Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Leyloş hoşgeldi ya ne güzel geldi valla❤️❤️Az kaldı canım senin gönlünden ne zaman geçiyor bilirsin belki tarihi valla artık iki haftaya doğururum diye umutlrum😜
Sen nasılsın keyifler iyi mi özletiyosun kendini bak haberin ola😂
Ayy evet, hem de mis gibi geldi, annesini panıkletmeden, Ha-ri Ha-ri ye günler gecmezdı yoksa🥰
Darısı sana ınsallah kuzum, her an gelebilir, minnoşlar sabırsız hep❤️
Ben cok yogundum canım, Bi turlu fırsat bulamadım, dersler, yazılılar, yazılılar yogunlasınca özel dersler de asırı yogun oldu.. Bıraz rahatladım artık

Ayy evet, hem de mis gibi geldi, annesini panıkletmeden, Ha-ri Ha-ri ye günler gecmezdı yoksa🥰
Darısı sana ınsallah kuzum, her an gelebilir, minnoşlar sabırsız hep❤️
Ben cok yogundum canım, Bi turlu fırsat bulamadım, dersler, yazılılar, yazılılar yogunlasınca özel dersler de asırı yogun oldu.. Bıraz rahatladım artık
Ara tatilde geldi canım biraz dinlenirsin sende bu tatilde karda yağar güxrl Ankaraya miss gibi

Bende ara tatilde doğurmak istşyorum kızımda evde hep birlikte vakit geçirelim okul açılmadan diye ama kısmet artık😂😂

Ara tatilde geldi canım biraz dinlenirsin sende bu tatilde karda yağar güxrl Ankaraya miss gibi

Bende ara tatilde doğurmak istşyorum kızımda evde hep birlikte vakit geçirelim okul açılmadan diye ama kısmet artık😂😂
Ay yagmadı bu sene ya, nasıl soguk nasıl.. Ara tatilde memlekete gıdıcem, kesin o zaman yagar, 1 2 gun kar tatili fena olmazdı😉

Insallah Rabbım gonlune gore versin canım ❤️ canı ne zaman isterse o zaman gelir bebiş ❤️🥰

Düşünüyor musun bi tane daha cnm
Dua ediyorum canım, hakkımda hangisi hayırlıysa öyle gerçekleşsin diye, Rabbim ol derse 1 tane daha istiyorum, henüz bir çalışma yok, belki sürpriz olur, akışına bıraktım herşeyi

Dua ediyorum canım, hakkımda hangisi hayırlıysa öyle gerçekleşsin diye, Rabbim ol derse 1 tane daha istiyorum, henüz bir çalışma yok, belki sürpriz olur, akışına bıraktım herşeyi
Hayırlısı olsun hakkında inşallah cnm

Selam kızlar, öncelikle bebeği olanlara Allah sağlık versin, düşük yapanlara ise Allah tekrardan yaşatmasın sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah. :KK200::nazar:Benim bir sorum olacaktı, düşük sebebi olarak doktorunuz ne söyledi merak ediyorum, mesela spermdeki hangi problemlerden dolayı düşük olabiliyormuş, ayrıntılı açıklama verdiyse benimle de paylaşabilir misiniz?

Hoşgeldin canım 💙 Biz de seni seviyoruz 🫠 Leyloşun doğumunu kaçırmazsın diye düşünmüştüm zaten 🎉🐣🎈 Ha-ri Ha-ri sen de fırsat bulunca arada güncelleme yap kuzum çok meşgulsün tabi ama 😍
Biz eve geldik şükür Leyloş iyi bence ama hani şu sarılık olmasın sık emsin dönemi çok zor çünkü sütüm inmedi daha, birde üstüne kendim henüz hala gaz yapamadım hastahane de de yapamadım lavman ile taburcu ettiler ama inşallah o da bir düzene girer bunlar ile uğraşmaktan telefonum var mı onu unutuyorum 🙈

