Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gaz damlası kullanıyorum kendim de çayları içiyorum belki faydası olacaktı bilmiyorum ama bu ara ister istemez benim ruh halim onu da etkiliyordur sütüm bile etkilendi haberlere bakmasan da insanın aklından çıkmıyor olanlar

Çok teşekkür ederim arkadaşım bilgiler için.

Herkes iyi olsun inşallah…

Ay çok sevindim cok şükür

Öyle cnm hepimiz aynıyız.. Nasıl gidiyor bebeğin nasıl

Öyle cnm hepimiz aynıyız.. Nasıl gidiyor bebeğin nasıl
çok şükür canım büyüyor Allaha emanetler, bi öksürük bi hapşırık gidiyoruz genel salgınlardan hepsi etkileniyor.
bende iş yogunluğu hayat telaşı aynı canım sizler napıyorsunuz nasıl bebişler

Öyle cnm havalar fena ondandır, bizim de aynı ara verdik depremden dolayı okula pazartesi başlıyorum, nöbetim de başlıyor biraz zor gelicek ama napalim.. Ömer 1 yaşına girdi, çok hareketli uykusuz bi bebek zorluyor beni baya ama çok şükür iyiki var..

Herkesin iyi olmasına sevindim. Benim ikizler 7 aylik oldular ve yoğun olduğu için giremiyorum artık eskisi gibi. Ülke olarak doğrudan dolaylı hepimiz etkileniyoruz benim sütüm baya azaldı. Bu grupta düşüktü yeniden hamilelikti derken baya bir paylaşım yaptık.oyuzden merak edip girdim. Hepimize sağlıklı günler diliyorum.

çok şükür canım Allaha emanetler şükür ki evlatlarımız yanımızda tek derdimiz uykusuz kalmak olsun.
bizde aynı durumdayız gece anneee diye uyanmalar, yapışık gezmeler, kimseye gitmek istememeler...şükür ki annem bakıyor gündüz ona eziyet etmiyor ama ben gelince sürekli evi geziyoruz ya kucakta yada parmağımdan tutuyor yatana kadar ayrı kaldığımız zamanın acısını çıkarıyor sanki :)
şimdide bir utanma halleri çıktı, birinden çekindiyse utandıysa Allahımmm kaburgalarımdan içeri girmeye çalışıyor :)
öyle işte günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile :)

Benimkide aynı anneme çok sıkıntı yaratmıyor bana yaptığı kadar.. Ama çok hareketli bi çocuk yerinde durmuyor annem hep peşindeyim diyo.. Ben eve gelince aynı dediğin gibi memeden ayrılmıyor Ömer de.. İnsan eve gelince dinlenmek istiyor ama ne mümkün

Canım sormuşsun sağolasın ilk günler giremedim telaştan sonra da sayfa kapandı zaten. Şimdilik iyiyiz sürekli sallanıyoruz herkesin psikolojisi alt üst oldu artık. Allah bi daha yaşatmasın
Canım sen neredeydin?

Canım sormuşsun sağolasın ilk günler giremedim telaştan sonra da sayfa kapandı zaten. Şimdilik iyiyiz sürekli sallanıyoruz herkesin psikolojisi alt üst oldu artık. Allah bi daha yaşatmasın
Allah yardımcıniz olsun cnm hangi şehirde yaşıyorsun

Canım sen neredeydin?

Allah yardımcıniz olsun cnm hangi şehirde yaşıyorsun
Sağolun kızlar biz Mersin'de yaşıyoruz ama deprem süresince Adana'daydım ailemin yanında. Döndük Mersin'e, tekrar oldu. Bizim burdaki evimiz 7.kat çok kötü sallanıyoruz. Annemin Adana'da evi müstakil giriş kat orada hemen kaçabiliyorduk dışarıya

Yaa nasıl annenlerin evi ne durumda, annenler nasıl

Canım Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten herkes korku içinde yaşıyor burda bile oralarda daha fenadır

Yaa nasıl annenlerin evi ne durumda, annenler nasıl
Annemlerin evi iyi durumda ama adana hiç gösterildiği gibi değil. Şu anda hala binalar bomboş binlerce ev hasarlı. En ufak bir sansıntıyı bile kaldıramaz. Çok bina yıkıldı, çok insan öldü. Çoğunun cesedini bile çıkarmadan üstünü kapattılar enkazların. Allah bi daha yaşatmasın hiçkimseye
Canım Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten herkes korku içinde yaşıyor burda bile oralarda daha fenadır
Bugün yine bütün Mersin sokaklara döküldü. Niğde merkezli deprem oldu bu sefer burası da çok sallandı. Hala mersini ohal kapsamına almadılar, okulları tatil etmediler hiçbir yere kımıldayamıyoruz sürekli sallanıyoruz. İlla yıkım olmalı, birileri ölmeli önlem almak için. Hayret valla... Her yer korku içinde tabii Allah korusun

Annenler için sevindim cnm ama oradaki insanlar için üzüldüm Allah yardımcılari olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…