Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba, ben de uzun bir bekleyişten sonra bebeğime kavuşanlardanım hamdolsun. Yaşadığımız zor süreçte desteğini çok hissettiğim arkadaşlarım oldu, başta Sohrab Sohrab olmak üzere. Hepinize teşekkür ediyorum. Bekleyenlerin bir an evvel sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. Sevgilerimle..🌸

Arkadaşlar merhaba, ben de uzun bir bekleyişten sonra bebeğime kavuşanlardanım hamdolsun. Yaşadığımız zor süreçte desteğini çok hissettiğim arkadaşlarım oldu, başta Sohrab Sohrab olmak üzere. Hepinize teşekkür ediyorum. Bekleyenlerin bir an evvel sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. Sevgilerimle..🌸
Allah analı babalı büyütsün cnm

Tebrik ediyorum sağlıkla huzurla allahim analı babalı büyütmeyi nasip etsin, yavrunuzu size bağışlasın gözünüz Aydın 🌸

Sağolun kızlar 🙏 biz Mersin'de yaşıyoruz ama deprem süresince Adana'daydım ailemin yanında. Döndük Mersin'e, tekrar oldu. Bizim burdaki evimiz 7.kat çok kötü sallanıyoruz. Annemin Adana'da evi müstakil giriş kat orada hemen kaçabiliyorduk dışarıya
Yaa ben senin Mersin'de olduğunu yeni hatırladım girdim bakayım diye. Çok geçmiş olsun canım. Çocuklar nasıllar? Yanınızdalar mıydı?

Benim bir önceki gebeliğimde bebeğin kalbi durmuş 9 hastalıkken 12. Haftada ikili test icin gittiğimde öğrenmiştim. İki tane dil altı dört tane de vajinadan verdiler bu ilacı kanama başlatıyor sonrasında da kürtaja almışlardı beni bebek büyük kendi düşmez diye. Cok geçmiş olsun allahim gönlünüze ferahlık versin 😔
Canim.selam..
Ben cumartesi kürtaj oldum.ilk üç gün leke.seklinde kanamam oldu..
Dün biraz yoğun geldi .birde bugün..
Yani çok aairi değil ama ilk güne gore fazla..
Metiler içsem mi bilemedim..

İçerisi temizleniyor belki dedim..
Antibiyotik vermisti doktor, birde majezik

Canim.selam..
Ben cumartesi kürtaj oldum.ilk üç gün leke.seklinde kanamam oldu..
Dün biraz yoğun geldi .birde bugün..
Yani çok aairi değil ama ilk güne gore fazla..
Metiler içsem mi bilemedim..

İçerisi temizleniyor belki dedim..
Antibiyotik vermisti doktor, birde majezik
Cok geçmiş olsun Allah’ım kalbinize ferahlık versin😔
Benim 20 gün boyunca neredeyse geldi kanamam metiler kullanmanıza gerek yok.
10 gün sonra doktor kontrole çağırmıştır muhtemelen mutlaka gidin parça kalıp kalmadığına bakılıyor kalmazsa da kanama gelmeye devam ediyor bazen leke seklinde.
Antibiyotiği bitirin mutlaka kullanın. Agriniz olursa agri kesici marjezik alabilirsiniz benim olmamıştı ağrım.

10 gün sonra doktor kontrole çağırmıştır muhtemelen mutlaka gidin parça kalıp kalmadığına bakılıyor kalmazsa da kanama gelmeye devam ediyor bazen leke seklinde.
Antibiyotiği bitirin mutlaka kullanın. Agriniz olursa agri kesici marjezik alabilirsiniz benim olmamıştı ağrım.
Çok teşekkür ederim canım benim ❤️
Evet bu cumartesi kontrole gideceğim..
İnşallah bende sağa salim atlatırim süreci...
Aynen antibiyotik içiyorum, metiler için adetten çok yoğun kanama olursa iç demişti..şuan âdet kanaması gibi bakalım..

