Hepimi birer ikişer dusukler yaşadık herkes halden anlayan tatli insanlar aramızda doktor kadar bilgili olan tecrübeli olan arkadaşlarımız da var her zaman size destek olurlar. İyi düşünelim iyi olsun insallah allahim hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsinHerkese merhaba bebeğimin kalbi durduğu için 15 gün önce kürtaj oldum. 10 haftalıktı yaklaşık ama 8. Haftada kalbi durmuş. Burada aynı şeyleri yaşayan aynı duyguları paylaşanların mesajlarını okumak iyi geliyor. Çünkü çevremde bile kaybımı paylaştığımda daha önce aynı şeyi yaşayanlar en az benim kadar üzülüyor ama diğerleri ne olacak gençsiniz yine olur diyor. Yaşamayan bilemiyor anlayacağınız. İnşallah isteyen herkes en hayırlı zamanda bebeklerini kucağına alsınDoktorum 2 ay bekleme süresi verdi ve özellikle D vitamini ve b12 vitamini değerlerimi yükseltmem gerektiğini söyledi. Tüm tahlillerimi verip 2 ay bekleyeceğim gerisi Allaha kalmış, en kısa zamanda nasip eder inşallah hepimize
Evet her şeyin başı iyi düşünmekten geçiyor, inşallah hepimiz o güzel haberi tekrardan alırız, çok teşekkürler desteğiniz içinHepimi birer ikişer dusukler yaşadık herkes halden anlayan tatli insanlar aramızda doktor kadar bilgili olan tecrübeli olan arkadaşlarımız da var her zaman size destek olurlar. İyi düşünelim iyi olsun insallah allahim hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin
Ben de iyiyım canım, ev okul kosturmaca devam ediyor, 1 ay sınava calıstım, bosuna calısmısım, sorular cok kolay cıktıİyiyim sohrab şükür test sonuçlarımız çıktı onlar temiz geldi cuma günü iyi bir doktora gidicem tekrar bakalım aynı devam sen nasılsın gözlerimiz seni aradı
Cok geçmiş olsun allahim şifanı versin insallah. Tebrik ederim sınavında da başarılı olursun umarımBen de iyiyım canım, ev okul kosturmaca devam ediyor, 1 ay sınava calıstım, bosuna calısmısım, sorular cok kolay cıktıonun dısında ameliyat oldum el bilegimden, onunla ugrasıym
Ben de iyiyım canım, ev okul kosturmaca devam ediyor, 1 ay sınava calıstım, bosuna calısmısım, sorular cok kolay cıktıonun dısında ameliyat oldum el bilegimden, onunla ugrasıym
Yaa maşallah ne güzel bir hamile oldun senSohrab , PembeAnkaKusu , kızlar durum güncellemesi yapıyorum bugün kontrol günüydü
32+3 2200 kilo 41 de boyu bir hafta önde gidiyormuş diyetle suyu aşırı önde gidişi baya düzelmiş ama tabi hala kilo önde, rahim ağzı, plesenta vs sorun yok dedi, Aralık sonuna randevu verdi ama bir sıkıntı hissedersen hemen gel dedi, iki gündür ciddi kasılma bebekte toplanma vardı ama ağrı yoktu onun için magnezyum verdi bana bu zamana kadar hiç magnezyum vermemişti, böyle sorunsuz ilerler acele etmezse 39. Hafta gibi 18 ocakta alırız dedibirde diyet ile kilom bir ay önce 58 di 56 ya düşmüş 51 ile de hamile kalmıştım
Ay süpersin maşallah çok az aldın, 38e kadar bebek 3 buçuk civarı olur, belki alabilirsin bi kac kg daha, çok şükür herşey yolunda çok sevindimSohrab , PembeAnkaKusu , kızlar durum güncellemesi yapıyorum bugün kontrol günüydü
32+3 2200 kilo 41 de boyu bir hafta önde gidiyormuş diyetle suyu aşırı önde gidişi baya düzelmiş ama tabi hala kilo önde, rahim ağzı, plesenta vs sorun yok dedi, Aralık sonuna randevu verdi ama bir sıkıntı hissedersen hemen gel dedi, iki gündür ciddi kasılma bebekte toplanma vardı ama ağrı yoktu onun için magnezyum verdi bana bu zamana kadar hiç magnezyum vermemişti, böyle sorunsuz ilerler acele etmezse 39. Hafta gibi 18 ocakta alırız dedibirde diyet ile kilom bir ay önce 58 di 56 ya düşmüş 51 ile de hamile kalmıştım
Yaa maşallah ne güzel bir hamile oldun sen5 kilo nedir yaa her şey yolunda çok şükür, sağlıkla zamanında gelsin kuzucuğun
Ben benim almadığıma sevinemiyorum açlıktan çünkü diyetisyen baya sıkı tutuyor şekerden suyu vs artmasın diye bazen akşam yatarken açım diyorum eşime gariban garibanAy süpersin maşallah çok az aldın, 38e kadar bebek 3 buçuk civarı olur, belki alabilirsin bi kac kg daha, çok şükür herşey yolunda çok sevindim
