Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım sorun değil. Ben de giremiyorum ard arda birkaç gün. Koşturmacada vakit kalmıyor, anlayabiliyorum. Kızın vardı değil mi senin? Hazır mı kardeşe😁
O çok istiyordu zaten canım ☺️ bide erkek olsun diyordu 😆 Allah onun gönlüne göre verdi, şimdilik çok seviyor doğunca durumlar değişebilir gibi bakalım, siz nasılsınız ne kadar oldu bebiş seninde oğlun var diye hatırlıyorum 🥰

Kızlar hepinizi tek tek alıntılayamadım çok sağolun 🥰bizim Leyloş iyi çok şükür amaa biz pert 😂bugün memlekete geldik ama nasıl gelmek beni bitirdi arkada 😅eşimin sülale aile ilk kez gördü hepsinin gözü korktu çocuktan tam bir kolik ya 😂😂

O çok istiyordu zaten canım ☺️ bide erkek olsun diyordu 😆 Allah onun gönlüne göre verdi, şimdilik çok seviyor doğunca durumlar değişebilir gibi bakalım, siz nasılsınız ne kadar oldu bebiş seninde oğlun var diye hatırlıyorum 🥰
Başlarda biraz kıskançlık olur ama sonra alışır bence. Kız büyük olunca daha iyi oluyor sanki. Anaç oluyorlar çünkü. İnşallah çok güzel anlaşırlar🌸 evet oğlum var😅 biz iyiyiz canım çok şükür. Salı günü doğum günü😢 yarın kutlayacağız nasipse haftaiçi zor olur bana diye düşündük. Yenidoğan çekimi çok istemiştim nasip olmamıştı, o yüzden o gün de birkaç foto çektireceğim🤗

Kızlar hepinizi tek tek alıntılayamadım çok sağolun 🥰bizim Leyloş iyi çok şükür amaa biz pert 😂bugün memlekete geldik ama nasıl gelmek beni bitirdi arkada 😅eşimin sülale aile ilk kez gördü hepsinin gözü korktu çocuktan tam bir kolik ya 😂😂
Leyloşla maceralar basladı mı ☺️

Leyloşla maceralar basladı mı ☺️
Hem nasıl macera şu zamana kadar aileden kim görüdü ise gözü korktu, eşimin yengesi ben ikiz büyüttüm böyle zorlanmadım dedi 😂😂aman sağlığı yerinde olsun geçecek illa bu günler ama şuan tatil dönüşü o araba ile yine nasıl gideceğiz bilmiyorum 😂

Hem nasıl macera şu zamana kadar aileden kim görüdü ise gözü korktu, eşimin yengesi ben ikiz büyüttüm böyle zorlanmadım dedi 😂😂aman sağlığı yerinde olsun geçecek illa bu günler ama şuan tatil dönüşü o araba ile yine nasıl gideceğiz bilmiyorum 😂
Yolculuk Ömer için de çok zor oluyor tatile gidicez yazin şimdiden düşünüyorum napcaz diye, bayram için de memlekete gidicez 1 bucuk saat oyalarim inşallah diyorum 😆

Bak sana diyorum o kız cok zeki, cok basarili olcak, cocuklugunda boyle olan bebekler ılerızekalı oluyormus☺️

Yolculuk Ömer için de çok zor oluyor tatile gidicez yazin şimdiden düşünüyorum napcaz diye, bayram için de memlekete gidicez 1 bucuk saat oyalarim inşallah diyorum 😆
Ben gerçekten dayak yemişten beter oldum tabiki yorulup uyuduğu da oldu ama uyandığında sakin bir ortam değil ya sinirden emmedi bile hanımefendi 🤦‍♀️😅ama şimdi taşlar yerine oturdu kv ben hiç bir yere gidemezdim diyor eşim için zor bir çocukmuş kızı da işte ondan kalır yanı yok 😂

X