Çok teşekkür ederim canım benim ❤️
Evet bu cumartesi kontrole gideceğim..
İnşallah bende sağa salim atlatırim süreci...
Aynen antibiyotik içiyorum, metiler için adetten çok yoğun kanama olursa iç demişti..şuan âdet kanaması gibi bakalım..
Benden hatta parça gibi bir sey de düşmüştü ekstra ilaç kullanmadan ilkinde.
Umarım bir sorun yaşamazsınız bu konuda. Kalbinizi bozmayın cok sor süreçler sizi anlıyorum. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. Size söz veriyorum geçmeyecek acısı hep içinize olacak ama azalacak. Allahim bu derdinizi unutturacak cok güzel mutluluklar yaşatsın size dilerim en yakın zamanda sağlıklı gebeliğiniz olsun.

Benden hatta parça gibi bir sey de düşmüştü ekstra ilaç kullanmadan ilkinde.
Umarım bir sorun yaşamazsınız bu konuda. Kalbinizi bozmayın cok sor süreçler sizi anlıyorum. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. Size söz veriyorum geçmeyecek acısı hep içinize olacak ama azalacak. Allahim bu derdinizi unutturacak cok güzel mutluluklar yaşatsın size dilerim en yakın zamanda sağlıklı gebeliğiniz olsun.
Benden de dünden beri minik minik pıhtılar düşüyor...
Evet kesinlikle öyle ancak biz anlıyoruz birbirimizi🌸
1kimyasal,1dis gebelik yaşadım..bu yavrumda tüp bebekti ama kesem duzensizdi gelişmedi...
Aminnn canım inşallah 🤲💜 Rabb'im hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲

Benden de dünden beri minik minik pıhtılar düşüyor...
Evet kesinlikle öyle ancak biz anlıyoruz birbirimizi🌸
1kimyasal,1dis gebelik yaşadım..bu yavrumda tüp bebekti ama kesem duzensizdi gelişmedi...
Aminnn canım inşallah 🤲💜 Rabb'im hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲
Bu arada ben yumurta kalitesini arttırmak icin mfk nin adendo diye bir ürününü kullandım bilmiyorum duydunuz mu? Buradan tekrarlayan dusuk yapan bir arkadaş önermişti çalıştığım yerde de es paketi vs kullanıp hamile kalan vardı. Ben kullanmaya başladim 10 gün sonra hamile kaldım kendi doktorum bu gün yapacağım yumurtlamanın 3 ay önceden hazırlandığını söylüyor belki etkisi olmadı ama ben inanarak kullandığım icin faydasını gördüm hala da kullanıyorum gunde bir kere belki sizin de aklınızda olsun.

Bu arada ben yumurta kalitesini arttırmak icin mfk nin adendo diye bir ürününü kullandım bilmiyorum duydunuz mu? Buradan tekrarlayan dusuk yapan bir arkadaş önermişti çalıştığım yerde de es paketi vs kullanıp hamile kalan vardı. Ben kullanmaya başladim 10 gün sonra hamile kaldım kendi doktorum bu gün yapacağım yumurtlamanın 3 ay önceden hazırlandığını söylüyor belki etkisi olmadı ama ben inanarak kullandığım icin faydasını gördüm hala da kullanıyorum gunde bir kere belki sizin de aklınızda olsun.
tupe baslamadan once kullandık canım, kalıtelı embrıyolarım oluştu..
esımde kullanmıstı bende ,
kac aylık hamılesın canım?

