge sesi ile uykuya dalar mesela şimdi sadece uykuya geçmek istediği zaman olan bir ağlama kaldı hele yer değişiyorsa zaten ağlar uyumada yer seçiyor öyle olunca başka yerde sakinleşmedi, gaz sancıları azaldı onu da fark ediyorum ama 13. Haftada atak mı denk geldi ne oldu ağlama artmıştı yoksa ağladı mı süpürge sesi arkadaşım eşşek bunlar durduruyor tabi hastahane ve misafirlik istisna oralarda canımıza okuyorAmin canım.
Valla o ağlama muhtemelen koliktir canım bilmen lazım senin Benim bebeler de böyle kolikler kız 3,5 aylık olunca azalmıştı.
Sana kolaylıklar diliyorum en zoru kolik sen o ağlayinca sakinliğini koru kolik müzikler var onları aç yada banyo yaptırın.
Zeytinyağıyla karnına masaj yap istersen Ayşe diye bi ebe vardı ondan aç izle.
Bol bol bitki çayları bayağ iyi geliyor seninkine de verebilirsin büyümüş zaten.
Papatya,rezene,kimyon tohumu karıştır demle.
Öyle abuk subuk konuşanları da hiiç takma öyle şey mi olurmuş yok otizm yok epilepsi.
Onlar çıkıncaya sen de toparlanırsın sonra zaten macera başlarAmin canımm sağol iyiler solunum desteği alıyorlar şuan bende daha iyym ağrılarım oluyor.
Ahhh canım sağlıkla gelmişler çok şükür gözünüz aydın bir an önce evlerine ana kucağına kavuşmak da nasip olsunKızlar selam Ben ikizlerime aniden suyumun gelmesiyle doğum yaptım. 34+6 ydım. Küvezdeler şuanda. Siz kader ortaklarımla da paylaşmak istedim burcusami Teneffus Zili @PembeAnkaKusu
Ha-ri R Random3 ejce Sohrab ve adını yzmayı unuttuklarım.
Oo sizin daha zor cnm ya ben tek çocukla çok zorlanıyorum, Allah yardımcin olsun.. Ramazandandir cnm bende öyleyim ya evde olduğum günler tutuyorum ama Ömer emdikce içim çekiliyor vallaAynı şekildeyim canım büyük okula başladı onunla uğraşıyoruz.
Ee bebiş hanım da zaten çok hareketlendi.
Ben çok enerjisizim ama bilmiyorum belki de ramazan dolayısıyla böyleyimdir.
Yaa kıyamam minigime, kış bebeği zor büyüyor malesef bağışıklık güçsüz oluyor küçükken2 aylıkken bizde evcek hasta olduk o gelen hastalık neydi bilmiyorum ama tam 2. Ay aşıları arkası oldu öksürük de vardı ama şükür hastahanede yatmadan geçti tabi 3.haftaya dönecek hala antibiyotik etkisi yüzünden 7 bez bile olan ishal var ne zaman düzene gerecek bilmiyorum, şuan için takmıyorum ama artık hastahaneye gidesim gelmiyor sürekli bir akıl veren neden ağlıyor vah vah çeken yüzünden
Aynı benim kız inan aynılarını yaşadım.Hatta ablam da yaşadı yeğenim böyleydimAslında başa göre çok azaldı önce 5 saat bile ağlardı dediğin gibi neler yapardık hala süpürge sesi ile uykuya dalar mesela şimdi sadece uykuya geçmek istediği zaman olan bir ağlama kaldı hele yer değişiyorsa zaten ağlar uyumada yer seçiyor öyle olunca başka yerde sakinleşmedi, gaz sancıları azaldı onu da fark ediyorum ama 13. Haftada atak mı denk geldi ne oldu ağlama artmıştı yoksa ağladı mı süpürge sesi arkadaşım eşşek bunlar durduruyor tabi hastahane ve misafirlik istisna oralarda canımıza okuyor
Evet emzirme acıktırıyor.Ömer paşa yürümeye başladı mı peki?Oo sizin daha zor cnm ya ben tek çocukla çok zorlanıyorum, Allah yardımcin olsun.. Ramazandandir cnm bende öyleyim ya evde olduğum günler tutuyorum ama Ömer emdikce içim çekiliyor valla
Başladı cnm yaşında yürüyordu şimdi koşuyor 14 aylık oldu, bizimki de öyle sanırım ya yaramaz ama algıları çok açık maşallahEvet emzirme acıktırıyor.Ömer paşa yürümeye başladı mı peki?
Bizde Ömer çok hepsi de zeki valla adıyla büyüsün kuzum.Yerime öpersin küçük beyi.
