Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her gittiğimde uyuyor nerdeyse ultrasonda bende ablası da babası da uykucuyuz umarım oğlumda uykucu olur aminn🤣☺️
Ben ve eşim de severiz uykuyu benim bu yaramaz aynı dayısına benzedi uyku konusunda💙ki herseyi babası ya davranışları dış görünüşü.. Bide uykusu benzeseydi

Kızlar selam🥰🤗 Ben ikizlerime aniden suyumun gelmesiyle doğum yaptım. 34+6 ydım. Küvezdeler şuanda. Siz kader ortaklarımla da paylaşmak istedim burcusami burcusami Teneffus Zili Teneffus Zili PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu
Ha-ri Ha-ri R Random3 ejce ejce Sohrab Sohrab ve adını yzmayı unuttuklarım.
Yaa maşallah cnm Allah analı babalı büyütsün😍benim yeğenlerim de 34 haftalık doğdular bi hafta kuvezde kaldılar sonra geldiler eve, şimdi koca adam oldular 12 yaşındalar💙senin cinsiyetler neydi cnm iki kız miydi unuttum

Yaa maşallah cnm Allah analı babalı büyütsün😍benim yeğenlerim de 34 haftalık doğdular bi hafta kuvezde kaldılar sonra geldiler eve, şimdi koca adam oldular 12 yaşındalar💙senin cinsiyetler neydi cnm iki kız miydi unuttum
Nasılsın canım?Oğluş nasıl?🥰

Ha-ri Ha-ri de bebiş büyütüyordur şimdi :anne::emir_bebek:
Ben deprem bölgesinde olduğum için kızlar sallanıyordu burası da. Biz de içsel olarak çok etkilendik o süreçte buralara hiç gelemedim.Hala beklenen bir deprem var diyorlar ama hepimiz unuttuk tabi🙄 Öyle
de yaşanmıyor cidden.
Sizleri soramadım affola:olamaz:Hepiniz iyisinizdir inş. Hepinizin iyi olmasını mutlu olmasını gönülden diliyorum.❤️🤲
Kocaman sarıldım hepinize, öpüyorum:KK74:
Hakkınızı helal edin.😊

İki erkek canım. Miniciklerdi gösterdi doğunca doktor. 🥰
Maşallah kuzum Allah analı babalı büyütsün.
Sağ salim yanınıza gelsinler 🥰
Seni de kuzularını da öpüyorum çok geçmiş olsun.
Doğum sezeryan mi oldu?🙃
Amin sağol canım evet sezeryan oldu

Kızlar selam🥰🤗 Ben ikizlerime aniden suyumun gelmesiyle doğum yaptım. 34+6 ydım. Küvezdeler şuanda. Siz kader ortaklarımla da paylaşmak istedim burcusami burcusami Teneffus Zili Teneffus Zili PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu
Ha-ri Ha-ri R Random3 ejce ejce Sohrab Sohrab ve adını yzmayı unuttuklarım.
Ah canım 🥰🥰
Onlar çok güçlü kavuşmanıza az var duacıyım 🙏🏻
Ben de kızımı 19!günlük yaptım kızlar, 38+3 de geldi benim de erkenci kuşum.. sabah suyum gelmişti sağlıkla aldım kucağıma şükür 🌈

Ah canım 🥰🥰
Ben de kızımı 19!günlük yaptım kızlar, 38+3 de geldi benim de erkenci kuşum.. sabah suyum gelmişti sağlıkla aldım kucağıma şükür 🌈
Sağol canım. Çok şükür seninde gözün aydın 🥰❤️

Ha-ri Ha-ri de bebiş büyütüyordur şimdi :anne::emir_bebek:
Ben deprem bölgesinde olduğum için kızlar sallanıyordu burası da. Biz de içsel olarak çok etkilendik o süreçte buralara hiç gelemedim.Hala beklenen bir deprem var diyorlar ama hepimiz unuttuk tabi🙄 Öyle
de yaşanmıyor cidden.
Sizleri soramadım affola:olamaz:Hepiniz iyisinizdir inş. Hepinizin iyi olmasını mutlu olmasını gönülden diliyorum.❤️🤲
Kocaman sarıldım hepinize, öpüyorum:KK74:
Hakkınızı helal edin.😊
İyi olmanıza çok sevindim deprem bölgesinde olan olmayan hepimiz gerçekten çok etkilendik Rabbim bir daha yaşatmasın uzun süre de etkisinden çıkılmayacak büyük bişey yaşadık resmen😔valla şaka maka büyütüyorum kızı hiç geçmez dediğim günler geçiyor bir şekilde hem yorucu hem çok güzel 🥰