18 haftaligim . Hamileligim kanamaliydi hep yatarak geçirdim. Kalp seklinde rahim olmasi ve perdeli olmasi sebebiyle düşük ve erken doğum riskim vardi. Doktorum kurtaj sonrasi hemen hamile kalmam ile ilgili bir sorun yasamadigimi soyledi. Cunku rahim ağzı olculerim iyi,ben rahim bozuklugundan sorun yasiyorum.
A Aklimtrakyada Merhaba, ben sizinle aynı durumdayım gebeliğiniz nasıl geçti acaba ? Rahim ağzı ölçünüz neydi kaçıncı haftada doğum yaptınız? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler

canımm ben gecen hafta kontrole gıttım,
patalojı sonucumda mol gebelık gecırdıgım ortaya cıktı- üzüm gebeliği ..
sonucta şükür kanserlı yapı yok ama tabı ben şok oldum doktor da şok oldu..
beta verdım hala yuksek 2354.. kurtajdan bır hafta sonra ..
sımdı takıp edecegız bu cumartesı yıne kontrol ve kan.. sonrasında hala dusmedı ıse metotraksate olcam ..
bır senede kesınlıkle hamılelık yasak ve her ay kan verıcem

canımm ben gecen hafta kontrole gıttım,
patalojı sonucumda mol gebelık gecırdıgım ortaya cıktı- üzüm gebeliği ..
sonucta şükür kanserlı yapı yok ama tabı ben şok oldum doktor da şok oldu..
beta verdım hala yuksek 2354.. kurtajdan bır hafta sonra ..
sımdı takıp edecegız bu cumartesı yıne kontrol ve kan.. sonrasında hala dusmedı ıse metotraksate olcam ..
bır senede kesınlıkle hamılelık yasak ve her ay kan verıcem
Ben de okudum cok mol gebeliği dusuk sürecinde nedir niye basıma gelir derken ama etrafımda ve burada kimsede denk gelmedim cok nadir görülürmüş zaten ama farkedilmesine sevindim cunku kötü şeyleri düşünmeyelim ama rahmin alınmasına kemoterapiye giden senaryoları da oluyormus. Simdi zor bir süreç sizi bekliyor ama tedavisi mümkün allahim iyi insanlara ve doktorlara denk getirsin suan önemli olan siz ve sizin sağlığınız en kısa sürede atlatırsınız bu süreci umarım. 1 sene sonra da guzel haberlerinizi alırız tedavi süresince de yazın buraya aklımız kalmasın sizde.
Biz bizim icin hayırlı olanı bilmiyoruz ama allahim bu dertlerimizi unutturacak başka dertler vermesin diyelim. Cok çok geçmiş olsun😔

Ben de okudum cok mol gebeliği dusuk sürecinde nedir niye basıma gelir derken ama etrafımda ve burada kimsede denk gelmedim cok nadir görülürmüş zaten ama farkedilmesine sevindim cunku kötü şeyleri düşünmeyelim ama rahmin alınmasına kemoterapiye giden senaryoları da oluyormus. Simdi zor bir süreç sizi bekliyor ama tedavisi mümkün allahim iyi insanlara ve doktorlara denk getirsin suan önemli olan siz ve sizin sağlığınız en kısa sürede atlatırsınız bu süreci umarım. 1 sene sonra da guzel haberlerinizi alırız tedavi süresince de yazın buraya aklımız kalmasın sizde.
Biz bizim icin hayırlı olanı bilmiyoruz ama allahim bu dertlerimizi unutturacak başka dertler vermesin diyelim. Cok çok geçmiş olsun😔
evett çok ileri dereceye giden durumlar olabiliyormuş,
ınsallah benımkısı saglıkla sonlanır, gunlerdır baş ağrısı cekıyorum ..
degerım yuksek sankı o kafamı cok kurcalıyor .. kurtaj sonrası 7.gun 2354 cıktı beta..
kemoterapı durumu metotraksate ıle uygulanıyormus burdan bır ıkı kısı ıle konustum..
evet şuan sadece ıyılesmeyı diliyorum,sağlıkla bunuda atlatırım ınsallaahh..
amiinn canım, herseyde vardır bır hayır ...
Rabbım bunların mukafatını saglıklı hayırlı evlatlat ıle verecektir,çok inanıyorum :KK36: :KK200:

X