Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben anlayabilirim Melike 🌈
Üniversitedeki hoca sorun yok dedi ama ben İsrail aruh diye bir doktora 2 Aralık a randevu aldim
Dedim ihtilasma yok mu yok dedi
Eşimde xy olanda kromozom anomalileri var dedim tek onda olduğu icin sorun yok dedi bilmiyorum artık

Eklentiler

• 7027D1BB-3F93-44A8-AA13-FDA8FC3C374F.jpeg
    7027D1BB-3F93-44A8-AA13-FDA8FC3C374F.jpeg
    104,1 KB · Görüntüleme: 44
  • E426483E-A1AB-471B-BA94-959043DCA509.jpeg
    E426483E-A1AB-471B-BA94-959043DCA509.jpeg
    125,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 0715F200-E6E3-4458-956C-2E72E91971EB.jpeg
    0715F200-E6E3-4458-956C-2E72E91971EB.jpeg
    69,8 KB · Görüntüleme: 43
  • B12B16C7-CD38-416A-AC04-47C8382C6EEC.jpeg
    B12B16C7-CD38-416A-AC04-47C8382C6EEC.jpeg
    78 KB · Görüntüleme: 47
Üniversitedeki hoca sorun yok dedi ama ben İsrail baruh diye bir doktora 2 Aralık a randevu aldim
Dedim ihtilasma yok mu yok dedi
Eşimde xy olanda kromozom anomalileri var dedim tek onda olduğu icin sorun yok dedi bilmiyorum artık
Sen de pıhtılaşma hiç yok hem de.. mükemmel 🌈
Eşindeki durum için yorum yapamadım ben de var gibi düşünürdüm israel bey çok deneyimli bakalım neler diyecek🎈

Sen de pıhtılaşma hiç yok hem de.. mükemmel 🌈
Eşindeki durum için yorum yapamadım ben de var gibi düşünürdüm israel bey çok deneyimli bakalım neler diyecek🎈
Nedense hep pıhtılaşmaya yormuştum ben çıkmayınca bi uzuldum aslında sebebi bilsek en azından çözümü var derdim
Doktor çocuk sahibi olmamaniz icin hiçbir neden yok dedi hatta yumurtalama zamanın bugünü değerlendirin dedi😏 ama ben birkaç doktora daha gidip fikir almadan bu ise kalkışmayacağım sanırım baya zor atlattım cunku bu kez. Hatta atlatamadim diyebilirim hala😞 başka bildiğin İzmir’de iyi doktor varsa tavsiye alabilirim. Eşim uzmanlık sınavını kazandı birkaç ay sonra aydın a taşınacağız orada da olabilir

Son düzenleme:
Hepinize merhaba arkadaşlar. 4 ağustosta 12+4 te bebeğim alınmıştı. 8 yıldır deniyorduk olmuyordu, süpriz bir şekilde geldi süpriz bir şekilde gitti. Diyecek birşey yok, kader. 4 ağutostan bu yana bu sayfa bana umut oldu güç verdi. Kürtaj sonrası şans yüksek dedi doktorum ve buradaki örneklere de inanarak hemen hamile kalmak istedim ama olmadı bugün 4. Adetimi oldum. Tüp bebek denemeyi hiç istemedim, bu yola başvuran arkadaşlara saygı duyuyorum ama ben o süreçleri kaldırabilecek bir kadın değilim. Yaşım da 40 a dayandı. O yüzden ben artık çocuk mevzusunu kapatıp ileriye bakmaya karar verdim. Çünkü her geçen gün kendimden gidiyor. Psikolojimi sağlam tutmam lazım ki ben kendim olabileyim. Hepinize çok sevgiler. 🌺🌺🌺

Hepinize merhaba arkadaşlar. 4 ağustosta 12+4 te bebeğim alınmıştı. 8 yıldır deniyorduk olmuyordu, süpriz bir şekilde geldi süpriz bir şekilde gitti. Diyecek birşey yok, kader. 4 ağutostan bu yana bu sayfa bana umut oldu güç verdi. Kürtaj sonrası şans yüksek dedi doktorum ve buradaki örneklere de inanarak hemen hamile kalmak istedim ama olmadı bugün 4. Adetimi oldum. Tüp bebek denemeyi hiç istemedim, bu yola başvuran arkadaşlara saygı duyuyorum ama ben o süreçleri kaldırabilecek bir kadın değilim. Yaşım da 40 a dayandı. O yüzden ben artık çocuk mevzusunu kapatıp ileriye bakmaya karar verdim. Çünkü her geçen gün kendimden gidiyor. Psikolojimi sağlam tutmam lazım ki ben kendim olabileyim. Hepinize çok sevgiler. 🌺🌺🌺
Yine de korunmayın derim ben hayırlısı olsun hakkınızda umarım kafanızdan attığınız anda allahim size nasip eder 🌸

