Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dikkat ediyordum ama nasıl oldu anlamadım biraz daha artarsa soracağım bakalım şimdilik idare edilir seviyede inşallah daha da artmaz

Dikkat ediyordum ama nasıl oldu anlamadım biraz daha artarsa soracağım bakalım şimdilik idare edilir seviyede inşallah daha da artmaz
İstersen doktoruna bi resim at cnm ya

İstersen doktoruna bi resim at cnm ya
Dikişteki sorunu söyledim direk gel dedi gittim zaten sabah akşam pansuman yap bir hafta takip edelim direk antibiyotik vermek istemiyorum bebeğe geçer dedi eğer kapanmazsa sadece oraya bir tane dikiş atarız dedi, kuzenim sağlıkçı bazen araya yağ denk gelip kapanmıyor ondan olmuştur dedi bakalım bir haftada ne olacak

Hım ben gitmedin sandım cnm iyi olmuş önlem alırlar en azından kötü olmadan, ah ne zor demi annelik

Ha-ri çok geçmiş olsun canım benim bir an önce iyileşir dikişin inşallah yenidoğan bebişler biraz gazlı oluyor maalesef biz de çok yaşadık başlarda çok ağlamıyorlardı ama sürekli ıkınıp sıkılıyorlardı uykularında bile kıvranıyorlardı bir şey oldu sanıp yanlarına gidiyordum dakika başı bir gaz çıkarma çabası kızarıp bozarma gaz damlaları faydalı oluyor cidden doktoruna sorabilirsin bitkisel olanlar var nurse harveys gibi ya da yetmezse ilaç gibi olanlar var sab simplex gibi. İsimleri doğru hatırlıyorum inşallah Bir de biz biogaia kullandık baya bir süre doktorumuz kullanın demişti o çok iyi geliyordu bağırsak hareketlerine. Prematüre oldukları için de vermiş olabilir onu da sor istersen. Ne kadar zorluklar yaşıyorsun yine de güzel diyorsun dimi annelik işte biraz da delilik

Evet bizde sab simplex ve biogai kullanmıştık iyi gelmişti biraz

Ah sen doğum mu yaptın maşllah, sağlıkla büyüt bebeğini

Ay noluyooor sen doğum mu yaptııın kırk yılın başı girebildim nasıl güzel haberlerle karşılaştım böylee Allah analı babalı büyütsün sağlıklı yolu olsun inşallah Melikeben bebiş geliyor galiba şükür sağlıkla kucağına al
Ay bir arkadaş daha doğum yapmış ama hesabı kapatmış galiba. Kızlaaar çok sevindim başka haberleriniz var mı herkes iyi mi?

Amin amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…