- 3 Ekim 2022
- 442
- 721
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üniversitedeki hoca sorun yok dedi ama ben İsrail aruh diye bir doktora 2 Aralık a randevu aldimBen anlayabilirim Melike
Sen de pıhtılaşma hiç yok hem de.. mükemmelÜniversitedeki hoca sorun yok dedi ama ben İsrail baruh diye bir doktora 2 Aralık a randevu aldim
Dedim ihtilasma yok mu yok dedi
Eşimde xy olanda kromozom anomalileri var dedim tek onda olduğu icin sorun yok dedi bilmiyorum artık
Nedense hep pıhtılaşmaya yormuştum ben çıkmayınca bi uzuldum aslında sebebi bilsek en azından çözümü var derdimSen de pıhtılaşma hiç yok hem de.. mükemmel
Eşindeki durum için yorum yapamadım ben de var gibi düşünürdüm israel bey çok deneyimli bakalım neler diyecek
Yine de korunmayın derim ben hayırlısı olsun hakkınızda umarım kafanızdan attığınız anda allahim size nasip ederHepinize merhaba arkadaşlar. 4 ağustosta 12+4 te bebeğim alınmıştı. 8 yıldır deniyorduk olmuyordu, süpriz bir şekilde geldi süpriz bir şekilde gitti. Diyecek birşey yok, kader. 4 ağutostan bu yana bu sayfa bana umut oldu güç verdi. Kürtaj sonrası şans yüksek dedi doktorum ve buradaki örneklere de inanarak hemen hamile kalmak istedim ama olmadı bugün 4. Adetimi oldum. Tüp bebek denemeyi hiç istemedim, bu yola başvuran arkadaşlara saygı duyuyorum ama ben o süreçleri kaldırabilecek bir kadın değilim. Yaşım da 40 a dayandı. O yüzden ben artık çocuk mevzusunu kapatıp ileriye bakmaya karar verdim. Çünkü her geçen gün kendimden gidiyor. Psikolojimi sağlam tutmam lazım ki ben kendim olabileyim. Hepinize çok sevgiler.
İzmir de Funda Göde var ve israel bey var düşüklerin tam nedeni kalp durması mı? Bir de kaçıncı hafta patolojiye gitmiş miydi?.Nedense hep pıhtılaşmaya yormuştum ben çıkmayınca bi uzuldum aslında sebebi bilsek en azından çözümü var derdim
Doktor çocuk sahibi olmamaniz icin hiçbir neden yok dedi hatta yumurtalama zamanın bugünü değerlendirin dedi ama ben birkaç doktora daha gidip fikir almadan bu ise kalkışmayacağım sanırım baya zor atlattım cunku bu kez. Hatta atlatamadim diyebilirim hala başka bildiğin İzmir’de iyi doktor varsa tavsiye alabilirim. Eşim uzmanlık sınavını kazandı birkaç ay sonra aydın a taşınacağız orada da olabilir
İlki ikizdi kese bozukluğu ile oldu dusuk başlamıştı kurtaj oldum 8 haftalikti.İzmir de Funda Göde var ve israel bey var düşüklerin tam nedeni kalp durması mı? Bir de kaçıncı hafta patolojiye gitmiş miydi?.
En iyi doktorlar bilir elbette
Güzel haberlerlerini bekliyorumİlki ikizdi kese bozukluğu ile oldu dusuk başlamıştı kurtaj oldum 8 haftalikti.
İkincisinde 3aylikken gitmiştim ikili test icin ama 10. Haftada kalbi durmuş patolojiye gitti bir şey çıkmadı. Tamam 2 Aralık a randevu aldım israel bey e içime sinmezse Funda hanıma da giderim teşekkür ediyorum
Cok teşekkür ediyorumGüzel haberlerlerini bekliyorum
Umarım hayırlısı neyse o olurEki Görüntüle 3165348
Bunda da böyle çıktı kan vericem
Oy tombulum yaa maşallah, canım boyu uzun demiş her bebişte farklı olabilir diye düşünüyorum, şeker de temiz çıkmış sorun olmaz diye düşünüyorum, az kalmış yaaKızlar buraya dünkü kontrolü yazmayı unutmuşum @PembeAnkaKusu miniklerden fırsat bulunca gör diye etiketliyorum
28+4 de gitmiş oldum rahim ağzı, suyu iyi bir sıkıntı yok, boynunda kordon da yok, tek sorun karnını ölçünce 2 hafta ilerde dedi ben 51 kilo ile hamile kaldım şuan 58.5 kiloyum şeker ölçümü de iyi çıkmıştı ama bu hafta 1.400 kilo olmasına fazla dedi benim gözüme de fazla geldi boyu babası gibi uzun olacakmış. Bu karnının önden gitmesi yüzünden bana diyetisyen yolu gözüktü sıfır şeker, hamur işi, bol yürüyüş ve su ile Aralık başı görüşelim dedi inşallah o zaman gidince herşey düzelmiş olur bende durumlar bu
Valla o tombul yüzünden sıkı diyete girdim diyetin 11. Günü merak edip doktora gittim kilosunu sormayı unuttum ama karnı ölçümde 17 gün ileriyken artık 9 güne düşmüş anında diyete tepki verdi demekki beslenmem etkiliyormuş, suyu da üst sınırda demişti bakalım aralıkta son durumu ne olacakOy tombulum yaa maşallah, canım boyu uzun demiş her bebişte farklı olabilir diye düşünüyorum, şeker de temiz çıkmış sorun olmaz diye düşünüyorum, az kalmış yaa
İyiye gidiyor demekki annesi geliyor gelmekte olanValla o tombul yüzünden sıkı diyete girdim diyetin 11. Günü merak edip doktora gittim kilosunu sormayı unuttum ama karnı ölçümde 17 gün ileriyken artık 9 güne düşmüş anında diyete tepki verdi demekki beslenmem etkiliyormuş, suyu da üst sınırda demişti bakalım aralıkta son durumu ne olacak
Her ne kadar gerçekmiş gibi gelmese de galiba geliyorİyiye gidiyor demekki annesi geliyor gelmekte olan
Kız karnın kocaman olmuştur, neyine inanmıyon dahaHer ne kadar gerçekmiş gibi gelmese de galiba geliyor
Karnımın maşallahı var toplamda 5 kilo aldım ama hiç yüzüm ayaklarım kollarımda değişiklik yok herşey karnımda yine de ne bileyim kucağıma alsam bile nasıl olduğuna inanamayacağım galibaKız karnın kocaman olmuştur, neyine inanmıyon daha