- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
12. Haftada kalbi durmuştu. Rabb'im bir aldı iki nasio etsin. Kesinlikle olmicak diye düşünmeyin.Kızlar 7 ay önce düşük yaptım bebeğimin 8. Haftada kalbi durdu. Hala hamile kalamadım bu yüzden tüp bebeğe başladım benim gibi düşük sonrası tüp bebekle hamile kalan var mı umuda ihtiyacım var yardımcı olur musunuz
Peki ne zaman oldu kaç ay sonra tüp bebekle mi hamile kaldınız12. Haftada kalbi durmuştu. Rabb'im bir aldı iki nasio etsin. Kesinlikle olmicak diye düşünmeyin.
Çok normal bence iki tane de olunca o düzen işi belki biraz ileri atıyordur ama yeterki üçünüz de sağlıklı olunEvet iki ona rağmen hiç kilo almadım sadece göbekti. İyiler çok şükür ufak tefek şeyler var ama genel olarak şükür halimize. 4 ay oldu ama düzene giremedik bir türlü.
İlk sayfada tabloda bebeği olan herkes bir yada birden fazla kayıp sonrası bebeğine kavuştu, hepsinin düştükten sonra tekrar hamile kalma süreci ve süresi farklıydı çünkü yaşadığımız sağlık sorunları yada bir sorun olmasa bile süreci başka başka.Kızlar 7 ay önce düşük yaptım bebeğimin 8. Haftada kalbi durdu. Hala hamile kalamadım bu yüzden tüp bebeğe başladım benim gibi düşük sonrası tüp bebekle hamile kalan var mı umuda ihtiyacım var yardımcı olur musunuz
Tedavınız hayırlı ugurlu olsun, ben dusuk sonrası tüp bebek ile ikiz bebeklerime gebe kaldım, erken dogum sebebiyle kaybettim.. Kendinizi olumsuz dusuncelerle mesgul etmeyin, her gebelik kendine has..hersye guzel olacak diyin, evrene olumlu mesajlar gonderın.. Hakkınızda hayırlısı olsun..Kızlar 7 ay önce düşük yaptım bebeğimin 8. Haftada kalbi durdu. Hala hamile kalamadım bu yüzden tüp bebeğe başladım benim gibi düşük sonrası tüp bebekle hamile kalan var mı umuda ihtiyacım var yardımcı olur musunuz
Cok cok üzüldümm inşallah bebeğinizi sağ Salim kucağınıza alırsınız bundan sonrakilerde ilk ağlar cok umutluydum 3 ay femara kullandım hsg çekildim her ay bir şey yaptım bunlara rağmen olmayınca insan umutsuzlaşıuorTedavınız hayırlı ugurlu olsun, ben dusuk sonrası tüp bebek ile ikiz bebeklerime gebe kaldım, erken dogum sebebiyle kaybettim.. Kendinizi olumsuz dusuncelerle mesgul etmeyin, her gebelik kendine has..hersye guzel olacak diyin, evrene olumlu mesajlar gonderın.. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Çok teşekkür ederim sağolun, biz elimizden geleni yapalım, gerisi takdiri ilahi, olmuyorsa da vardır bir sebebi.. Tüp bebek ile şansınız yuksek biliyosunuz, sonucta döllenmıs embriyo verilecek, rabbi nasip etmezse o da tutunamaz, ama hayırlısı diyelim, siz elinizden geleni yapıyorsunuzCok cok üzüldümm inşallah bebeğinizi sağ Salim kucağınıza alırsınız bundan sonrakilerde ilk ağlar cok umutluydum 3 ay femara kullandım hsg çekildim her ay bir şey yaptım bunlara rağmen olmayınca insan umutsuzlaşıuor
Aaa sohrab gelmişsin cok sevindim hosgeldinTedavınız hayırlı ugurlu olsun, ben dusuk sonrası tüp bebek ile ikiz bebeklerime gebe kaldım, erken dogum sebebiyle kaybettim.. Kendinizi olumsuz dusuncelerle mesgul etmeyin, her gebelik kendine has..hersye guzel olacak diyin, evrene olumlu mesajlar gonderın.. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Hayırlısı olsun Allah güç versin sabır versin bir an önce imtihanımız bitsinÇok teşekkür ederim sağolun, biz elimizden geleni yapalım, gerisi takdiri ilahi, olmuyorsa da vardır bir sebebi.. Tüp bebek ile şansınız yuksek biliyosunuz, sonucta döllenmıs embriyo verilecek, rabbi nasip etmezse o da tutunamaz, ama hayırlısı diyelim, siz elinizden geleni yapıyorsunuz
Hoşbuldum canım, nasılsın görüşmeyeliAaa sohrab gelmişsin cok sevindim hosgeldin
Amin cümlemize inşallah, transfer ne zaman pekiHayırlısı olsun Allah güç versin sabır versin bir an önce imtihanımız bitsin
Şu an transferim oldu yarın 10. Günüm 7. Gün idrar testi yapmıştım negatifti dün başladı belirtilerim hayırlısı olsunAmin cümlemize inşallah, transfer ne zaman peki
Kacıncı gun embriyosu, bugun kan testi vermedıgınıze gore 3.gunŞu an transferim oldu yarın 10. Günüm 7. Gün idrar testi yapmıştım negatifti dün başladı belirtilerim hayırlısı olsun
Yok kuzum 5. Gün embriyosu yarın kan vereceğim. Cok pişmanım zaten keşke hiç idrar testi yapmasaydım diyorum tüm modumu düşürdü o testlerKacıncı gun embriyosu, bugun kan testi vermedıgınıze gore 3.gunhadi hayırlısı ınsallah, ben korkudan idrar testi yapamamıstım hıc, direk kan verdim 305 cıkmıstı
Hiç düşmesin, idrar testine guven olmaz, hem de erken yapmıssınız, bosuna 10.gun demiyorlarYok kuzum 5. Gün embriyosu yarın kan vereceğim. Cok pişmanım zaten keşke hiç idrar testi yapmasaydım diyorum tüm modumu düşürdü o testler
Belirtilerim dün başladı şu an hiçbir şey yok mesela bakalım hayırlısı olsunHiç düşmesin, idrar testine guven olmaz, hem de erken yapmıssınız, bosuna 10.gun demiyorlar
Hayırlısı olsun, yarın haber verin buraya daBelirtilerim dün başladı şu an hiçbir şey yok mesela bakalım hayırlısı olsun
İnşallah güzel haberlerle gelirimHayırlısı olsun, yarın haber verin buraya da
İyiyim sohrab şükür test sonuçlarımız çıktı onlar temiz geldi cuma günü iyi bir doktora gidicem tekrar bakalım aynı devam sen nasılsın gözlerimiz seni aradıHoşbuldum canım, nasılsın görüşmeyeli