Gerçekten zormuş buna da şükür tabi ama hem deneyimsiz hem de kışın bir bebekle olmak bizden çok bebeğe zor oldu sanki ufacık zamanında başına gelmeyen kalmadıYaa kıyamam minigime, kış bebeği zor büyüyor malesef bağışıklık güçsüz oluyor küçükken
Değişik bir durum olursa mutlaka sorarım şuan için tek gündemimiz antibiyotik yüzünden oluşan ishalin geçmesini beklemek yok ne sakıncası olsun Leyla kimisi de 4. Ay daha kötü atak var diyorMesajımı yarısı gelmemiş anlamadım
Ha-ri bi sorun olursa yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Dünyaya ayak uydurmaya çalışıyor annesi.
Aynı benim kız inan aynılarını yaşadım.Hatta ablam da yaşadı yeğenim böyleydim
Bütün yeğenlerim kolik doğuyor benimkiler de dahil.
Dördüncü ayda farkı görürsünüz inş.
Miss kokulunu öptüm.
Sakıncası yoksa ismi ne merak ettim
Aa pişikte yapar ama geçer elbet.Değişik bir durum olursa mutlaka sorarım şuan için tek gündemimiz antibiyotik yüzünden oluşan ishalin geçmesini beklemek yok ne sakıncası olsun Leyla kimisi de 4. Ay daha kötü atak var diyor
Öyle düşünme her bebek hasta oluyor malesef, geçenlerde misafir geldi bize, bi kac gün sonra Ömer hasta oldu, pişman oldum bidaha almam misafir dedim ama olmuyor yani mecburen olucak lar hastaGerçekten zormuş buna da şükür tabi ama hem deneyimsiz hem de kışın bir bebekle olmak bizden çok bebeğe zor oldu sanki ufacık zamanında başına gelmeyen kalmadı
Gözünüz aydın sağlıkla evlerine de gelsinler inşallah, hep güzel günleriniz olsunKızlar selam Ben ikizlerime aniden suyumun gelmesiyle doğum yaptım. 34+6 ydım. Küvezdeler şuanda. Siz kader ortaklarımla da paylaşmak istedim burcusami Teneffus Zili @PembeAnkaKusu
Ha-ri R Random3 ejce Sohrab ve adını yzmayı unuttuklarım.
Maşallah, sağlıkla büyüsün prensesAh canım
Onlar çok güçlü kavuşmanıza az var duacıyım
Ben de kızımı 19!günlük yaptım kızlar, 38+3 de geldi benim de erkenci kuşum.. sabah suyum gelmişti sağlıkla aldım kucağıma şükür
Öyle insanları hemen tepikliceksin. Anneyi yıpratan başka bişey daha yok. Bizimki 3 günlükken çişini yapmayınca çocuk doktoru durup durup sütün yetmemiş annesi, susuz kalmış annesi dedi üstüne hastaneye yatacağı zaman başka doktordan da fikir almak istiyoruz diyince beni azarlamıştı. Çocuk baygın önümde yatıyor ben ameliyatlı... 6 aylık olana kadar kendime gelemedim. O sinir, depresyon yeni yeni geçiyor. İnsanlar çok acımasız. Şimdiki aklım olsa neler neler söylerdim. Sen kimseyi dinleme, senden çok kimse düşünemez kızını. İlk 3 ay sıkıntı oluyor ama sonra geçiyor. Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize deİyi olmanıza çok sevindim deprem bölgesinde olan olmayan hepimiz gerçekten çok etkilendik Rabbim bir daha yaşatmasın uzun süre de etkisinden çıkılmayacak büyük bişey yaşadık resmenvalla şaka maka büyütüyorum kızı hiç geçmez dediğim günler geçiyor bir şekilde hem yorucu hem çok güzel
Beni zorlayan tek şey hala ağladığı zaman cidden çok sinirli asla kucak vs sakinleştirmiyor hele atak dönemlerinde uykusu gelsin uyumak için kriz geçiyor3. Ay kontrolünde hastahanede beni insanlar bu yüzden çok yıprattı karnı tok biliyorum uyku saati geldi başladı ağlamaya koridorda herkes başıma çullandı bi akıl verdi yetmedi biri çok sinirli epilepsi veya otizm olabilir dedi yüzüme şok oldum. Ne kadar eğitim alsak bişeyler bilsek de biri çocuğun için böyle söyleyince ne hissedeceğini bilemiyorsun, oysa dişi erken gelecekmiş belki onun da sıkıntısı var bide bebek bu yani ağlar ama yok sütün azdır yok ağlatma göbeği düşer diye diye beynimi yediler
Aynen canımleyla nasılOnlar çıkıncaya sen de toparlanırsın sonra zaten macera başlar
Sağol canım amin inşallahAhhh canım sağlıkla gelmişler çok şükür gözünüz aydın bir an önce evlerine ana kucağına kavuşmak da nasip olsun
Çok sağol canım inşallahGözünüz aydın sağlıkla evlerine de gelsinler inşallah, hep güzel günleriniz olsun
Amin hepsi inşlllahMaşallah, sağlıkla büyüsün prenses