Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa Mammamia2 Mammamia2 beni nasıl etiketlemezsin görmedim diye 🙈🥰🎉🎉🎉🎉nasıl güzel bir haber buuu💜ay her aşamasında bilgi geç bak sakın unutma 🥰hele bak inatla ne zaman test yapmış bebeyi de görmeye gitmemiş daha bu nasıl sabır 😂ohh be bir bekleyen daha şu güzel haberi aldı ya bin şükür 🤲🏻💜

Ay gidemedim bugün 🥲yol çalışmasımı ne vardı hastanenin önünde sinir oldum 😅 duramadim orda, yarın 9 buçukta randevum canım 🙏☺️ başka bir doktora aldım ona gitmek istiyordum zaten, yarın haberdar ederim sizi 🥰
Çocuğun cinsiyeti belli olacak kız nerdeyse😂 ay yarın çooook güzel şeyler duyalım senden🙏🙏🙏

Çocuğun cinsiyeti belli olacak kız nerdeyse😂 ay yarın çooook güzel şeyler duyalım senden🙏🙏🙏
Amin kuzuuumm🙏🤣daha yolumuz uzun canım benim zaten hileliğimi 6. Haftada ögrenirdim hep, ilk defa bu kadar erken ögreniyorum 😆😅5 haftalık, inşallah duyabiliriz kalbini 🙏🥰

Yaa Mammamia2 Mammamia2 beni nasıl etiketlemezsin görmedim diye 🙈🥰🎉🎉🎉🎉nasıl güzel bir haber buuu💜ay her aşamasında bilgi geç bak sakın unutma 🥰hele bak inatla ne zaman test yapmış bebeyi de görmeye gitmemiş daha bu nasıl sabır 😂ohh be bir bekleyen daha şu güzel haberi aldı ya bin şükür 🤲🏻💜
Yaaa, kuzum ben kendimde değilim kiii 🙈affet, deli gibiyim, bebek kaç haftalık ne zman doğacak vs hiç bakmamıştım daha şoktan 😆 bundan sonra etiketlerim tabii❤️😍🌸yarın gidiyorum çıkınca hemen yazarım ☺️ çokça şükür gerçekten 🙏🤍

Genelde 6+ karda duyuluyo ama 5+ larda duyan da var. Değerin güzel hiç belli olmaz😊 senin 2. olacak dimi😍
Evet 2. Canım ☺️🥰 bugün kızıma da söyledim bana fındık yediriyor bebeğe gönderiyormuş 🤣 bilmiyor bende hep 6 ya da 7 de gidilir diye biliyorum ama eşim çok ısrar etti bı de değerlerime baktıracağız onun için acele ettik (folik asit, d , demir vs )

Evet 2. Canım ☺️🥰 bugün kızıma da söyledim bana fındık yediriyor bebeğe gönderiyormuş 🤣 bilmiyor bende hep 6 ya da 7 de gidilir diye biliyorum ama eşim çok ısrar etti bı de değerlerime baktıracağız onun için acele ettik (folik asit, d , demir vs )
Oyyy ablası olacak çok şanslı bebişin😍 abiler stres topu niyetine kullanıyor genelde ama ablalar anaç oluyo ne hikmetse😀 ben 6+3 te duymuştum ama derinden geliyordu. İyi düşünmüşsünüz ne eksikse onu yerine koymak daha mantıklı tabi. Çok heyecanlı ya💃💃💃

Gittim doktora kızlar 10 gibi😍, kese görünüyor, haftaya cumaya kalp atışı için tekrar gideceğim kalp atışı göremedik henüz erken dedi, yani kese olması güzel haftaya tekrar bildiririm🥰 folik i değiştirdi değişik bişey verdi, kahve 2 günde 1 dedi üzdü😿olsun naapalım 🙈😆torch diye bı test için kan verdim, şimdilik herşey yolunda 🙏☺️🤍
..

Gittim doktora kızlar 10 gibi😍, kese görünüyor, haftaya cumaya kalp atışı için tekrar gideceğim kalp atışı göremedik henüz erken dedi, yani kese olması güzel haftaya tekrar bildiririm🥰 folik i değiştirdi değişik bişey verdi, kahve 2 günde 1 dedi üzdü😿olsun naapalım 🙈😆torch diye bı test için kan verdim, şimdilik herşey yolunda 🙏☺️🤍
..
Hadi gözün aydın darısı kalp atışına canım🥰 alışıyor insan ya kahveye😀😀 bende günde 1 Türk kahvesi içiyorum gerçi. Torch neymiş?

Oyyy ablası olacak çok şanslı bebişin😍 abiler stres topu niyetine kullanıyor genelde ama ablalar anaç oluyo ne hikmetse😀 ben 6+3 te duymuştum ama derinden geliyordu. İyi düşünmüşsünüz ne eksikse onu yerine koymak daha mantıklı tabi. Çok heyecanlı ya💃💃💃
Teşekkür ederiz teyzesi 😆 bakalım nasıl davranacak bizim küçük hanımın tersi pistir 😅😂6 +1 oluyor bakalim inşallah duyarız ayy güzel bekleyişler, güzel şeyler duyarız umarım.

Hadi gözün aydın darısı kalp atışına canım🥰 alışıyor insan ya kahveye😀😀 bende günde 1 Türk kahvesi içiyorum gerçi. Torch neymiş?
Aminn🙏🤍Kızamıkćık hastalığına bağışıklık olup olmamasıymış canım, ay bende çok severim türk kahvesi 🥺🙈 artık 2 günde bir napalım

..
Maşallah cnm darısı kalp atışına😍benim doktorum hiç vermemişti kahve seninki yine insafliymis

Günaydın kızlar, bugün test alıp yaptım adetim 5 gün geciktiği için, yazarken bile eller titriyor inanamıyorum hala ikinci çizgi görünüyor, testi şok u atınca paylaşırım inşallah 🥰güzel dualarınıza talibim, içimde korkular sevinçler herşey birbiriyle halay çekiyor🤣
Yaaa kuzum yeni gördüm o kadar sevindim ki sağlıkla doğsun inşallah hayırlı olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍💙💙💙 ne kadar sabırlısın nasıl bekledin maşşallah 😂🧿 kocaman sarılıyorum sana 🥰

Teşekkür ederiz teyzesi 😆 bakalım nasıl davranacak bizim küçük hanımın tersi pistir 😅😂6 +1 oluyor bakalim inşallah duyarız ayy güzel bekleyişler, güzel şeyler duyarız umarım.
Arada pataklayabilir diyosun yani😀 ay yok yok çok güzel anlaşacaklar. Başta onun için zor tabi, ilgi ikiye bölünecek hatta daha bebek diye fazlası onda olacak ama büyüdükçe bağları daha kuvvetli olur🙏 inşallah canım aslında çok minik oluyor ya o yüzden atışı görmek ama dinlememek daha iyi deniyor. Doktorun daha iyi bilir tabi ki. İnsan o güm gümü duymadan rahat edemiyor gerçi🙈🌸

X