Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pataklamaz da bencee çokta seyapmim bende erken diye düşünüyorum, bı duysaydım az rahatlayacağım, gerçi hep bı bekleyiş oluyor 2 li, detaylı, cinsiyet vs güzel bekleyişler. Rabbim burda herkese yaşatsın. Önceden böyle çok kaygilarım yoktu tabi ama başına kötü şeyler gelince daha kaygılı düşünüyorsun. Yine de tevekkül etmeye çalışıyorum sonuçta elimden ne kadar gelirse..

Biz Mersindeyiz ama şimdi adanadayız. Durum içler acısı gerçekten. Allah herkesin yardımcısı olsun. Herkes sokaklarda çoluk çocuk rezil, ulaşım yok, her yer kapalı. Uykusuz bekliyoruz ama çok şükür dünden beri büyük bi deprem olmadı bi daha. Ufak ufak artçılar oluyor

Rabbim yardım bekleyen herkesin yardımcısı olsun. İnsan görüntülere bakmaya dayanamıyor, yaşayanları düşünemiyorum iyi olmanıza çok sevindim canım

Allah Yardımcıniz olsun cnm

Bizde mersindeyiz fena hissettik ama zarar ziyan yok çok şükür,adana da Osmaniye de Hatay da tanıdıklarımız var onlar çok kötü ailem Osmaniye de sağlar ama heryer harab olmuş halde. Rabbim hepsinin yardımcısı olsun

Çok geçmiş olsun cnm

Rabbim yardım bekleyen herkesin yardımcısı olsun. İnsan görüntülere bakmaya dayanamıyor, yaşayanları düşünemiyorum iyi olmanıza çok sevindim canım

Allah Yardımcıniz olsun cnm
Sağolun kızlar biz de sabahtan beri enkaz alanlarını ve AFAD çadırlarını dolaşıp napabiliriz diye bakıyoruz. Bir miktar yardım topladım. Birazdan onları ileteceğim. Elimizden ancak bu kadarı geliyor

Çok çok geçmiş olsun, Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Bir daha yaşatmasın böyle acı

Sağolun kızlar biz de sabahtan beri enkaz alanlarını ve AFAD çadırlarını dolaşıp napabiliriz diye bakıyoruz. Bir miktar yardım topladım. Birazdan onları ileteceğim. Elimizden ancak bu kadarı geliyor
Biz de elimizden geldiğince birşeyler ayarlıyoruz. İnşallah yerine ulaşır. Böyle zamanda en kötüsü fırsatçıların türemesi. Allah hepsinin elini ayağına dolaştırsın

Biz de elimizden geldiğince birşeyler ayarlıyoruz. İnşallah yerine ulaşır. Böyle zamanda en kötüsü fırsatçıların türemesi. Allah hepsinin elini ayağına dolaştırsın
Herkes elinden geleni yapıyor ama dediğin gibi fırsatçılar vicdansızlar yüzünden ne yazık ki hepsi ulaşmıyor. Önemli olan niyetimiz tabii, Allah herkesin yardımcısı olsun

Herkese çok geçmiş olsun içimiz acıyor günlerdir mahvolduk yardımlarımız ulaşıyordur inşallah ulaşımda sıkıntı var sanırım. Çok büyük felaket allah herkese sabır versin Biz izmirde bir kaç bina yıkılınca bile mahvolmuştuk bu çok daha büyük hayal edemiyorum. Sohrab sen neredeydin o sırada dönmüş müydün? Senden de duyalım nolur iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…