Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh çok şükür her aşamada güzel haberler ile buradan bekleniyorsunuz
Canım gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla gelmiş minnoş inşallah sağlıkla büyür. Söylemişlerdir hastaneden ama çiş takibini mutlaka yap, eğer sütün inmediyse kaşıkla ya da fingerfeedingle biraz mama ver. Akıl veriyor gibi olmak istemem ama biz hastanede yattık kimsenin başına gelmesin Kolostrum yoğun olduğu için makina sağımı önerilmiyor çoğu hortum da kalıyor diye. Elinle sağmak daha iyiymiş. İnşallah Leyla'na yetecek kadar sütün olur

Çok teşekkür ederimmçiş ve kaka 2 saate bir her altını açtığımız zaman var ama bir sayı söylemediler ne kadar olmalı diye, ilk üç gün sütüm inmedi biz hem boş da olsa emzirdik hem mama verdik, şimdi mama vermiyorum kendim emziriyorum şükür sütüm geldi, artık biz zorla uyandırmıyoruz iki saatte bir çalar saat gibi kendi uyanıyor bazen o mesafe kısa oluyor öncesinde doymuyor demekki makine ile de ara ara sağıyorum bakalım pazartesi sarılık için bakacaklar ama sağlık ocağı doktoru yüzüne vs baktı şu anlık yok dedi tabi kan daha kesin olur

24 saatte br paket margarin ağırlığı olması yeterli. Her bez değişiminde çiş varsa muhtemelen oluyordr o kadar. Oh ohhh çok şükür her dönemi sorunsuz sıkıntısız geçsin inşallah. Güzel günlerde büyüsün mis kokulun

Ayy sırf senin için girdim maşşallah çok sevindim canım çok güzel haberler bebeklerin biyolojik saati inanılmaz zaten biraz alıştılar mı hiç sekmiyor hemen düzeni kurmaya başlamışsın çok güzel canım benim hep böyle güzel devam etsin inşallah amin

Merhabalar ben 11 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Bhcg 700lerdeyken oldum 5 gün önce kan testi yaptırdım 7lere düşmüştü. Bugün de acaba normal düzenime döndüm mü diye ovülasyon testi yaptım aşırı silik çizgi çıktı. Sizce ne zaman normal düzene dönüp yumurta oluşmaya başlar? Ona göre adet tarihinin anlamak istiyorum da

Geçmiş olsun canım. Hiç ovulasyon testi falan yapıp kafanı karıştırma bence. Kürtajdan 30-40 gün sonra adet olunuyor. 2 kere kürtaj olduğum için söylüyorum vücut kendini toparlar hemen sen kendini strese sokma.

Teşekkür ederimm. Ben de aslında diğer aylarda döngümü anlayayım diye almıştım bugün gelince de acaba nasıl şu an diye merakımdan yaptım. Kürtajdan ne kadar sonra tekrar deneyip hamile kaldınız

Teşekkür ederimm. Ben de aslında diğer aylarda döngümü anlayayım diye almıştım bugün gelince de acaba nasıl şu an diye merakımdan yaptım. Kürtajdan ne kadar sonra tekrar deneyip hamile kaldınız
Canım benim çok karışık. Benim 4 sağlıksız gebeliğim oldu 2 kere kürtaj oldum. Diğer ikisinde iğne olmak zorunda kaldım ve sonrasında korunma süreçlerim oldu hep. O yüzden ben bir zaman vermiyim. İnşallah hem vücudun hem de sen en kısa zamanda toparlarsın. Umutsuz olma burada çok sayıda hamile kalıp bebişini kucağına alan anne var

Kızlar ben sabah doğurdum oğluma kavuştum hepinizin ellerinden öper iyiyiz gayet şükür ağrıları sabahtan beri hissetmiyordumda şimdi biraz başladı
Nası guzel bir cümle ben sabah doğurdum
Allahim bizlere de sağlıkla nasip etsin inşallah. Tez zamanda agrilariniz gecsin evinize geçin keyifle sağlıkla evladınızı büyütün

Nasıl gidiyor annelik

Kızlar ben sabah doğurdum oğluma kavuştum hepinizin ellerinden öper iyiyiz gayet şükür ağrıları sabahtan beri hissetmiyordumda şimdi biraz başladı
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün

Nasıl gidiyor annelik
Aşırı güzel doğru dürüst uykum yok, ilk zamanlar herşeyi hasta mı ettim olarak düşünüyordum, galiba gazlı bir bebek gazını tam çıkaramazsak çığlık çığlığa oluyor gazı olunca, benim de sezeryan yerimde ufak bir yer iltihaplandı açılma olmuş ama inan gözümde değil tek üzüldüğüm gaz sıkıntısı sürekli huzursuz oluyor çünkü

Yaa geçmiş olsun cnm dikkat et kendine sen iyi ol ki bebegıne bak.. Normal cnm ya biz hala bile yaşıyoruz gaz sıkıntısı, gaz damlaları var doktoruna danış istersen, güzel olmaz mi ya biz hep diyoruz napiyoduk acaba Ömer olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…