Kuzum yaa kıyamam, nelere katlanılıyor evlat içinBen benim almadığıma sevinemiyorum açlıktan çünkü diyetisyen baya sıkı tutuyor şekerden suyu vs artmasın diye bazen akşam yatarken açım diyorum eşime gariban garibanama bir yandan iyi oldu zaten tedavilerde 48 den 51 e çıkmıştım o bile boysuz olunca fazla gelmişti
Şimdilik sıkıntı yok gibi duruyor sadece son 3 gün baya korktum 32.hafta girdi karnıma bişey oldu o kadar sık karnım sertleşti ve gevşedi ki yorulmaktan en son sancı bile başlamıştı ama durdu şükür bakalım magnezyum rahatlatacak mı
Doktor 39 da alırım dedi ama bu kız böyle tombik olursa bekler mi hiç bir fikrim yok
Benim bildiğim şeker varsa su artar, ya bilmiyorum bence boşuna yapıyorsun diyet ya, tombis bi bebek olucak, benim oğlum da hep ileriydi haftasına göre, suyu normal olunca doktorum hiç diyet yaptırmadı hatta şeker ölçümü bile yapmadık biz, ben 12 kiloyla bitirdim, son haftalarda çok aldımBen benim almadığıma sevinemiyorum açlıktan çünkü diyetisyen baya sıkı tutuyor şekerden suyu vs artmasın diye bazen akşam yatarken açım diyorum eşime gariban garibanama bir yandan iyi oldu zaten tedavilerde 48 den 51 e çıkmıştım o bile boysuz olunca fazla gelmişti
Şimdilik sıkıntı yok gibi duruyor sadece son 3 gün baya korktum 32.hafta girdi karnıma bişey oldu o kadar sık karnım sertleşti ve gevşedi ki yorulmaktan en son sancı bile başlamıştı ama durdu şükür bakalım magnezyum rahatlatacak mı
Doktor 39 da alırım dedi ama bu kız böyle tombik olursa bekler mi hiç bir fikrim yok
Valla katlanılıyormuş gerçekten bakalım biz elimizden geleni yapalım gerisi nasipKuzum yaa kıyamam, nelere katlanılıyor evlat içinson haftalarda kasılmalar oluyor kuzum sen çok stres yapma. Bekler o bıdık bekler bence yeri rahat, iyi de besleniyor daha ne olsun
Bir önce ara kontrolde üst sınıra yaklaşmıştı su önceleri düzgün giderken ama diyetle normale döndü bide kilo neyse diyet öncesi sadece karnının ölçüsü 17 gün ilerde olması sıkıntı oldu ama şükür şimdi o da dengeli baş ve ayak ileBenim bildiğim şeker varsa su artar, ya bilmiyorum bence boşuna yapıyorsun diyet ya, tombis bi bebek olucak, benim oğlum da hep ileriydi haftasına göre, suyu normal olunca doktorum hiç diyet yaptırmadı hatta şeker ölçümü bile yapmadık biz, ben 12 kiloyla bitirdim, son haftalarda çok aldım
Hım su üst sinirsa o zaman olabilir cnm, ama bence yine de tombis bi bebek olucak 3 kgyi geçer diyorum benBir önce ara kontrolde üst sınıra yaklaşmıştı su önceleri düzgün giderken ama diyetle normale döndü bide kilo neyse diyet öncesi sadece karnının ölçüsü 17 gün ilerde olması sıkıntı oldu ama şükür şimdi o da dengeli baş ve ayak ile
Canım maşallahSohrab , PembeAnkaKusu , kızlar durum güncellemesi yapıyorum bugün kontrol günüydü
Ben hep minik olur diye düşünmüştüm kendim de kısa ve zayıf oluncaHım su üst sinirsa o zaman olabilir cnm, ama bence yine de tombis bi bebek olucak 3 kgyi geçer diyorum ben
Ani korkutmalar olsa da şükür gerçekten bir şekilde geçiyor doktor 18 ocak gibi alırız deyince bir tuhaf oldukCanım maşallah
Herşey sorunsuzca ilerlesin inşallah çok az kaldı yaa çok heyecanlı
Çok şükür canım sağlıkla gelsinAni korkutmalar olsa da şükür gerçekten bir şekilde geçiyor doktor 18 ocak gibi alırız deyince bir tuhaf olduksenin minikler nasıl
Ohh mis gibiÇok şükür canım sağlıkla gelsin
İyiler benimkilerde çarşamba gördüm en son kardeş kardeş yatıyorlar
Kendini hazır hissetmeden acele etme lütfen. Acını tut, iyiyse gebelik düşün. Allah nasip etsin hepimize.Canım benim koştum geldim. Topiğin hayırlı olsun, hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip olsun inşAllahBen de 6 Kasım’da düşük yaptım, yeniden bebek planlıyoruz Allah’ım inşAllah hayırlısını nasip etsin hepimize