Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen antalyadasın zaten biliyorum ailenin de iyi olmasına sevindim çok şükür çok geçmiş olsun. Gaz damlalarını denedin mi konuşmuştuk ama sonra ne yaptın bilmiyorum. 3 ayda tık diye biticek o gazlar inşallah. Sabit bir uykusu olması için çok erken zaten 4.aydan sonra anca biraz biraz düzene girer 6.ayda rahatlarsın. Ben geçenlerde yazmıştım uyku düzeni konusunu rutin oluşturmak çok önemli zamanı gelince konuşuruz yine. Bu arada gaz için sen de emziren anne çaylarından içebilirsin rezeneyi ben hiç sevemedim ama lactamilin tadı güzeldi. Hatta rezene demleyip soğutup 1 çay kaşığı bebeğe verebilirsin demişti bizim doktorumuz genç olmasına rağmen katı kuralları olan biri değil eski usül şeyleri de seviyor. Sen de kendi doktoruna sorarsın.
Gaz damlası kullanıyorum kendim de çayları içiyorum belki faydası olacaktı bilmiyorum ama bu ara ister istemez benim ruh halim onu da etkiliyordur sütüm bile etkilendi haberlere bakmasan da insanın aklından çıkmıyor olanlar😔

Yoğun olduğu için buraya giremiyordur çok şükür kendisi de ailesi de iyi ama abi ablalar annesi farklı illerde deprem bölgesindeydi hepsi sağ kurtulmuş şükürler olsun bunun etkisi ile pek vakti olup buraya girmemiştir
Çok teşekkür ederim arkadaşım bilgiler için.

Herkes iyi olsun inşallah…

Yoğun olduğu için buraya giremiyordur çok şükür kendisi de ailesi de iyi ama abi ablalar annesi farklı illerde deprem bölgesindeydi hepsi sağ kurtulmuş şükürler olsun bunun etkisi ile pek vakti olup buraya girmemiştir
Ay çok sevindim cok şükür 💕

çok şükür iyiyiz canım ama maalesef ülke olarak psikilojik olarak bitik durumdayız. ben izmirdeyim.
Rabbim kalanlara sabır versin kaybettiklerimizinde mekanlarını cennet eylesin çok canlar yandı :KK43:
ben çok buralara giremiyorum artık maalesef iş ev çocuk çok vaktim olmuyor:KK43:
hepiniz iyisinizdir umarım kızlar Allahım hepimizin yardımcısı olsun birdaha böyle felaket yaşatmasın :KK43:
Öyle cnm hepimiz aynıyız.. Nasıl gidiyor bebeğin nasıl

Öyle cnm hepimiz aynıyız.. Nasıl gidiyor bebeğin nasıl
çok şükür canım büyüyor Allaha emanetler, bi öksürük bi hapşırık gidiyoruz genel salgınlardan hepsi etkileniyor.
bende iş yogunluğu hayat telaşı aynı canım sizler napıyorsunuz nasıl bebişler

çok şükür canım büyüyor Allaha emanetler, bi öksürük bi hapşırık gidiyoruz genel salgınlardan hepsi etkileniyor.
bende iş yogunluğu hayat telaşı aynı canım sizler napıyorsunuz nasıl bebişler
Öyle cnm havalar fena ondandır, bizim de aynı ara verdik depremden dolayı okula pazartesi başlıyorum, nöbetim de başlıyor biraz zor gelicek ama napalim.. Ömer 1 yaşına girdi, çok hareketli uykusuz bi bebek zorluyor beni baya ama çok şükür iyiki var..

Herkesin iyi olmasına sevindim. Benim ikizler 7 aylik oldular ve yoğun olduğu için giremiyorum artık eskisi gibi. Ülke olarak doğrudan dolaylı hepimiz etkileniyoruz benim sütüm baya azaldı. Bu grupta düşüktü yeniden hamilelikti derken baya bir paylaşım yaptık.oyuzden merak edip girdim. Hepimize sağlıklı günler diliyorum.

Öyle cnm havalar fena ondandır, bizim de aynı ara verdik depremden dolayı okula pazartesi başlıyorum, nöbetim de başlıyor biraz zor gelicek ama napalim.. Ömer 1 yaşına girdi, çok hareketli uykusuz bi bebek zorluyor beni baya ama çok şükür iyiki var..
çok şükür canım Allaha emanetler şükür ki evlatlarımız yanımızda tek derdimiz uykusuz kalmak olsun.
bizde aynı durumdayız gece anneee diye uyanmalar, yapışık gezmeler, kimseye gitmek istememeler...şükür ki annem bakıyor gündüz ona eziyet etmiyor ama ben gelince sürekli evi geziyoruz ya kucakta yada parmağımdan tutuyor yatana kadar ayrı kaldığımız zamanın acısını çıkarıyor sanki :)
şimdide bir utanma halleri çıktı, birinden çekindiyse utandıysa Allahımmm kaburgalarımdan içeri girmeye çalışıyor :)
öyle işte günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile :)

