Gittin mi doktora gittin mi gittin miAy tamam gıdım o zman ben dünden razıyım zaten göreyim bi hasretle bekleneni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittin mi doktora gittin mi gittin miAy tamam gıdım o zman ben dünden razıyım zaten göreyim bi hasretle bekleneni
Ay gidemedim bugün yol çalışmasımı ne vardı hastanenin önünde sinir oldum duramadim orda, yarın 9 buçukta randevum canım başka bir doktora aldım ona gitmek istiyordum zaten, yarın haberdar ederim siziGittin mi doktora gittin mi gittin mi
Çocuğun cinsiyeti belli olacak kız nerdeyse ay yarın çooook güzel şeyler duyalım sendenAy gidemedim bugün yol çalışmasımı ne vardı hastanenin önünde sinir oldum duramadim orda, yarın 9 buçukta randevum canım başka bir doktora aldım ona gitmek istiyordum zaten, yarın haberdar ederim sizi
Amin kuzuuummdaha yolumuz uzun canım benim zaten hileliğimi 6. Haftada ögrenirdim hep, ilk defa bu kadar erken ögreniyorum 5 haftalık, inşallah duyabiliriz kalbiniÇocuğun cinsiyeti belli olacak kız nerdeyse ay yarın çooook güzel şeyler duyalım senden
Yaaa, kuzum ben kendimde değilim kiii affet, deli gibiyim, bebek kaç haftalık ne zman doğacak vs hiç bakmamıştım daha şoktan bundan sonra etiketlerim tabiiyarın gidiyorum çıkınca hemen yazarım çokça şükür gerçektenYaa Mammamia2 beni nasıl etiketlemezsin görmedim diye nasıl güzel bir haber buuuay her aşamasında bilgi geç bak sakın unutma hele bak inatla ne zaman test yapmış bebeyi de görmeye gitmemiş daha bu nasıl sabır ohh be bir bekleyen daha şu güzel haberi aldı ya bin şükür
Genelde 6+ karda duyuluyo ama 5+ larda duyan da var. Değerin güzel hiç belli olmaz senin 2. olacak dimiAmin kuzuuummdaha yolumuz uzun canım benim zaten hileliğimi 6. Haftada ögrenirdim hep, ilk defa bu kadar erken ögreniyorum 5 haftalık, inşallah duyabiliriz kalbini
Evet 2. Canım bugün kızıma da söyledim bana fındık yediriyor bebeğe gönderiyormuş bilmiyor bende hep 6 ya da 7 de gidilir diye biliyorum ama eşim çok ısrar etti bı de değerlerime baktıracağız onun için acele ettik (folik asit, d , demir vs )Genelde 6+ karda duyuluyo ama 5+ larda duyan da var. Değerin güzel hiç belli olmaz senin 2. olacak dimi
Oyyy ablası olacak çok şanslı bebişin abiler stres topu niyetine kullanıyor genelde ama ablalar anaç oluyo ne hikmetse ben 6+3 te duymuştum ama derinden geliyordu. İyi düşünmüşsünüz ne eksikse onu yerine koymak daha mantıklı tabi. Çok heyecanlı yaEvet 2. Canım bugün kızıma da söyledim bana fındık yediriyor bebeğe gönderiyormuş bilmiyor bende hep 6 ya da 7 de gidilir diye biliyorum ama eşim çok ısrar etti bı de değerlerime baktıracağız onun için acele ettik (folik asit, d , demir vs )
Evet 2. Canım bugün kızıma da söyledim bana fındık yediriyor bebeğe gönderiyormuş bilmiyor bende hep 6 ya da 7 de gidilir diye biliyorum ama eşim çok ısrar etti bı de değerlerime baktıracağız onun için acele ettik (folik asit, d , demir vs )
Gittin mi doktora?Ay gidemedim bugün yol çalışmasımı ne vardı hastanenin önünde sinir oldum duramadim orda, yarın 9 buçukta randevum canım başka bir doktora aldım ona gitmek istiyordum zaten, yarın haberdar ederim sizi
Hadi gözün aydın darısı kalp atışına canım alışıyor insan ya kahveye bende günde 1 Türk kahvesi içiyorum gerçi. Torch neymiş?Gittim doktora kızlar 10 gibi, kese görünüyor, haftaya cumaya kalp atışı için tekrar gideceğim kalp atışı göremedik henüz erken dedi, yani kese olması güzel haftaya tekrar bildiririm folik i değiştirdi değişik bişey verdi, kahve 2 günde 1 dedi üzdüolsun naapalım torch diye bı test için kan verdim, şimdilik herşey yolunda
..