Biz eve geldik şükür Leyloş iyi bence ama hani şu sarılık olmasın sık emsin dönemi çok zor çünkü sütüm inmedi daha, birde üstüne kendim henüz hala gaz yapamadım hastahane de de yapamadım lavman ile taburcu ettiler ama inşallah o da bir düzene girer bunlar ile uğraşmaktan telefonum var mı onu unutuyorum 🙈
Oyy canım benim kolaylıklar diliyorum 🤲🏻💙 süt için sıcak bi duş ve sıcak içecekler iyi oluyor söylemişlerdir zaten. Ben bestlak damla da kullandım sonradan faydalı mı oldu psikolojik mi bilmiyorum ama deneyebilirsin. Bir de emziren anne çayları oluyor lactamil güzeldi tadı kokusu da güzeldi ben hiç bitki çayı içemem normalde onu sevdim. Bir de lansinohun sıcak soğuk uygulama için therapearl diye birşeyi var onu ısıtıp koymak bende çok faydalı olmuştu göğsüm arada tıkanıyordu o zaman da hep onla açtım. Bebiş tam ememiyordur daha gelene kadar eğer pompa aldıysan bi onla sağıp kanalları açmayı da deneyebilirsin gerçi hastanede yapmışlardır muhtemelen. Azcık bile gelse şırınga ya da kaşıkla verirsin emdikçe de artar. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙 spinal anestezi olduysan böyle tuhaf yoğun boynundan başına giren bi ağrı olabilir onun için de nescafe ve dümdüz yatmak iyi geliyor aklında bulunsun. Ben sonradan öğrenmiştim. Gaz için ne yapılıyor onu bilmiyorum canım bende sıkıntı olmamıştı 🙁 inşallah bir an önce geçer amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kabizlik için kayısı dene cnm süt için de kuru incir kuru erik komposto yapabilirsin, bulgur pilavı hurma boza e bebekte çaylar var içecekler var onları da deneyebilirsin, bol bol su iç, Ömer ilk 4 5 gün mama içti doğru düzgün sütüm yoktu, bunlarla geldi çok şükür

Hoşgeldin canım 💙 Biz de seni seviyoruz 🫠 Leyloşun doğumunu kaçırmazsın diye düşünmüştüm zaten 🎉🐣🎈 Ha-ri Ha-ri sen de fırsat bulunca arada güncelleme yap kuzum çok meşgulsün tabi ama 😍
Kacırır mıyım hiç ❤️ bi de epey zaman giremedim siteye, Bı gırdım hari yazmıs hastaneye gıdıyoz, ben ona dedim hep cumartesı dogur diye, mınnak carsamba gelmek istedi 🤩

Kızlar tek tek alıntı yapamadım bu saate kadar tam bir karmaşa olunca 🤦‍♀️😬 ocak anneleri ile size aynı anda atayım 🥰

Hızlıca yazıyorum hiç sancım bişey yokken gece lavabo için kalktım anında su geldi yolda 3 dk da bir sancı vardı hastahanede 1 cm açıklık vs başladı ama asla bebek aşağı inemezdi boynunda kordon olunca neyse oksapar için 12 saat geçsin diye sabah sekiz buçuğa kadar bebeği durdurmak için herşeyi yaptılar ama ben sezeryan anına kadar sancı çektim sonra korka korka sezeryana girdim spinal tutacak mı acıyacak mı diye Allahım ne boş korkuymuş öyle işinin ehli biri denk geldi ki valla vurduğum oksapar kadar anca acı çektim anında uyuştu sakin de kaldım hiç acı vs hissetmedim bir tek bebeği çıkartırken doktora yardımcı olan üstten bastırıyor inanın dayanılır hiç bişey yok, odada ilk ağrı kesici sonrası sezeryan ağrım da iyiydi bebeği her uyutunca yürüyorum yürüme işi yoruldukça az zor ama dayanılmaz değil 🥰

Minik kız ile emmeye alışma süreci biraz zor ama o da olacak inşallah 🥰
Yaa hayırlı olsun kuzum sağlıkla büyüsün maşallah size 🥰 ❤️ 😚🥰🌸

X