Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy geçmiş olsun canım. Zordur eminim bakalım bizimkiler nasıl olacak 🤭 tek olsa neyse de iki olunca aman kucağa alıştırma, sallamaya alıştırma diyorlar da göreceğiz 😀
Valla cnm bebeğine göre değişiyor ya malesef onlara ayak uyduruyoruz, genelde ikizlerin biri sakin biri yaramaz oluyor ☺️

Benimde 27 ocaktı canım 😓 26sında hastaneye yattım.. Sebep bebekte birçok sorun olmasıydı canım. Baş sebep folik asit yetersizliğine bağlı spina bfida. Gebelik olmadı çünkü korunuyorum kuzu. En az 3 ay önce folik asit kullanmam gerekiyor. 10 mayısta süre doluyor bakalım kısmet kuzu. Yaa kalbi durmuştu ha 😔 ne acı canım.. Aynı zamanlarda aynı üzüntülerden geçmişiz. Sen istiyor musun hamilelik. Kendini toparlayabildin mi? Nasıl hissediyorsun?
Merhaba aynı şeyleri yaşamışız tıpkısının aynısı acınızı en iyi ben anlarım.Tekrar gebe kaldınız mı merak ettim ?Ben şu an 13 haftalık gebeyım ve çok korkuyorum aynı şeyleri yaşatmaktan yıllardır folık asıt kullanıyorum.

Merhaba aynı şeyleri yaşamışız tıpkısının aynısı acınızı en iyi ben anlarım.Tekrar gebe kaldınız mı merak ettim ?Ben şu an 13 haftalık gebeyım ve çok korkuyorum aynı şeyleri yaşatmaktan yıllardır folık asıt kullanıyorum.
Yeni girdim canım, ay kötü birşey oldu sandım, sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, sakin ol bak nerdeyse haftamız bile aynı, tekrar gebeyim 🥳 13+6, hatta bugün kaybım olduğu için az önce perinatalogdan çıktım, bebeğimin herşeyi saglıklı hatta hafta olarak önden gidiyor 🙏 şükürler olsun. Kaygını korkunu ćok iyi anlıyorum, bende 2 liye kadar çok gergindim. Devletteki doktor gayet sağlıklı dedi ve perinatalogla takip edelim dedi, tekrardan 22 de detaylıya gireceğim, lütfen iyi ol güvenilir iyi bir doktora git, gerekirse erken haftalarda perinatologa görün

Yeni girdim canım, ay kötü birşey oldu sandım, sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, sakin ol bak nerdeyse haftamız bile aynı, tekrar gebeyim 🥳 13+6, hatta bugün kaybım olduğu için az önce perinatalogdan çıktım, bebeğimin herşeyi saglıklı hatta hafta olarak önden gidiyor 🙏 şükürler olsun. Kaygını korkunu ćok iyi anlıyorum, bende 2 liye kadar çok gergindim. Devletteki doktor gayet sağlıklı dedi ve perinatalogla takip edelim dedi, tekrardan 22 de detaylıya gireceğim, lütfen iyi ol güvenilir iyi bir doktora git, gerekirse erken haftalarda perinatologa görün
Tabiki perinatolojide baktı ikili taramama ve çok şükür temiz çıktı.Gel gör ki benim hastaneye gıdıp odadan çıkana kadar kalbim neremde atıyor bilmiyorum.Bu vesvese bana ve bebegıme çok zarar verıyor.Yıllardır folık asıt kullanıyorum hem de folbıol gene de korkuyorum rabbım bize sana merhamet etsin ınsallah arkadaşım 🤲🏻

Tabiki perinatolojide baktı ikili taramama ve çok şükür temiz çıktı.Gel gör ki benim hastaneye gıdıp odadan çıkana kadar kalbim neremde atıyor bilmiyorum.Bu vesvese bana ve bebegıme çok zarar verıyor.Yıllardır folık asıt kullanıyorum hem de folbıol gene de korkuyorum rabbım bize sana merhamet etsin ınsallah arkadaşım 🤲🏻
Amin amin amin ❤️ aynı korkular canım, bazen hastane doktor bile görmek istemedim, terminsayondan sonra uzun süre doktora gitmedim küstüm resmen sonra napıyorsun dedim ve rahme baktırmak için 1 2 gittim. Sağlıkla gelsin miniklerimiz 🙏☺️

Bol yeşillik yemenizi de tavsiye ederim ayrica brokololi ve ıspanağın mevsimi geçmek üzere ama yeşil olan tüm sebzelerde folik var. Roka bolca maydanoz da abartmadan salatalara falan koyabilirsiniz marul. Pancar bunlari bolca tüketin. Şifa olsun insallah bir seyler yapıyor olmak size de iyi hissettirir.