çok şükür canım Allaha emanetler şükür ki evlatlarımız yanımızda tek derdimiz uykusuz kalmak olsun.
bizde aynı durumdayız gece anneee diye uyanmalar, yapışık gezmeler, kimseye gitmek istememeler...şükür ki annem bakıyor gündüz ona eziyet etmiyor ama ben gelince sürekli evi geziyoruz ya kucakta yada parmağımdan tutuyor yatana kadar ayrı kaldığımız zamanın acısını çıkarıyor sanki :)
şimdide bir utanma halleri çıktı, birinden çekindiyse utandıysa Allahımmm kaburgalarımdan içeri girmeye çalışıyor :)
öyle işte günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile :)
Benimkide aynı anneme çok sıkıntı yaratmıyor bana yaptığı kadar.. Ama çok hareketli bi çocuk yerinde durmuyor annem hep peşindeyim diyo.. Ben eve gelince aynı dediğin gibi memeden ayrılmıyor Ömer de.. İnsan eve gelince dinlenmek istiyor ama ne mümkün ☺️

Canım sormuşsun sağolasın 🙏 ilk günler giremedim telaştan sonra da sayfa kapandı zaten. Şimdilik iyiyiz sürekli sallanıyoruz herkesin psikolojisi alt üst oldu artık. Allah bi daha yaşatmasın 🙏
Canım sen neredeydin?

Canım sormuşsun sağolasın 🙏 ilk günler giremedim telaştan sonra da sayfa kapandı zaten. Şimdilik iyiyiz sürekli sallanıyoruz herkesin psikolojisi alt üst oldu artık. Allah bi daha yaşatmasın 🙏
Allah yardımcıniz olsun cnm hangi şehirde yaşıyorsun

Canım sen neredeydin?

Allah yardımcıniz olsun cnm hangi şehirde yaşıyorsun
Sağolun kızlar 🙏 biz Mersin'de yaşıyoruz ama deprem süresince Adana'daydım ailemin yanında. Döndük Mersin'e, tekrar oldu. Bizim burdaki evimiz 7.kat çok kötü sallanıyoruz. Annemin Adana'da evi müstakil giriş kat orada hemen kaçabiliyorduk dışarıya

Sağolun kızlar 🙏 biz Mersin'de yaşıyoruz ama deprem süresince Adana'daydım ailemin yanında. Döndük Mersin'e, tekrar oldu. Bizim burdaki evimiz 7.kat çok kötü sallanıyoruz. Annemin Adana'da evi müstakil giriş kat orada hemen kaçabiliyorduk dışarıya
Yaa nasıl annenlerin evi ne durumda, annenler nasıl

Canım Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten 🙁 herkes korku içinde yaşıyor burda bile oralarda daha fenadır🥲

Yaa nasıl annenlerin evi ne durumda, annenler nasıl
Annemlerin evi iyi durumda ama adana hiç gösterildiği gibi değil. Şu anda hala binalar bomboş binlerce ev hasarlı. En ufak bir sansıntıyı bile kaldıramaz. Çok bina yıkıldı, çok insan öldü. Çoğunun cesedini bile çıkarmadan üstünü kapattılar enkazların. Allah bi daha yaşatmasın hiçkimseye 🙏
Canım Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten 🙁 herkes korku içinde yaşıyor burda bile oralarda daha fenadır🥲
Bugün yine bütün Mersin sokaklara döküldü. Niğde merkezli deprem oldu bu sefer burası da çok sallandı. Hala mersini ohal kapsamına almadılar, okulları tatil etmediler hiçbir yere kımıldayamıyoruz sürekli sallanıyoruz. İlla yıkım olmalı, birileri ölmeli önlem almak için. Hayret valla... Her yer korku içinde tabii Allah korusun 🙏

Annemlerin evi iyi durumda ama adana hiç gösterildiği gibi değil. Şu anda hala binalar bomboş binlerce ev hasarlı. En ufak bir sansıntıyı bile kaldıramaz. Çok bina yıkıldı, çok insan öldü. Çoğunun cesedini bile çıkarmadan üstünü kapattılar enkazların. Allah bi daha yaşatmasın hiçkimseye 🙏

Bugün yine bütün Mersin sokaklara döküldü. Niğde merkezli deprem oldu bu sefer burası da çok sallandı. Hala mersini ohal kapsamına almadılar, okulları tatil etmediler hiçbir yere kımıldayamıyoruz sürekli sallanıyoruz. İlla yıkım olmalı, birileri ölmeli önlem almak için. Hayret valla... Her yer korku içinde tabii Allah korusun 🙏
Annenler için sevindim cnm ama oradaki insanlar için üzüldüm Allah yardımcılari olsun..

X