- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
Düşünüyor musun bi tane daha cnmHamd olsun canım iyiyim, oğlanlarla uğraşıyorum biri 5.sınıf diğeri 1.sınıf okula git gel öyle çabuk geçiyor ki zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşünüyor musun bi tane daha cnmHamd olsun canım iyiyim, oğlanlarla uğraşıyorum biri 5.sınıf diğeri 1.sınıf okula git gel öyle çabuk geçiyor ki zaman
Hepinizi cok seviyorum
Hoşgeldin canımCanım kızlar, ben geldim
Hoşbuldum canım, sen ne zaman doguruyosun kız, Leylamız geldıHoşgeldin canım
Leyloş hoşgeldi ya ne güzel geldi vallaAz kaldı canım senin gönlünden ne zaman geçiyor bilirsin belki tarihi valla artık iki haftaya doğururum diye umutlrumHoşbuldum canım, sen ne zaman doguruyosun kız, Leylamız geldı
Ayy evet, hem de mis gibi geldi, annesini panıkletmeden, Ha-ri ye günler gecmezdı yoksaLeyloş hoşgeldi ya ne güzel geldi vallaAz kaldı canım senin gönlünden ne zaman geçiyor bilirsin belki tarihi valla artık iki haftaya doğururum diye umutlrum
Sen nasılsın keyifler iyi mi özletiyosun kendini bak haberin ola
Ara tatilde geldi canım biraz dinlenirsin sende bu tatilde karda yağar güxrl Ankaraya miss gibiAyy evet, hem de mis gibi geldi, annesini panıkletmeden, Ha-ri ye günler gecmezdı yoksa
Darısı sana ınsallah kuzum, her an gelebilir, minnoşlar sabırsız hep
Ben cok yogundum canım, Bi turlu fırsat bulamadım, dersler, yazılılar, yazılılar yogunlasınca özel dersler de asırı yogun oldu.. Bıraz rahatladım artık
Ay yagmadı bu sene ya, nasıl soguk nasıl.. Ara tatilde memlekete gıdıcem, kesin o zaman yagar, 1 2 gun kar tatili fena olmazdıAra tatilde geldi canım biraz dinlenirsin sende bu tatilde karda yağar güxrl Ankaraya miss gibi
Bende ara tatilde doğurmak istşyorum kızımda evde hep birlikte vakit geçirelim okul açılmadan diye ama kısmet artık
Sohrab vallahi kızıcam He nerelerdeydin içimize bir dert koydun gittin yoğunum diyorsun simdi bir daha böyle şeyler kabul etmiyoruz.Canım kızlar, ben geldim
Canım kızlar, ben geldim
Hoşgeldin canım Biz de seni seviyoruz Leyloşun doğumunu kaçırmazsın diye düşünmüştüm zaten Ha-ri sen de fırsat bulunca arada güncelleme yap kuzum çok meşgulsün tabi amaHepinizi cok seviyorum
Dua ediyorum canım, hakkımda hangisi hayırlıysa öyle gerçekleşsin diye, Rabbim ol derse 1 tane daha istiyorum, henüz bir çalışma yok, belki sürpriz olur, akışına bıraktım herşeyiDüşünüyor musun bi tane daha cnm
Hayırlısı olsun hakkında inşallah cnmDua ediyorum canım, hakkımda hangisi hayırlıysa öyle gerçekleşsin diye, Rabbim ol derse 1 tane daha istiyorum, henüz bir çalışma yok, belki sürpriz olur, akışına bıraktım herşeyi
Biz eve geldik şükür Leyloş iyi bence ama hani şu sarılık olmasın sık emsin dönemi çok zor çünkü sütüm inmedi daha, birde üstüne kendim henüz hala gaz yapamadım hastahane de de yapamadım lavman ile taburcu ettiler ama inşallah o da bir düzene girer bunlar ile uğraşmaktan telefonum var mı onu unutuyorumHoşgeldin canım Biz de seni seviyoruz Leyloşun doğumunu kaçırmazsın diye düşünmüştüm zaten Ha-ri sen de fırsat bulunca arada güncelleme yap kuzum çok meşgulsün tabi ama
