- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.711
Her gittiğimde uyuyor nerdeyse ultrasonda bende ablası da babası da uykucuyuz umarım oğlumda uykucu olur aminnİnşallah cnm, yaramazlık değil de beni uykusuzluk çok yoruyor ya uyumayınca insanın enerjisi de olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her gittiğimde uyuyor nerdeyse ultrasonda bende ablası da babası da uykucuyuz umarım oğlumda uykucu olur aminnİnşallah cnm, yaramazlık değil de beni uykusuzluk çok yoruyor ya uyumayınca insanın enerjisi de olmuyor
Ben ve eşim de severiz uykuyu benim bu yaramaz aynı dayısına benzedi uyku konusundaki herseyi babası ya davranışları dış görünüşü.. Bide uykusu benzeseydiHer gittiğimde uyuyor nerdeyse ultrasonda bende ablası da babası da uykucuyuz umarım oğlumda uykucu olur aminn
Ay yok dur bilemem bi de öyle geçti içimden gönül gözüm de şokBundan sonra grupta cinsiyet soranlara seni etiketlerim bak neler oluyor nasıl oldu buu
Yaa maşallah cnm Allah analı babalı büyütsünbenim yeğenlerim de 34 haftalık doğdular bi hafta kuvezde kaldılar sonra geldiler eve, şimdi koca adam oldular 12 yaşındalarsenin cinsiyetler neydi cnm iki kız miydi unuttumKızlar selam Ben ikizlerime aniden suyumun gelmesiyle doğum yaptım. 34+6 ydım. Küvezdeler şuanda. Siz kader ortaklarımla da paylaşmak istedim burcusami Teneffus Zili PembeAnkaKusu
Ha-ri R Random3 ejce Sohrab ve adını yzmayı unuttuklarım.
Maşallah kuzum Allah analı babalı büyütsün.Kızlar selam Ben ikizlerime aniden suyumun gelmesiyle doğum yaptım. 34+6 ydım. Küvezdeler şuanda. Siz kader ortaklarımla da paylaşmak istedim burcusami Teneffus Zili PembeAnkaKusu
Nasılsın canım?Oğluş nasıl?Yaa maşallah cnm Allah analı babalı büyütsünbenim yeğenlerim de 34 haftalık doğdular bi hafta kuvezde kaldılar sonra geldiler eve, şimdi koca adam oldular 12 yaşındalarsenin cinsiyetler neydi cnm iki kız miydi unuttum
Aa çok sevindim canım gözünüz aydın
İki erkek canım. Miniciklerdi gösterdi doğunca doktor.Yaa maşallah cnm Allah analı babalı büyütsünbenim yeğenlerim de 34 haftalık doğdular bi hafta kuvezde kaldılar sonra geldiler eve, şimdi koca adam oldular 12 yaşındalarsenin cinsiyetler neydi cnm iki kız miydi unuttum
Amin sağol canım evet sezeryan olduMaşallah kuzum Allah analı babalı büyütsün.
Sağ salim yanınıza gelsinler
Seni de kuzularını da öpüyorum çok geçmiş olsun.
Doğum sezeryan mi oldu?
Ah canımKızlar selam Ben ikizlerime aniden suyumun gelmesiyle doğum yaptım. 34+6 ydım. Küvezdeler şuanda. Siz kader ortaklarımla da paylaşmak istedim burcusami Teneffus Zili PembeAnkaKusu
Sağol canım. Çok şükür seninde gözün aydınAh canım
Onlar çok güçlü kavuşmanıza az var duacıyım
Ben de kızımı 19!günlük yaptım kızlar, 38+3 de geldi benim de erkenci kuşum.. sabah suyum gelmişti sağlıkla aldım kucağıma şükür
Yaaa gözün aydın sağlıkla eve geldikleri günleri de görmek nasip olsun nasıllar peki sen nasılsın şimdiKızlar selam Ben ikizlerime aniden suyumun gelmesiyle doğum yaptım. 34+6 ydım. Küvezdeler şuanda. Siz kader ortaklarımla da paylaşmak istedim burcusami Teneffus Zili PembeAnkaKusu
İyi olmanıza çok sevindim deprem bölgesinde olan olmayan hepimiz gerçekten çok etkilendik Rabbim bir daha yaşatmasın uzun süre de etkisinden çıkılmayacak büyük bişey yaşadık resmenvalla şaka maka büyütüyorum kızı hiç geçmez dediğim günler geçiyor bir şekilde hem yorucu hem çok güzelHa-ri de bebiş büyütüyordur şimdi
Ben deprem bölgesinde olduğum için kızlar sallanıyordu burası da. Biz de içsel olarak çok etkilendik o süreçte buralara hiç gelemedim.Hala beklenen bir deprem var diyorlar ama hepimiz unuttuk tabi Öyle
de yaşanmıyor cidden.