Nedense hep pıhtılaşmaya yormuştum ben çıkmayınca bi uzuldum aslında sebebi bilsek en azından çözümü var derdim
Doktor çocuk sahibi olmamaniz icin hiçbir neden yok dedi hatta yumurtalama zamanın bugünü değerlendirin dedi😏 ama ben birkaç doktora daha gidip fikir almadan bu ise kalkışmayacağım sanırım baya zor atlattım cunku bu kez. Hatta atlatamadim diyebilirim hala😞 başka bildiğin İzmir’de iyi doktor varsa tavsiye alabilirim. Eşim uzmanlık sınavını kazandı birkaç ay sonra aydın a taşınacağız orada da olabilir
İzmir de Funda Göde var ve israel bey var düşüklerin tam nedeni kalp durması mı? Bir de kaçıncı hafta patolojiye gitmiş miydi?.
En iyi doktorlar bilir elbette 🎈

İzmir de Funda Göde var ve israel bey var düşüklerin tam nedeni kalp durması mı? Bir de kaçıncı hafta patolojiye gitmiş miydi?.
En iyi doktorlar bilir elbette 🎈
İlki ikizdi kese bozukluğu ile oldu dusuk başlamıştı kurtaj oldum 8 haftalikti.

İkincisinde 3aylikken gitmiştim ikili test icin ama 10. Haftada kalbi durmuş patolojiye gitti bir şey çıkmadı. Tamam 2 Aralık a randevu aldım israel bey e içime sinmezse Funda hanıma da giderim teşekkür ediyorum💕

İlki ikizdi kese bozukluğu ile oldu dusuk başlamıştı kurtaj oldum 8 haftalikti.

İkincisinde 3aylikken gitmiştim ikili test icin ama 10. Haftada kalbi durmuş patolojiye gitti bir şey çıkmadı. Tamam 2 Aralık a randevu aldım israel bey e içime sinmezse Funda hanıma da giderim teşekkür ediyorum💕
Güzel haberlerlerini bekliyorum 🌈

3 gün önce düşük yaptım, hemen hamile kalmak istiyorum tekrardan, Rabbim inşallah nasip eder 🤲🤲 dikkat etmem gereken birşey var mı, düşük sonrası hemen hamile kalan var mı acaba??

Kızlar buraya dünkü kontrolü yazmayı unutmuşum @PembeAnkaKusu miniklerden fırsat bulunca gör diye etiketliyorum 🙈

28+4 de gitmiş oldum rahim ağzı, suyu iyi bir sıkıntı yok, boynunda kordon da yok, tek sorun karnını ölçünce 2 hafta ilerde dedi 🤦‍♀️ben 51 kilo ile hamile kaldım şuan 58.5 kiloyum şeker ölçümü de iyi çıkmıştı ama bu hafta 1.400 kilo olmasına fazla dedi benim gözüme de fazla geldi 😅boyu babası gibi uzun olacakmış. Bu karnının önden gitmesi yüzünden bana diyetisyen yolu gözüktü sıfır şeker, hamur işi, bol yürüyüş ve su ile Aralık başı görüşelim dedi inşallah o zaman gidince herşey düzelmiş olur 💜bende durumlar bu 😐
Oy tombulum yaa 🥰🤣maşallah, canım boyu uzun demiş her bebişte farklı olabilir diye düşünüyorum, şeker de temiz çıkmış sorun olmaz diye düşünüyorum, az kalmış yaa 🥰

Oy tombulum yaa 🥰🤣maşallah, canım boyu uzun demiş her bebişte farklı olabilir diye düşünüyorum, şeker de temiz çıkmış sorun olmaz diye düşünüyorum, az kalmış yaa 🥰
Valla o tombul yüzünden sıkı diyete girdim diyetin 11. Günü merak edip doktora gittim kilosunu sormayı unuttum ama karnı ölçümde 17 gün ileriyken artık 9 güne düşmüş anında diyete tepki verdi demekki beslenmem etkiliyormuş, suyu da üst sınırda demişti bakalım aralıkta son durumu ne olacak 🙈

Valla o tombul yüzünden sıkı diyete girdim diyetin 11. Günü merak edip doktora gittim kilosunu sormayı unuttum ama karnı ölçümde 17 gün ileriyken artık 9 güne düşmüş anında diyete tepki verdi demekki beslenmem etkiliyormuş, suyu da üst sınırda demişti bakalım aralıkta son durumu ne olacak 🙈
İyiye gidiyor demekki annesi geliyor gelmekte olan 😚💐

X