Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımsın, her zaman ben omepanın kullanmıştım, solgarın oceanın koenzım q10 u var, bakabilirsin, biraz pahalı bu vitamin dıger markalara da bakabılırsın canımm, ufak Bı de arastırma yapabilirsin ınstagramda idil bozkurt var embrıyolog, yumurta kalitesini artırıcak tavsiyelerde bulunuyor, mutlaka incele o sayfayı.

Tamam alırım sorun degil cok teşekkür ediyorum. Mesajı okuyunca damla d vit vardı gece kalktım onu içtim

Kasların etrafı ıltıhaplamıs, onları temızledıler, gevsetme diyorlar onu yaptılar kuzu, rahatladım baya..
Insallah canım benim, su grupta herkes yavrusunu kucagına alsın, daha ne isterim
Hepsini okuyamadım ama bunu yakaladım canım benim çok geçmiş olsun

Cok tesekkur ederim canımm sen nasılsın, nasıl bebikler
İyi canım benim idare ediyoruz çok hareketliler koşturup duruyoruz bütün gün çok yorucu valla eskiden hayat ne kolaymış diyoruz inanamıyoruz bazen işe dönemedim hala o olaylar da karışık belirsiz biraz bakalım hayırlısı olur inşallah siz napıyorsunuz? Sen ameliyat olduğun için mi denemiyorsunuz bir süre onu tam anlamadım ben balım

Senin ozel sektordu, ucretsız izin olayı oluyor mu sizde de, bebelerle vakit gecırmen iyi olmus ama
Bizim de karısık kuzu biraz, her yumurtlama doneminde bısey cıkıyor, birinde ameliyat oldum, bırsuru antibiyotik kullandım, bu ay mesela agır grıp gecırdım, yine bir suru antibiyotik, yumurta 1 gun yasıyo bılıyosun, aslında suan dusunmuyorum da,, kendimi hazır hissetmiyorum, okulla birlikte zor oluyor cunku hamilelik, gercı ikizlere oyleydı bilmiyorum tekil gebelıgım nasıl gecer, ama dogum izni acısından da bizim ıcın ikinci donem denemek daha uygun olur

Doğru ya ablam da öğretmen öyle yapmak istemişti ama onun tam tersi oldu hayırlısı olsun canım vardır bir hayır herşeye öyle bakıyorum artık. Çok geçmiş olsun her gebelik farklı olur ya okulu düşünme sen gerekirse heyet raporu alırsın biliyorum öğrenciler geri kalır diye üzülüyorsun ama bir yolunu bulamıyorlar mı?
Benim özel sektör evet bütün izinlerimi kullandım doğum izni + 6 aylık ücretsiz izin + yıllık izinler. Çok zor bebişler daha 1 yaşında bile değil ve zaten 2 ay erken doğdular bakalım ne yapıcaz. İlkokul çağına kadar istediğimiz kadar kısmi çalışma hakkımız oluyormuş part time gibi iş kanununda var vermek zorundalar ama bizim şirkette kullanan hiç olmamış. Pek sıcak bakmadılar onun yerine ücretsiz al dediler şimdilik bakalım…

Merhabalar,
7 Aralık'ta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Beş gün sonrasında adet kanaması gibi bir kanama yaşadım. Beş gün sürdü. Bu süreçte kontrolüm vardı doktorum regl kanaması olabileceğini söyledi. Folbiol, corasprin, magnezyum, d vitamini verdi takviye olarak. İlk reglin ardından hamile kalabileceğimi söyledi. Benim sorum şu, bu ilk kanama regl olmasa bile bu süreçte hamile kalabilir miyim? Bunun gibi örnekler oldu mu acaba morale ihtiyacım var...

Benim şahsi fikrim hiç olmazsa 1 adet daha beklemeniz, biliyorum bir an önce hamile kalmak istiyorsunuz, süreç uzak tekrar hamile kalamam diye korkuyorsunuz ama rahimin de kendini toplamaya ihtiyacı var bir operasyon geçirdi sonuçta. Benim doktorum bana 3 ay vermişti süreyi ama siz hiç olmaz diyorsanız bari bir ay daha bekleyip bunun üstüne stres olmadan önce bir dinlenin. Çünkü bu kaygı seviyesi ile devam edince herşey daha da zorlaşıyor

Merhaba kizlar bugün hiç beklemediğim birşey oldu, nerdeyse 4 buçuk yıldır tüp bebek merkezinde başka bir şehirde ben iptal edildi sanarken döllenmiş 2 adet yumurtam saklanıyormuş, ben iptal edin demiştim 1 2019 da çunku kızım olmuştu, ama saklamaya devam etmisler imzasız iptal olmuyormus şok oldum tabii, tabi 9 bin civari gibi bı üCret de istiyorlar saklama için, transferi sormadım bile, ne yapacağimi bilemiyorum kafamda deli sorular, önemli bir karar verme yolundayim

Belki sana bi işarettir bu

Ay bu nasıl bir işaret

İnanmıyorum ne güzel bir haber

Teşekkür ederim canlar, çok duygusalım, eşimle konuşup karar vereceğiz yarın dedim, endişelerimde var tabii, 1 transfer de karar kıldık , Allahım nasib etsin merkezle yarın konuşayım, ne lazim kan tahlil vs, ne gerekiyor zaman olarak transfer için, dondurulmuş olduğu için bir riski var mı aklımda çok soru var, eğer transfer olursa nerde kalirim naparim ama mutluyum yaa bayadir deniyoruz olmuyor Rabbim bunuu bekletti dedim

Vardır bunda da bir hayır
Hayırlı haberlerle gel inşallah

Evdeki hesap carsıya uymaz ama iste kendimizce bı planlar yapıyoz, kul plan yapar kader gülermıs hesabı oluyoz sonra
Keske politika biraz degısse, bebegın anneye en ihtiyacı oldugu zamanlarda onları ayırmasalar, en az 6 ay dogum izni gelmeli, duusnsene dogum izninı kafaya takmadım, bebek temmuzda dogdu, eylul de 2 aylık bebeyi nasıl bırakıp gideyim ise, mecbur ucret siz izin, e artık gecım zor para lazım.. Napıcak bu insanlar

Tabiki transfer oluyosun kısmetıyle gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…