Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12. Haftada kalbi durmuştu. Rabb'im bir aldı iki nasio etsin. Kesinlikle olmicak diye düşünmeyin.

Evet iki ona rağmen hiç kilo almadım sadece göbekti. İyiler çok şükür ufak tefek şeyler var ama genel olarak şükür halimize. 4 ay oldu ama düzene giremedik bir türlü.
Çok normal bence iki tane de olunca o düzen işi belki biraz ileri atıyordur ama yeterki üçünüz de sağlıklı olun

İlk sayfada tabloda bebeği olan herkes bir yada birden fazla kayıp sonrası bebeğine kavuştu, hepsinin düştükten sonra tekrar hamile kalma süreci ve süresi farklıydı çünkü yaşadığımız sağlık sorunları yada bir sorun olmasa bile süreci başka başka.

Kimse ile kendiniz kıyaslamayın erkenden hamile kalan da geç kalan da sizin bedeniniz ve nasibiniz ile aynı değil çünkü. Ama belli olan bişey var ister bir ister on kaybı olsun insanın nasibinde sağlıklı bir bebek sahibi olmak varsa öyle de böyle de oluyor önemli olan tevekkül etmek

Tedavınız hayırlı ugurlu olsun, ben dusuk sonrası tüp bebek ile ikiz bebeklerime gebe kaldım, erken dogum sebebiyle kaybettim.. Kendinizi olumsuz dusuncelerle mesgul etmeyin, her gebelik kendine has..hersye guzel olacak diyin, evrene olumlu mesajlar gonderın.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Cok cok üzüldümm inşallah bebeğinizi sağ Salim kucağınıza alırsınız bundan sonrakilerde ilk ağlar cok umutluydum 3 ay femara kullandım hsg çekildim her ay bir şey yaptım bunlara rağmen olmayınca insan umutsuzlaşıuor

Çok teşekkür ederim sağolun, biz elimizden geleni yapalım, gerisi takdiri ilahi, olmuyorsa da vardır bir sebebi.. Tüp bebek ile şansınız yuksek biliyosunuz, sonucta döllenmıs embriyo verilecek, rabbi nasip etmezse o da tutunamaz, ama hayırlısı diyelim, siz elinizden geleni yapıyorsunuz

Aaa sohrab gelmişsin cok sevindim hosgeldin

Hayırlısı olsun Allah güç versin sabır versin bir an önce imtihanımız bitsin

Şu an transferim oldu yarın 10. Günüm 7. Gün idrar testi yapmıştım negatifti dün başladı belirtilerim hayırlısı olsun
Kacıncı gun embriyosu, bugun kan testi vermedıgınıze gore 3.gun hadi hayırlısı ınsallah, ben korkudan idrar testi yapamamıstım hıc, direk kan verdim 305 cıkmıstı

Kacıncı gun embriyosu, bugun kan testi vermedıgınıze gore 3.gun hadi hayırlısı ınsallah, ben korkudan idrar testi yapamamıstım hıc, direk kan verdim 305 cıkmıstı
Yok kuzum 5. Gün embriyosu yarın kan vereceğim. Cok pişmanım zaten keşke hiç idrar testi yapmasaydım diyorum tüm modumu düşürdü o testler

Herkese merhaba bebeğimin kalbi durduğu için 15 gün önce kürtaj oldum. 10 haftalıktı yaklaşık ama 8. Haftada kalbi durmuş. Burada aynı şeyleri yaşayan aynı duyguları paylaşanların mesajlarını okumak iyi geliyor. Çünkü çevremde bile kaybımı paylaştığımda daha önce aynı şeyi yaşayanlar en az benim kadar üzülüyor ama diğerleri ne olacak gençsiniz yine olur diyor. Yaşamayan bilemiyor anlayacağınız. İnşallah isteyen herkes en hayırlı zamanda bebeklerini kucağına alsın Doktorum 2 ay bekleme süresi verdi ve özellikle D vitamini ve b12 vitamini değerlerimi yükseltmem gerektiğini söyledi. Tüm tahlillerimi verip 2 ay bekleyeceğim gerisi Allaha kalmış, en kısa zamanda nasip eder inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…