Allah kolaylaştırsın canımSağol cnm koca adam oldu herşeyi anlıyor artik çok yaramaz hala uykusuz bi bebek ama çok şükür iyiki var
Sen naptin test yaptın mıAllah kolaylaştırsın canım
Hala yapmadım canım testim de yokSen naptin test yaptın mı
Belirtiye takılma, ben iki hamilelegimde de yanlış bu testler yaa adet olcam dedim o kadar ağrım vardı, hayırlı olsun hakkında inşallah vardırHala yapmadım canım testim de yokyarın alırım hasta olmazsam, ay belirsizlik zor
Sağolasın canım, umarım öyledir, yarın yazarım yine tabi, ay ne bilim hiç bilemem ki bende belirti vs bana da ikisi aynıymış gibi geliyorBelirtiye takılma, ben iki hamilelegimde de yanlış bu testler yaa adet olcam dedim o kadar ağrım vardı, hayırlı olsun hakkında inşallah vardır
Zaten ikisi de aynı cnm, inşallah güzel haberler alırızSağolasın canım, umarım öyledir, yarın yazarım yine tabi, ay ne bilim hiç bilemem ki bende belirti vs bana da ikisi aynıymış gibi geliyor
Sağolasın canım benim aminZaten ikisi de aynı cnm, inşallah güzel haberler alırız
Yaaa çok sevindim süper haber sağlıkla ilerlesin inşallahGünaydın kızlar, bugün test alıp yaptım adetim 5 gün geciktiği için, yazarken bile eller titriyor inanamıyorum hala ikinci çizgi görünüyor, testi şok u atınca paylaşırım inşallahgüzel dualarınıza talibim, içimde korkular sevinçler herşey birbiriyle halay çekiyor
Ayyyy sana sorayım diye girdim ben şokGünaydın kızlar, bugün test alıp yaptım adetim 5 gün geciktiği için, yazarken bile eller titriyor inanamıyorum hala ikinci çizgi görünüyor, testi şok u atınca paylaşırım inşallahgüzel dualarınıza talibim, içimde korkular sevinçler herşey birbiriyle halay çekiyor
Ayy nasıl güzel bi haberGünaydın kızlar, bugün test alıp yaptım adetim 5 gün geciktiği için, yazarken bile eller titriyor inanamıyorum hala ikinci çizgi görünüyor, testi şok u atınca paylaşırım inşallahgüzel dualarınıza talibim, içimde korkular sevinçler herşey birbiriyle halay çekiyor
Ne güzel habeeerGünaydın kızlar, bugün test alıp yaptım adetim 5 gün geciktiği için, yazarken bile eller titriyor inanamıyorum hala ikinci çizgi görünüyor, testi şok u atınca paylaşırım inşallahgüzel dualarınıza talibim, içimde korkular sevinçler herşey birbiriyle halay çekiyor
Ne güzel habeeergözün aydın canım sağlıkla ilerlesin, kan verip bizi de haberdar et. Çok sevindim
Ayy nasıl güzel bi habersağlıkla ilerlesin inşallah kan ver hemen
Ayyyy sana sorayım diye girdim ben şokinşallah sağlıkla devam eder, kucağına aldığın günleri görürüz testi bekliyorum merakla
Kızlar hepinize sarılıyorum çok teşekkür ediyorumYaaa çok sevindim süper haber sağlıkla ilerlesin inşallahne zaman vericen kan
Rabbım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah, benim melek kızım da doğsaydi 2 yasinda olucak ti şubatta bak kardeşi 1 yaşına gelicek27 sinde bebeğimin kaybıydı iki sene oldu diyordum kendi kendime,3 4 gün sonra meğer Rabbim beni başka bir plan için bekletiyormuşkırılan yerlerimizde çiçek açıyoruz
Harika kese gözükürKızlar hepinize sarılıyorum çok teşekkür ediyorumduramadim kan verdim tabi 3bin küsür çıktı şükürler olsun Rabbime aklımda Sohrab var Rabbim ona da nasib etsin en son sıra sende diye kavga ediyorduk kaçışı yok sıra onda, aptal gibiyim tabi şimdi ne yapacağımı bilmiyorum, sağlıkla ilerlemesini istiyorum tabi en çok düşündüğüm bu, güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim diğer kardeşlerimin yüzü gülsün
Bende gitmedim arkadaşım erken dedi, bilmiyorum ki, değer nasıl sence kuzu 3711 di bugünHarika kese gözükürbende bir hafta gecikmeyle gittim beta takibi yapmaya gerek kalmadan kesemiz gözükmüştü
Kese gözükür cnm al randevu bence yarın gitsen bile en az 5 bine yakin olurBende gitmedim arkadaşım erken dedi, bilmiyorum ki, değer nasıl sence kuzu 3711 di bugün
Bence gidebilirsin gözükür yaniBende gitmedim arkadaşım erken dedi, bilmiyorum ki, değer nasıl sence kuzu 3711 di bugün
Kese gözükür cnm al randevu bence yarın gitsen bile en az 5 bine yakin olur
Ay tamam gıdım o zman ben dünden razıyım zatenBence gidebilirsin gözükür yaniçok iyi değer