Oyy canım benim kolaylıklar diliyorum süt için sıcak bi duş ve sıcak içecekler iyi oluyor söylemişlerdir zaten. Ben bestlak damla da kullandım sonradan faydalı mı oldu psikolojik mi bilmiyorum ama deneyebilirsin. Bir de emziren anne çayları oluyor lactamil güzeldi tadı kokusu da güzeldi ben hiç bitki çayı içemem normalde onu sevdim. Bir de lansinohun sıcak soğuk uygulama için therapearl diye birşeyi var onu ısıtıp koymak bende çok faydalı olmuştu göğsüm arada tıkanıyordu o zaman da hep onla açtım. Bebiş tam ememiyordur daha gelene kadar eğer pompa aldıysan bi onla sağıp kanalları açmayı da deneyebilirsin gerçi hastanede yapmışlardır muhtemelen. Azcık bile gelse şırınga ya da kaşıkla verirsin emdikçe de artar. spinal anestezi olduysan böyle tuhaf yoğun boynundan başına giren bi ağrı olabilir onun için de nescafe ve dümdüz yatmak iyi geliyor aklında bulunsun. Ben sonradan öğrenmiştim. Gaz için ne yapılıyor onu bilmiyorum canım bende sıkıntı olmamıştı inşallah bir an önce geçer aminBiz eve geldik şükür Leyloş iyi bence ama hani şu sarılık olmasın sık emsin dönemi çok zor çünkü sütüm inmedi daha, birde üstüne kendim henüz hala gaz yapamadım hastahane de de yapamadım lavman ile taburcu ettiler ama inşallah o da bir düzene girer bunlar ile uğraşmaktan telefonum var mı onu unutuyorum
Kabizlik için kayısı dene cnm süt için de kuru incir kuru erik komposto yapabilirsin, bulgur pilavı hurma boza e bebekte çaylar var içecekler var onları da deneyebilirsin, bol bol su iç, Ömer ilk 4 5 gün mama içti doğru düzgün sütüm yoktu, bunlarla geldi çok şükürBiz eve geldik şükür Leyloş iyi bence ama hani şu sarılık olmasın sık emsin dönemi çok zor çünkü sütüm inmedi daha, birde üstüne kendim henüz hala gaz yapamadım hastahane de de yapamadım lavman ile taburcu ettiler ama inşallah o da bir düzene girer bunlar ile uğraşmaktan telefonum var mı onu unutuyorum
Kacırır mıyım hiç bi de epey zaman giremedim siteye, Bı gırdım hari yazmıs hastaneye gıdıyoz, ben ona dedim hep cumartesı dogur diye, mınnak carsamba gelmek istediHoşgeldin canım Biz de seni seviyoruz Leyloşun doğumunu kaçırmazsın diye düşünmüştüm zaten Ha-ri sen de fırsat bulunca arada güncelleme yap kuzum çok meşgulsün tabi ama
Şaka gibi değil mi ama 1 haftalık olmasına ne kaldı Allahım zaman nasıl geçiyorKacırır mıyım hiç bi de epey zaman giremedim siteye, Bı gırdım hari yazmıs hastaneye gıdıyoz, ben ona dedim hep cumartesı dogur diye, mınnak carsamba gelmek istedi
Yaa hayırlı olsun kuzum sağlıkla büyüsün maşallah sizeKızlar tek tek alıntı yapamadım bu saate kadar tam bir karmaşa olunca ocak anneleri ile size aynı anda atayım
Hızlıca yazıyorum hiç sancım bişey yokken gece lavabo için kalktım anında su geldi yolda 3 dk da bir sancı vardı hastahanede 1 cm açıklık vs başladı ama asla bebek aşağı inemezdi boynunda kordon olunca neyse oksapar için 12 saat geçsin diye sabah sekiz buçuğa kadar bebeği durdurmak için herşeyi yaptılar ama ben sezeryan anına kadar sancı çektim sonra korka korka sezeryana girdim spinal tutacak mı acıyacak mı diye Allahım ne boş korkuymuş öyle işinin ehli biri denk geldi ki valla vurduğum oksapar kadar anca acı çektim anında uyuştu sakin de kaldım hiç acı vs hissetmedim bir tek bebeği çıkartırken doktora yardımcı olan üstten bastırıyor inanın dayanılır hiç bişey yok, odada ilk ağrı kesici sonrası sezeryan ağrım da iyiydi bebeği her uyutunca yürüyorum yürüme işi yoruldukça az zor ama dayanılmaz değil
Minik kız ile emmeye alışma süreci biraz zor ama o da olacak inşallah