Bol yeşillik yemenizi de tavsiye ederim ayrica brokololi ve ıspanağın mevsimi geçmek üzere ama yeşil olan tüm sebzelerde folik var. Roka bolca maydanoz da abartmadan salatalara falan koyabilirsiniz marul. Pancar bunlari bolca tüketin. Şifa olsun insallah bir seyler yapıyor olmak size de iyi hissettirir.
Hepsını yapıyorum vücudumu güzel hazırlamıştım gebe kalmadan önce 6 ay aralıksız avakado yedim gebelikten önce .Su anda da elimden geldıgınce yapıyorum .Ama yaşadığımız acı çok büyüktü ve su an sevıncımın önüne gecebılıyorz.Güzel dualarınızda bana da yer verırsenız çok sevınırım en azından vesveseme kurtulsam bana yeter 🤲🏻💙

Hepsını yapıyorum vücudumu güzel hazırlamıştım gebe kalmadan önce 6 ay aralıksız avakado yedim gebelikten önce .Su anda da elimden geldıgınce yapıyorum .Ama yaşadığımız acı çok büyüktü ve su an sevıncımın önüne gecebılıyorz.Güzel dualarınızda bana da yer verırsenız çok sevınırım en azından vesveseme kurtulsam bana yeter 🤲🏻💙
O telaş hepimizde var inanın ben de iki yavrumu kaybettim simdi riskli süreci atlattık her sey yolunda ama yine de hep bir acabam var. Ama hamileliğimin keyfini çıkartıyorum cunku üzülünce her sey daha iyi olmuyor simdi sevinmesem Allah korusun bir sey olsa daha az mi üzülecem hayır.o yüzden siz de mucizenizin tadını çıkartın kendinizi de bebeğinizi de etrafınızdaki sevdiklerinizi de uzmeyin. Sebebini biliyordunuz ve elinizden geleni yaptınız tedbir bizden taktir allahtan.💕 her sey guzel olucak insallah 🌸

O telaş hepimizde var inanın ben de iki yavrumu kaybettim simdi riskli süreci atlattık her sey yolunda ama yine de hep bir acabam var. Ama hamileliğimin keyfini çıkartıyorum cunku üzülünce her sey daha iyi olmuyor simdi sevinmesem Allah korusun bir sey olsa daha az mi üzülecem hayır.o yüzden siz de mucizenizin tadını çıkartın kendinizi de bebeğinizi de etrafınızdaki sevdiklerinizi de uzmeyin. Sebebini biliyordunuz ve elinizden geleni yaptınız tedbir bizden taktir allahtan.💕 her sey guzel olucak insallah 🌸

Evet kullanıyorum, salı günü randevum var o zamana kadar bekleyeyim o zaman.

Ovulasyon testi yaptım, silik çıktı. Yumurtlama değil demek ki, heyecanım geçtim 😂😂
Merhaba hsg sonrası antibiyotik kullanmak enfeksiyonu önler mi ?

Merhaba bu sayfaya yolu düşen arkadaşlarım.. Hepimiz benzer tecrubelere sahibiz..sormak ıstediğiniz sorularınız olursa seve seve yardımcı oluruz, bundan sonrasında daha bilinclı adım atmak çok önemli çünkü.. insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız 🥰🙏🏻

Umudumuzu kaybetmeden,isyan etmeden kaldığımız yerden devam :KK68:

Aşağıdaki tablo düşük yaptıktan sonra yeniden gebe kalıp bebeklerini sağlıkla kucagına alan ve kucagına almak için gün sayan annelerimizin tablosudur ❣️

KULLANICI ADIBAT
@Katre-i Matemm25.12.2020 :emir_bebek:💗
@Kalbim7321.01.2021 :emir_bebek:💙
@Liloss27.01.2021 :emir_bebek:💙
@kelebek333310.02.2021 :emir_bebek:💙
@Smyrra17.03.2021 :emir_bebek:💙
@Teneffus Zili22.03.2021 :emir_bebek:💗
@Summerwinter27.03.2021 :emir_bebek:💗
@Elikan26.04.2021 :emir_bebek:💗
@Rhea Silvia13.05.2021 :emir_bebek:💙
@PembeAnkaKusu01.06.2021 :emir_bebek:💗💙
burcusami burcusami 09.06.2021 :emir_bebek:💙
C celiklady 12.08.2021 :emir_bebek:💙
@windream20.08.2021 :emir_bebek:💙
@Dh12091030.08.2021 :emir_bebek:💙
@newnew29.09.2021 :emir_bebek:💙
@Bonncuk05.10.2021 :emir_bebek:💙
@-C-A-N-A-N-09.10.2021 :emir_bebek:💙
@karaca344321.10.2021 :emir_bebek:💗
@senistiyorruj25.10.2021:emir_bebek:💙
@Doktoraliguru16.11.2021 :emir_bebek:💙💙
@Lalalala115.12.2021:emir_bebek:💙
@Selizay01.04.2022:emir_bebek:💙
@Aklimtrakyada12.05.2022 :emir_bebek:💙
@Ha-ri16.05.2022 :emir_bebek:💗
@Yazin Sevinci03.06.2022 :emir_bebek:💙
@Rande19.06.2022 :emir_bebek:💗
@sutlaacc09.09.2022 :emir_bebek:💙💙
Melikeben Melikeben 26.12.2022 :emir_bebek:
@Random32022 :emir_bebek:
Merhaba ben 1 Nisan günü çatlama iğnesi oldum heyecanlanıp 5 Nisan günü kan testi verdim 46.69 çıktı doktorum erken gebelik dedi daha sonra 7 Nisan tekrar kan testi verdim ve 17 çıktı bu sefer de doktorum kimyasal gebelik olabilir dedi. Sizce çatlama iğnesinden hemen sonra test yaptığım için mi o kadar yüksek çıktı zamanla vücudum da kaybolduğu için daha sonradan düşük çıktı yoksa gerçekten düşük mü yapacağım cevaplarsanız sevinirim çünkü çok üzülüyorum😭😭

X