Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karnımın maşallahı var toplamda 5 kilo aldım ama hiç yüzüm ayaklarım kollarımda değişiklik yok herşey karnımda yine de ne bileyim kucağıma alsam bile nasıl olduğuna inanamayacağım galiba
Doğuma az kaldı, doğurunca anlarsın kuzum çok sevindim gelişmelere tombalak bi bebek olacak desene sağlıkla gelsin

Doğuma az kaldı, doğurunca anlarsın kuzum çok sevindim gelişmelere tombalak bi bebek olacak desene sağlıkla gelsin
Normali öyle olup tombul olsun hiç sorun değil ama beni şeker korkuttu acaba o yüzden mi diye hoş o da artık diyet ile hayatımdan çıktı bazen akşamları tatlı isteği ile ağlıyorum

Normali öyle olup tombul olsun hiç sorun değil ama beni şeker korkuttu acaba o yüzden mi diye hoş o da artık diyet ile hayatımdan çıktı bazen akşamları tatlı isteği ile ağlıyorum
Her şeyi takma kafana canım benim, sağ salim sağlıkla gelecek minnoşumuz benim oğlum da 1 ay erken doğmasına rağmen 4 kg doğdu, hep de ultrasonda 2 hafta ileri görünüyordu ama şeker meker yoktu yani çok da sağlıklı doğdu. Bazıları tombik işte iyi besliyorsun demek ki

Yaa kıyamam az da olsa yesen mi ya

Kızlar kürtaj sonrası hamile kalamayıp tüp bebek yaptıran pozitif sonuç alan var mı acaba aranızda 7 ay önce düşük yaptım hala bir şey yok bu ay tüp bebeğe başladım transfer oldum bekliyorum
Ben kürtaj sonrası 2 yıl hamile kalamadım rahim inceldi, t rahim sorunu belli oldu histeroskopi oldum rahim inceliği için ilaç kullandım histeroskopi sonrası iki kez aşılamam iptal oldu covid yüzünden ama sonra aşılama ile tuttu, eşimde sıkıntı yoktu, tuttuğu ay şahane bir rahim kalınlığım da yoktu 7,5mm ydi bir tane 19mm anca büyüyen yumurta vardı ama tuttu, ondan önceki aylarda 9mm rahim 20 lerde iki yumurta ile tutmadı mesela.

Neden bunları dedim bu işin kürtaj vs ile alakası yok tutacağı zaman tutuyor şartlar çok iyi aslında şimdi tutar dediğin de tutmuyor tamamen nasip. Sen tedavi ile elinden geleni yapıyorsun kısmet olacağı an gelecek o bebiş gönlünü ferah tut

Histeroskopi oldum hsg çekildim yaptırdıktan 2 ay sonra hamile kaldım ve düştü bilmiyorum ya kafamı rahatlatmıştım bunları yaptırarak ya da bi problemm kalmamıştı o yüzden hamile kaldım

Karnımın maşallahı var toplamda 5 kilo aldım ama hiç yüzüm ayaklarım kollarımda değişiklik yok herşey karnımda yine de ne bileyim kucağıma alsam bile nasıl olduğuna inanamayacağım galiba
Bende 18 kilo almıştım ikizlere. Doğum anında 12.5 kilo anında gitmişti. Bende de değişiklik yoktu elde kolda yüzde hiç şişmedi yeme ile alakalı sanırım o. İnsan kucağına alınca bunu ben mi yaptım deyip afalliyyor ben inanamamistim

Senin bir de iki tane nasıllar peki minikler bu arada

Kızlar 7 ay önce düşük yaptım bebeğimin 8. Haftada kalbi durdu. Hala hamile kalamadım bu yüzden tüp bebeğe başladım benim gibi düşük sonrası tüp bebekle hamile kalan var mı umuda ihtiyacım var yardımcı olur musunuz

Bana da 2 erkek dedi doktor
Genelde yatıyorum canım zaten sağol Öpüyorum güzellerini
Allah bağışlasın dua et bol bol kolik olmasınlar. Bana da demişlerdi de onemsemistim 1 saat kesintisiz uyku uyuyamıyorsun. Hamileliğin son haftalarında ben kimildayamaz olmuştum 32 den sonra. Bu haftaların tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…