Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyiz canım çok şükür. Yazmıştım görmemişsindir. Sen nasılsın?
Farketmemisim cnm kusura bakma, bursadayim ben bi sıkıntı yok ama psikolojik olarak iyi değilim ya, Malatya ilk görev yerimdi komşularımız iyi ama akrabalarından ölen çok

Farketmemisim cnm kusura bakma, bursadayim ben bi sıkıntı yok ama psikolojik olarak iyi değilim ya, Malatya ilk görev yerimdi komşularımız iyi ama akrabalarından ölen çok
Psikolojik olarak hiç iyi değiliz canım . aklımız orada hep. Hadi yaa çok geçmiş olsun Allah rahmet eylesin

Kızlar merhabalar bayadır yoktum, hatırlarsınız belki covid sebebi ile bende temmuzda kürtaj olmustm burdan baya destek olmustumuz bana hepiniz sağolun
Umarım hepiniz iyisinizdir. Depremde yakınlarını kaybedenlerin başı sağolsun oralarda olan herkesin Allah yardımcısı olsun rabbim hepinizi korusun

Kolay gelsin tatlı hanımlar!

Allahım en yakın zamanda hepinizin gönlüne göre versin inşallah.

Her şey yolundadır hepiniz iyisinizdir inşallah…

Sohrab iyisindir sen de inşallah…

Kızlar selam..
Ben tüp bebek ile.hamileyim 6haftalik.
Ama gebelik sağlıksız , pazartesi ye kadar bekliycez eğer kanama başlamaz ise doktorum cytotec verdi 4 tane..
kullanan var mı ise yarar mı acaba ?
kürtaj korkutuyor Sohrab

Benim bir önceki gebeliğimde bebeğin kalbi durmuş 9 hastalıkken 12. Haftada ikili test icin gittiğimde öğrenmiştim. İki tane dil altı dört tane de vajinadan verdiler bu ilacı kanama başlatıyor sonrasında da kürtaja almışlardı beni bebek büyük kendi düşmez diye. Cok geçmiş olsun allahim gönlünüze ferahlık versin

Ben de aynı şeyi yaşadım 12 haftada ikili test için gittim gelsiimi 10. Haftada durmus aynı şekilde düşük yaptım size daha sonra test vb yaptılar mı neden olduğuna dair

Ben de aynı şeyi yaşadım 12 haftada ikili test için gittim gelsiimi 10. Haftada durmus aynı şekilde düşük yaptım size daha sonra test vb yaptılar mı neden olduğuna dair
Benim ilk gebeligim ikizdi kese şekil bozukluğu vardı kurtaj oldum. İkincisi de kalbi durmus iste. Sonra genetik test vs her şeyi yaptırdık bir sey çıkmadı. Doktor bu ay bi hsg çekil dedi. Korunmayın dedi hamile kaldım hsg de çekiçlemedim. Şimdilik sağlıklı ilerliyor bakalım hayırlısı.
Bir sey çıkmayınca ikisinin de sebebi farklı şanssızsin sadece dedi bana gittiğim birkaç farklı doktor.

Anladım canım Allah bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canimm Allah razı olsun
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Bende Tüp bebek ile hamile kalmıştım ama kesemiz düzgün değil kalp atışı yok..
Regl bekliyorum inşallah gelir..

maşallaaahhh Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin canım

çok şükür iyiyiz canım ama maalesef ülke olarak psikilojik olarak bitik durumdayız. ben izmirdeyim.
Rabbim kalanlara sabır versin kaybettiklerimizinde mekanlarını cennet eylesin çok canlar yandı
ben çok buralara giremiyorum artık maalesef iş ev çocuk çok vaktim olmuyor
hepiniz iyisinizdir umarım kızlar Allahım hepimizin yardımcısı olsun birdaha böyle felaket yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…