- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür benim olduğum yer de ailem de iyiyiz ailem mersinde olsa da oraya çok vurmadı deprem.Ha-ri sen nasılsın canım? Leyluşumuz nasıl?
Geçmis olsun kuzum hepimize amanın Leyloş a bol öpücük gönderiyoruz pırtlarını yapıversinÇok şükür benim olduğum yer de ailem de iyiyiz ailem mersinde olsa da oraya çok vurmadı deprem.
Leyloş kız da nasıl oldun gazlı öyle olunca hiç sabit bir uykusu yok hep kıvrım kıvrım uykuda çığlık atıyor zorlanıyor onun harici iyi şükür
Gaz damlası kullanıyor musunuz cnmÇok şükür benim olduğum yer de ailem de iyiyiz ailem mersinde olsa da oraya çok vurmadı deprem.
Leyloş kız da nasıl oldun gazlı öyle olunca hiç sabit bir uykusu yok hep kıvrım kıvrım uykuda çığlık atıyor zorlanıyor onun harici iyi şükür
Sen antalyadasın zaten biliyorum ailenin de iyi olmasına sevindim çok şükür çok geçmiş olsun. Gaz damlalarını denedin mi konuşmuştuk ama sonra ne yaptın bilmiyorum. 3 ayda tık diye biticek o gazlar inşallah. Sabit bir uykusu olması için çok erken zaten 4.aydan sonra anca biraz biraz düzene girer 6.ayda rahatlarsın. Ben geçenlerde yazmıştım uyku düzeni konusunu rutin oluşturmak çok önemli zamanı gelince konuşuruz yine. Bu arada gaz için sen de emziren anne çaylarından içebilirsin rezeneyi ben hiç sevemedim ama lactamilin tadı güzeldi. Hatta rezene demleyip soğutup 1 çay kaşığı bebeğe verebilirsin demişti bizim doktorumuz genç olmasına rağmen katı kuralları olan biri değil eski usül şeyleri de seviyor. Sen de kendi doktoruna sorarsın.Çok şükür benim olduğum yer de ailem de iyiyiz ailem mersinde olsa da oraya çok vurmadı deprem.
Sen naptın canım, bugün müydü kontrol?Geçmis olsun kuzum hepimize amanın Leyloş a bol öpücük gönderiyoruz pırtlarını yapıversin
Çok şükür cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbımEvet kuzum gittim bugün 10 gibi kalp atışını duydum çok şükür herşey yolunda görünüyo, ama coraspirin verdi galiba genel birşey
Çok şükür darısı ikililere, üçlülere, cinsiyetlere, doğumlara inşallahEvet kuzum gittim bugün 10 gibi kalp atışını duydum çok şükür herşey yolunda görünüyo, ama coraspirin verdi galiba genel birşey
Amin canım benim çok sağol ikili yaptırmayı düşünmüyorum doğrusu, üçlü de kendi deneyimlerimden bir işe taramadığını düsunuyorum verilmek istemiyorum. Bilmiyorum fikrim değişir belki ama, doktor 2 hafta da bir kontrol edecek kaybım olduğu için. Duruma göre değişir belki, uzun yollarımız var Rabbim sonuna kadar güzelce ulaştırsın hepimizi. Diğer kardeşlerime güzel bebek haberleri nasib etsin.Çok şükür darısı ikililere, üçlülere, cinsiyetlere, doğumlara inşallah
2li tarama ilerde olabilme ihtimali olan tansiyon preeaklamsi ihtimallerini de gösteriyor cnm doktoruna danış istersen öyle karar ver, bende asla istemiyorum demiştim ama yaptırdımAmin canım benim çok sağol ikili yaptırmayı düşünmüyorum doğrusu, üçlü de kendi deneyimlerimden bir işe taramadığını düsunuyorum verilmek istemiyorum. Bilmiyorum fikrim değişir belki ama, doktor 2 hafta da bir kontrol edecek kaybım olduğu için. Duruma göre değişir belki, uzun yollarımız var Rabbim sonuna kadar güzelce ulaştırsın hepimizi. Diğer kardeşlerime güzel bebek haberleri nasib etsin.
Doktoruma güveniyorum o yaptır derse yaptırırım tabi.2li tarama ilerde olabilme ihtimali olan tansiyon preeaklamsi ihtimallerini de gösteriyor cnm doktoruna danış istersen öyle karar ver, bende asla istemiyorum demiştim ama yaptırdım
Haklısın kesin bir sonucu yok olasılık veriyor sadece. Olasılık düşükse biraz daha rahatlıyor insan ama 5000/1 olsa bile o 1 ihtimal her zaman var. Allahın izniyle sağlıkla doğar inşallah bebişin. İçini ferah tut. Pıt pıtları duydun ya gerisi de gelir inşallah sen deneyimlisin gerçi ama zaman çoook çabuk geçiyor, yol uzun olsa da zaman su misaliAmin canım benim çok sağol ikili yaptırmayı düşünmüyorum doğrusu, üçlü de kendi deneyimlerimden bir işe taramadığını düsunuyorum verilmek istemiyorum. Bilmiyorum fikrim değişir belki ama, doktor 2 hafta da bir kontrol edecek kaybım olduğu için. Duruma göre değişir belki, uzun yollarımız var Rabbim sonuna kadar güzelce ulaştırsın hepimizi. Diğer kardeşlerime güzel bebek haberleri nasib etsin.
Allah razı olsun canım , güzel geçer umarım bütün bu olumsuz kötü olayların ićinde bize bir umut oldu yavrum kritik zamanları beklemek biraz beni geriyor, ama tevekkül edeceğim napim kuzum elimizden ne gelir zatenHaklısın kesin bir sonucu yok olasılık veriyor sadece. Olasılık düşükse biraz daha rahatlıyor insan ama 5000/1 olsa bile o 1 ihtimal her zaman var. Allahın izniyle sağlıkla doğar inşallah bebişin. İçini ferah tut. Pıt pıtları duydun ya gerisi de gelir inşallah sen deneyimlisin gerçi ama zaman çoook çabuk geçiyor, yol uzun olsa da zaman su misali
çok şükür. İyi olacak merak etmeAllah razı olsun canım , güzel geçer umarım bütün bu olumsuz kötü olayların ićinde bize bir umut oldu yavrum kritik zamanları beklemek biraz beni geriyor, ama tevekkül edeceğim napim kuzum elimizden ne gelir zaten
Allah razı olsun canımçok şükür. İyi olacak merak etme
İyiyiz canım çok şükür. Yazmıştım görmemişsindir. Sen nasılsın?