Dikkat ediyordum ama nasıl oldu anlamadımYaa geçmiş olsun cnm dikkat et kendine sen iyi ol ki bebegıne bak.. Normal cnm ya biz hala bile yaşıyoruz gaz sıkıntısı, gaz damlaları var doktoruna danış istersen, güzel olmaz mi ya biz hep diyoruz napiyoduk acaba Ömer olmadan
İstersen doktoruna bi resim at cnm yaDikkat ediyordum ama nasıl oldu anlamadımbiraz daha artarsa soracağım bakalım şimdilik idare edilir seviyede inşallah daha da artmaz
Dikişteki sorunu söyledim direk gel dedi gittim zaten sabah akşam pansuman yap bir hafta takip edelim direk antibiyotik vermek istemiyorum bebeğe geçer dedi eğer kapanmazsa sadece oraya bir tane dikiş atarız dedi, kuzenim sağlıkçı bazen araya yağ denk gelip kapanmıyor ondan olmuştur dedi bakalım bir haftada ne olacakİstersen doktoruna bi resim at cnm ya
Hım ben gitmedin sandım cnm iyi olmuş önlem alırlar en azından kötü olmadan, ah ne zor demi annelikDikişteki sorunu söyledim direk gel dedi gittim zaten sabah akşam pansuman yap bir hafta takip edelim direk antibiyotik vermek istemiyorum bebeğe geçer dedi eğer kapanmazsa sadece oraya bir tane dikiş atarız dedi, kuzenim sağlıkçı bazen araya yağ denk gelip kapanmıyor ondan olmuştur dedi bakalım bir haftada ne olacak
Evet bizde sab simplex ve biogai kullanmıştık iyi gelmişti birazHa-ri çok geçmiş olsun canım benim bir an önce iyileşir dikişin inşallah yenidoğan bebişler biraz gazlı oluyor maalesef biz de çok yaşadık başlarda çok ağlamıyorlardı ama sürekli ıkınıp sıkılıyorlardı uykularında bile kıvranıyorlardı bir şey oldu sanıp yanlarına gidiyordum dakika başı bir gaz çıkarma çabası kızarıp bozarma gaz damlaları faydalı oluyor cidden doktoruna sorabilirsin bitkisel olanlar var nurse harveys gibi ya da yetmezse ilaç gibi olanlar var sab simplex gibi. İsimleri doğru hatırlıyorum inşallah Bir de biz biogaia kullandık baya bir süre doktorumuz kullanın demişti o çok iyi geliyordu bağırsak hareketlerine. Prematüre oldukları için de vermiş olabilir onu da sor istersen. Ne kadar zorluklar yaşıyorsun yine de güzel diyorsun dimi annelik işte biraz da delilik
Tebrik ederimKızlar ben sabah doğurdum oğluma kavuştum hepinizin ellerinden öper iyiyiz gayet şükür ağrıları sabahtan beri hissetmiyordumda şimdi biraz başladı
Ah sen doğum mu yaptın maşllah, sağlıkla büyüt bebeğiniAşırı güzeldoğru dürüst uykum yok, ilk zamanlar herşeyi hasta mı ettim olarak düşünüyordum, galiba gazlı bir bebek gazını tam çıkaramazsak çığlık çığlığa oluyor gazı olunca, benim de sezeryan yerimde ufak bir yer iltihaplandı açılma olmuş ama inan gözümde değil tek üzüldüğüm gaz sıkıntısı sürekli huzursuz oluyor çünkü
Ay noluyooor sen doğum mu yaptııınDikişteki sorunu söyledim direk gel dedi gittim zaten sabah akşam pansuman yap bir hafta takip edelim direk antibiyotik vermek istemiyorum bebeğe geçer dedi eğer kapanmazsa sadece oraya bir tane dikiş atarız dedi, kuzenim sağlıkçı bazen araya yağ denk gelip kapanmıyor ondan olmuştur dedi bakalım bir haftada ne olacak
Ay hadi inşallah güzel haberdir kızBenim adetim geciktibı 3 gün, pek ihtimal vermediğimd3n.bekliyorum daha
Çok teşekkür ederim inşallah sen de sağlıkla kavuş miniğeAh sen doğum mu yaptın maşllah, sağlıkla büyüt bebeğini
Amin amin inşallahAy noluyooor sen doğum mu yaptııınkırk yılın başı girebildim nasıl güzel haberlerle karşılaştım böylee Allah analı babalı büyütsün sağlıklı yolu olsun inşallah Melikeben bebiş geliyor galiba şükür sağlıkla kucağına al
Ay bir arkadaş daha doğum yapmış ama hesabı kapatmış galiba. Kızlaaar çok sevindim başka haberleriniz var mı herkes iyi mi?
Amin inşallah canım, benim ara sıra gecikiyor nadir de olsa o yüzden pek sevinmek istemiyorum, bakalım az böyle heyecan yapım dedimAy hadi inşallah güzel haberdir kız
Senin ne kadar kaldı cnmAh sen doğum mu yaptın maşllah, sağlıkla büyüt bebeğini
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırızBenim adetim geciktibı 3 gün, pek ihtimal vermediğimd3n.bekliyorum daha
Ortalama 8 hafta kadar varSenin ne kadar kaldı cnm
Oy maşallah cnm zaman çabuk geçiyor benim pasanin da perşembe doğum günü 1 yaşına giriyorOrtalama 8 hafta kadar var
Aaa maşallah yaOy maşallah cnm zaman çabuk geçiyor benim pasanin da perşembe doğum günü 1 yaşına giriyor
Sağol cnm koca adam oldu herşeyi anlıyor artik çok yaramaz hala uykusuz bi bebek ama çok şükür iyiki varAaa maşallah yanice güzel mutlu sağlıklı yaşlara