Teşekkür ederiz teyzesi bakalım nasıl davranacak bizim küçük hanımın tersi pistir 6 +1 oluyor bakalim inşallah duyarız ayy güzel bekleyişler, güzel şeyler duyarız umarım.Oyyy ablası olacak çok şanslı bebişin abiler stres topu niyetine kullanıyor genelde ama ablalar anaç oluyo ne hikmetse ben 6+3 te duymuştum ama derinden geliyordu. İyi düşünmüşsünüz ne eksikse onu yerine koymak daha mantıklı tabi. Çok heyecanlı ya
AminnKızamıkćık hastalığına bağışıklık olup olmamasıymış canım, ay bende çok severim türk kahvesi artık 2 günde bir napalımHadi gözün aydın darısı kalp atışına canım alışıyor insan ya kahveye bende günde 1 Türk kahvesi içiyorum gerçi. Torch neymiş?
Maşallah cnm darısı kalp atışınabenim doktorum hiç vermemişti kahve seninki yine insafliymisGittim doktora kızlar 10 gibi, kese görünüyor, haftaya cumaya kalp atışı için tekrar gideceğim kalp atışı göremedik henüz erken dedi, yani kese olması güzel haftaya tekrar bildiririm folik i değiştirdi değişik bişey verdi, kahve 2 günde 1 dedi üzdüolsun naapalım torch diye bı test için kan verdim, şimdilik herşey yolunda
..
Yaaa kuzum yeni gördüm o kadar sevindim ki sağlıkla doğsun inşallah hayırlı olsun ne kadar sabırlısın nasıl bekledin maşşallah kocaman sarılıyorum sanaGünaydın kızlar, bugün test alıp yaptım adetim 5 gün geciktiği için, yazarken bile eller titriyor inanamıyorum hala ikinci çizgi görünüyor, testi şok u atınca paylaşırım inşallah güzel dualarınıza talibim, içimde korkular sevinçler herşey birbiriyle halay çekiyor
Ay ben şükrediyorum o zaman amin kuzumMaşallah cnm darısı kalp atışınabenim doktorum hiç vermemişti kahve seninki yine insafliymis
Bende bilmiyorum canım yoktur bişey diye düşünüyordum herhalde çok teşekkür ederim çok öpüyorumYaaa kuzum yeni gördüm o kadar sevindim ki sağlıkla doğsun inşallah hayırlı olsun ne kadar sabırlısın nasıl bekledin maşşallah kocaman sarılıyorum sana
Arada pataklayabilir diyosun yani ay yok yok çok güzel anlaşacaklar. Başta onun için zor tabi, ilgi ikiye bölünecek hatta daha bebek diye fazlası onda olacak ama büyüdükçe bağları daha kuvvetli olur inşallah canım aslında çok minik oluyor ya o yüzden atışı görmek ama dinlememek daha iyi deniyor. Doktorun daha iyi bilir tabi ki. İnsan o güm gümü duymadan rahat edemiyor gerçiTeşekkür ederiz teyzesi bakalım nasıl davranacak bizim küçük hanımın tersi pistir 6 +1 oluyor bakalim inşallah duyarız ayy güzel bekleyişler, güzel şeyler duyarız umarım.