Doğuma az kaldı, doğurunca anlarsın kuzumKarnımın maşallahı var toplamda 5 kilo aldım ama hiç yüzüm ayaklarım kollarımda değişiklik yok herşey karnımdayine de ne bileyim kucağıma alsam bile nasıl olduğuna inanamayacağım galiba
Normali öyle olup tombul olsun hiç sorun değil ama beni şeker korkuttu acaba o yüzden mi diyeDoğuma az kaldı, doğurunca anlarsın kuzumçok sevindim gelişmelere tombalak bi bebek olacak desene sağlıkla gelsin
İnşallah bende hep öyle dua ediyorumUmarım hayırlısı neyse o olur
Her şeyi takma kafana canım benim, sağ salim sağlıkla gelecek minnoşumuzNormali öyle olup tombul olsun hiç sorun değil ama beni şeker korkuttu acaba o yüzden mi diyehoş o da artık diyet ile hayatımdan çıktı bazen akşamları tatlı isteği ile ağlıyorum
Yaa kıyamam az da olsa yesen mi yaNormali öyle olup tombul olsun hiç sorun değil ama beni şeker korkuttu acaba o yüzden mi diyehoş o da artık diyet ile hayatımdan çıktı bazen akşamları tatlı isteği ile ağlıyorum
Bu hafta diyetisyen kahvaltıya tahin pekmez hakkı verdiYaa kıyamam az da olsa yesen mi ya
Ya kıyamam sizeBu hafta diyetisyen kahvaltıya tahin pekmez hakkı verdio baya rahatlattı
Diyorum ama kucağına alınca da inanamıyosunKarnımın maşallahı var toplamda 5 kilo aldım ama hiç yüzüm ayaklarım kollarımda değişiklik yok herşey karnımdayine de ne bileyim kucağıma alsam bile nasıl olduğuna inanamayacağım galiba
Ben kürtaj sonrası 2 yıl hamile kalamadım rahim inceldi, t rahim sorunu belli oldu histeroskopi oldum rahim inceliği için ilaç kullandım histeroskopi sonrası iki kez aşılamam iptal oldu covid yüzünden ama sonra aşılama ile tuttu, eşimde sıkıntı yoktu, tuttuğu ay şahane bir rahim kalınlığım da yoktu 7,5mm ydi bir tane 19mm anca büyüyen yumurta vardı ama tuttu, ondan önceki aylarda 9mm rahim 20 lerde iki yumurta ile tutmadı mesela.Kızlar kürtaj sonrası hamile kalamayıp tüp bebek yaptıran pozitif sonuç alan var mı acaba aranızda 7 ay önce düşük yaptım hala bir şey yok bu ay tüp bebeğe başladım transfer oldum bekliyorum
Histeroskopi oldum hsg çekildim yaptırdıktan 2 ay sonra hamile kaldım ve düştü bilmiyorum ya kafamı rahatlatmıştım bunları yaptırarak ya da bi problemm kalmamıştı o yüzden hamile kaldımBen kürtaj sonrası 2 yıl hamile kalamadım rahim inceldi, t rahim sorunu belli oldu histeroskopi oldum rahim inceliği için ilaç kullandım histeroskopi sonrası iki kez aşılamam iptal oldu covid yüzünden ama sonra aşılama ile tuttu, eşimde sıkıntı yoktu, tuttuğu ay şahane bir rahim kalınlığım da yoktu 7,5mm ydi bir tane 19mm anca büyüyen yumurta vardı ama tuttu, ondan önceki aylarda 9mm rahim 20 lerde iki yumurta ile tutmadı mesela.
Neden bunları dedim bu işin kürtaj vs ile alakası yok tutacağı zaman tutuyor şartlar çok iyi aslında şimdi tutar dediğin de tutmuyor tamamen nasip. Sen tedavi ile elinden geleni yapıyorsun kısmet olacağı an gelecek o bebiş gönlünü ferah tut
Aşağıdaki gunluklerde gördüm hayırlı olsun çok sevindim bebek olmuş büyümüş bile. Pek fırsatım olmuyor bakmaya daBeslenmeyle yoluna girer inşallah canım benim onun dışında iyi olmasına sevindim
Karnımın maşallahı var toplamda 5 kilo aldım ama hiç yüzüm ayaklarım kollarımda değişiklik yok herşey karnımdayine de ne bileyim kucağıma alsam bile nasıl olduğuna inanamayacağım galiba
Canım teşekkürlerAşağıdaki gunluklerde gördüm hayırlı olsun çok sevindim bebek olmuş büyümüş bile. Pek fırsatım olmuyor bakmaya da
Senin bir de iki taneBende 18 kilo almıştım ikizlere. Doğum anında 12.5 kilo anında gitmişti. Bende de değişiklik yoktu elde kolda yüzde hiç şişmedi yeme ile alakalı sanırım o. İnsan kucağına alınca bunu ben mi yaptım deyip afalliyyor ben inanamamistim
Evet iki erkek benimki seninki de ikiz. Dikkat et dinlenmek lazım. Bende diken üstünde idim 36 hafta boyuncaCanım teşekkürlerseninde ikizdi değil mi? Büyüttüm yine çok şükür ama lekelenmem oluyor 1 haftadır
Evet iki ona rağmen hiç kilo almadım sadece göbekti. İyiler çok şükür ufak tefek şeyler var ama genel olarak şükür halimize. 4 ay oldu ama düzene giremedik bir türlü.Senin bir de iki tanenasıllar peki minikler bu arada
Bana da 2 erkek dedi doktorEvet iki erkek benimki seninki de ikiz. Dikkat et dinlenmek lazım. Bende diken üstünde idim 36 hafta boyunca
Allah bağışlasınBana da 2 erkek dedi doktor
Genelde yatıyorum canım zaten sağolÖpüyorum güzellerini