Farketmemisim cnm kusura bakma, bursadayim ben bi sıkıntı yok ama psikolojik olarak iyi değilim ya, Malatya ilk görev yerimdi komşularımız iyi ama akrabalarından ölen çokİyiyiz canım çok şükür. Yazmıştım görmemişsindir. Sen nasılsın?
Psikolojik olarak hiç iyi değiliz canım .Farketmemisim cnm kusura bakma, bursadayim ben bi sıkıntı yok ama psikolojik olarak iyi değilim ya, Malatya ilk görev yerimdi komşularımız iyi ama akrabalarından ölen çok
Çok şükür canım iyiyiz ablamlardaydık eve geçiyoruz.Aklimız enkaz altında kalan kardeşlerimizde tabi.
Hangi şehirdeydiniz cnmÇok şükür canım iyiyiz ablamlardaydık eve geçiyoruz.Aklimız enkaz altında kalan kardeşlerimizde tabi.
Sizler nasılsınız?
Adanadayım canımHangi şehirdeydiniz cnm
Nasıl orda durumlar sanki hasar var oralarda daAdanadayım canım
Benim bir önceki gebeliğimde bebeğin kalbi durmuş 9 hastalıkken 12. Haftada ikili test icin gittiğimde öğrenmiştim. İki tane dil altı dört tane de vajinadan verdiler bu ilacı kanama başlatıyor sonrasında da kürtaja almışlardı beni bebek büyük kendi düşmez diye. Cok geçmiş olsun allahim gönlünüze ferahlık versinKızlar selam..
Ben tüp bebek ile.hamileyim 6haftalik.
Ama gebelik sağlıksız , pazartesi ye kadar bekliycez eğer kanama başlamaz ise doktorum cytotec verdi 4 tane..
kullanan var mı ise yarar mı acaba ?
kürtaj korkutuyorSohrab
Ben de aynı şeyi yaşadım 12 haftada ikili test için gittim gelsiimi 10. Haftada durmus aynı şekilde düşük yaptımBenim bir önceki gebeliğimde bebeğin kalbi durmuş 9 hastalıkken 12. Haftada ikili test icin gittiğimde öğrenmiştim. İki tane dil altı dört tane de vajinadan verdiler bu ilacı kanama başlatıyor sonrasında da kürtaja almışlardı beni bebek büyük kendi düşmez diye. Cok geçmiş olsun allahim gönlünüze ferahlık versin
Benim ilk gebeligim ikizdi kese şekil bozukluğu vardı kurtaj oldum. İkincisi de kalbi durmus iste. Sonra genetik test vs her şeyi yaptırdık bir sey çıkmadı. Doktor bu ay bi hsg çekil dedi. Korunmayın dedi hamile kaldım hsg de çekiçlemedim. Şimdilik sağlıklı ilerliyor bakalım hayırlısı.Ben de aynı şeyi yaşadım 12 haftada ikili test için gittim gelsiimi 10. Haftada durmus aynı şekilde düşük yaptımsize daha sonra test vb yaptılar mı neden olduğuna dair
Anladım canım Allah bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim ilk gebeligim ikizdi kese şekil bozukluğu vardı kurtaj oldum. İkincisi de kalbi durmus iste. Sonra genetik test vs her şeyi yaptırdık bir sey çıkmadı. Doktor bu ay bi hsg çekil dedi. Korunmayın dedi hamile kaldım hsg de çekiçlemedim. Şimdilik sağlıklı ilerliyor bakalım hayırlısı.
Bir sey çıkmayınca ikisinin de sebebi farklı şanssızsin sadece dedi bana gittiğim birkaç farklı doktor.
Canimm Allah razı olsunBenim bir önceki gebeliğimde bebeğin kalbi durmuş 9 hastalıkken 12. Haftada ikili test icin gittiğimde öğrenmiştim. İki tane dil altı dört tane de vajinadan verdiler bu ilacı kanama başlatıyor sonrasında da kürtaja almışlardı beni bebek büyük kendi düşmez diye. Cok geçmiş olsun allahim gönlünüze ferahlık versin
Amin insallah dilerim allahim en yakın zamanda tekrar nasip eder sağlıkla huzurla insallahCanimm Allah razı olsun
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Bende Tüp bebek ile hamile kalmıştım ama kesemiz düzgün değil kalp atışı yok..
Regl bekliyorum inşallah gelir..
Amin canim çok aminnnAmin insallah dilerim allahim en yakın zamanda tekrar nasip eder sağlıkla huzurla insallah
maşallaaahhh Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin canımBenim ilk gebeligim ikizdi kese şekil bozukluğu vardı kurtaj oldum. İkincisi de kalbi durmus iste. Sonra genetik test vs her şeyi yaptırdık bir sey çıkmadı. Doktor bu ay bi hsg çekil dedi. Korunmayın dedi hamile kaldım hsg de çekiçlemedim. Şimdilik sağlıklı ilerliyor bakalım hayırlısı.
Bir sey çıkmayınca ikisinin de sebebi farklı şanssızsin sadece dedi bana gittiğim birkaç farklı doktor.
çok şükür iyiyiz canım ama maalesef ülke olarak psikilojik olarak bitik durumdayız. ben izmirdeyim.