Sizleri soramadım affolaHepiniz iyisinizdir inş. Hepinizin iyi olmasını mutlu olmasını gönülden diliyorum.
Kocaman sarıldım hepinize, öpüyorum
Hakkınızı helal edin.
Anaa taze bir bebe daha sağlıkla büyüsün inşallahAh canım
Ben de kızımı 19!günlük yaptım kızlar, 38+3 de geldi benim de erkenci kuşum.. sabah suyum gelmişti sağlıkla aldım kucağıma şükür
Çok şükür cnm bol koşturmali geçiyor günlerimizsen nasılsın prenses nasılNasılsın canım?Oğluş nasıl?
Senin de gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsünAh canım
Bosver cnm takma kafana herkes konuşur, Ömer 1 bucuk aylık bronşitten yattı hastanede, aaa kucucukmus nasıl usuttun dedi durdu herkes, öyle çok ağladım kiİyi olmanıza çok sevindim deprem bölgesinde olan olmayan hepimiz gerçekten çok etkilendik Rabbim bir daha yaşatmasın uzun süre de etkisinden çıkılmayacak büyük bişey yaşadık resmenvalla şaka maka büyütüyorum kızı hiç geçmez dediğim günler geçiyor bir şekilde hem yorucu hem çok güzel
Beni zorlayan tek şey hala ağladığı zaman cidden çok sinirli asla kucak vs sakinleştirmiyor hele atak dönemlerinde uykusu gelsin uyumak için kriz geçiyor3. Ay kontrolünde hastahanede beni insanlar bu yüzden çok yıprattı karnı tok biliyorum uyku saati geldi başladı ağlamaya koridorda herkes başıma çullandı bi akıl verdi yetmedi biri çok sinirli epilepsi veya otizm olabilir dedi yüzüme şok oldum. Ne kadar eğitim alsak bişeyler bilsek de biri çocuğun için böyle söyleyince ne hissedeceğini bilemiyorsun, oysa dişi erken gelecekmiş belki onun da sıkıntısı var bide bebek bu yani ağlar ama yok sütün azdır yok ağlatma göbeği düşer diye diye beynimi yediler
Aynı şekildeyim canım büyük okula başladı onunla uğraşıyoruz.Çok şükür cnm bol koşturmali geçiyor günlerimizsen nasılsın prenses nasıl
Amin canım.İyi olmanıza çok sevindim deprem bölgesinde olan olmayan hepimiz gerçekten çok etkilendik Rabbim bir daha yaşatmasın uzun süre de etkisinden çıkılmayacak büyük bişey yaşadık resmenvalla şaka maka büyütüyorum kızı hiç geçmez dediğim günler geçiyor bir şekilde hem yorucu hem çok güzel
Beni zorlayan tek şey hala ağladığı zaman cidden çok sinirli asla kucak vs sakinleştirmiyor hele atak dönemlerinde uykusu gelsin uyumak için kriz geçiyor3. Ay kontrolünde hastahanede beni insanlar bu yüzden çok yıprattı karnı tok biliyorum uyku saati geldi başladı ağlamaya koridorda herkes başıma çullandı bi akıl verdi yetmedi biri çok sinirli epilepsi veya otizm olabilir dedi yüzüme şok oldum. Ne kadar eğitim alsak bişeyler bilsek de biri çocuğun için böyle söyleyince ne hissedeceğini bilemiyorsun, oysa dişi erken gelecekmiş belki onun da sıkıntısı var bide bebek bu yani ağlar ama yok sütün azdır yok ağlatma göbeği düşer diye diye beynimi yediler