Beni zorlayan tek şey hala ağladığı zaman cidden çok sinirli asla kucak vs sakinleştirmiyor hele atak dönemlerinde uykusu gelsin uyumak için kriz geçiyor🤦‍♀️3. Ay kontrolünde hastahanede beni insanlar bu yüzden çok yıprattı karnı tok biliyorum uyku saati geldi başladı ağlamaya koridorda herkes başıma çullandı bi akıl verdi yetmedi biri çok sinirli epilepsi veya otizm olabilir dedi yüzüme şok oldum. Ne kadar eğitim alsak bişeyler bilsek de biri çocuğun için böyle söyleyince ne hissedeceğini bilemiyorsun, oysa dişi erken gelecekmiş belki onun da sıkıntısı var bide bebek bu yani ağlar ama yok sütün azdır yok ağlatma göbeği düşer diye diye beynimi yediler

Ah canım 🥰🥰
Anaa taze bir bebe daha 🥰sağlıkla büyüsün inşallah 🥰

Ah canım 🥰🥰
Senin de gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün

İyi olmanıza çok sevindim deprem bölgesinde olan olmayan hepimiz gerçekten çok etkilendik Rabbim bir daha yaşatmasın uzun süre de etkisinden çıkılmayacak büyük bişey yaşadık resmen😔valla şaka maka büyütüyorum kızı hiç geçmez dediğim günler geçiyor bir şekilde hem yorucu hem çok güzel 🥰

Beni zorlayan tek şey hala ağladığı zaman cidden çok sinirli asla kucak vs sakinleştirmiyor hele atak dönemlerinde uykusu gelsin uyumak için kriz geçiyor🤦‍♀️3. Ay kontrolünde hastahanede beni insanlar bu yüzden çok yıprattı karnı tok biliyorum uyku saati geldi başladı ağlamaya koridorda herkes başıma çullandı bi akıl verdi yetmedi biri çok sinirli epilepsi veya otizm olabilir dedi yüzüme şok oldum. Ne kadar eğitim alsak bişeyler bilsek de biri çocuğun için böyle söyleyince ne hissedeceğini bilemiyorsun, oysa dişi erken gelecekmiş belki onun da sıkıntısı var bide bebek bu yani ağlar ama yok sütün azdır yok ağlatma göbeği düşer diye diye beynimi yediler
Bosver cnm takma kafana herkes konuşur, Ömer 1 bucuk aylık bronşitten yattı hastanede, aaa kucucukmus nasıl usuttun dedi durdu herkes, öyle çok ağladım ki

Çok şükür cnm bol koşturmali geçiyor günlerimiz😍sen nasılsın prenses nasıl
Aynı şekildeyim canım büyük okula başladı onunla uğraşıyoruz.
Ee bebiş hanım da zaten çok hareketlendi.
Ben çok enerjisizim ama bilmiyorum belki de ramazan dolayısıyla böyleyimdir.🥴

Amin canım.🤲
Valla o ağlama muhtemelen koliktir canım bilmen lazım senin😊 Benim bebeler de böyle kolikler kız 3,5 aylık olunca azalmıştı.
Sana kolaylıklar diliyorum en zoru kolik sen o ağlayinca sakinliğini koru kolik müzikler var onları aç yada banyo yaptırın.
Zeytinyağıyla karnına masaj yap istersen Ayşe diye bi ebe vardı ondan aç izle.
Bol bol bitki çayları bayağ iyi geliyor seninkine de verebilirsin büyümüş zaten.
Papatya,rezene,kimyon tohumu karıştır demle.
Öyle abuk subuk konuşanları da hiiç takma öyle şey mi olurmuş yok otizm yok epilepsi.

X